- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #4.021
Allah Allah ya delircem geçende arkadasım face den yazdı burda hoca ıkı kere okuyo nasıl iş bu diye
neyse ben gine bildiğime devam ediyim de yanlış yapmıyım
ama son olarak,bundan önceki yıllar 5.30 da değilmi sahur bu yıl yenı duzenlememı gelmıs muftuluge oyle bıseyler duydum ben
Doğru yaptığından emin olabilirsin. Yakında cami varsa hocasına sor istersen için rahat etsin. Abilerim imam ve benim bildiğim de senin yaptığın doğru canım
Hedef 48
tamam canım teşekkür ederim .
bilmiyorumki hoca kim her gilen birbirine benziyo :)
:) he tek tek sorarmışın.
Hedef 48
Evet canım aynen devam ediyoruz katılmak istersen bekleriz
Ama kilo bildirimini düzenli istiyorum
Uyhhhhh ben neler yedim yaw
Hedef 48
Vallahi catliyorum ama iftarda su icmekten malum adanada yasiyorum esim de kiziyor ramazan da bari hesap yapma az yiyosun diye surekli gözü uzerimde halbuki migdem kuculdu istesemde yiyemiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
orucunn ilk günüü baygınlıkk geçirecektim
Nede güzel geçiyorsun 5. Güne niyetlendiikkk bile Allah nice yıllarımızda da oruçlarımızı tutmak nasip etsin inşallah sen ne şerefli mübareksin Rabbim nefesimizin sonuna kadar oruçlarını tutabilen kullardan eylesin bizlerii bu mükemmel tad hiç damağımızdan eksilmesin Peygamberimizin (sav) eliyle su ikram ettiği gençlerden eylesin bizleriii aminnn
iyi geceler kızlar iftar menüm yoğurtlu pazı kavurması ve şehriye çorbası 1 dilim uno denge lıght ekmek
arada 1 dilim güllaç
sahur menümde bu Eki Görüntüle 1174864 ve boll bolll su en sonda yarım bardak tarçınlı süt ve kapanış :)
ben normalde bundan daha az yiyorum
Neler yedin anlat bakalim
Ben iftarlarda kismazsam kendimi kilo aliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
1 kase çorba
5-6 tane çiğ köfte
3 bardak ayran
1 bardak Ramazan şerbeti
2köfte 5 dilim patates
1 dilim ekmek
2 dilim baklava
Sahurda da
2 peynirli gözleme
Salatalık domates
Çay
Hedef 48
daha başka yiyecek bişey bulamadın heralde canımcımm yazıkkk aç kaldın heralde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?