Esnek Diyet Arkadaşlığı

Doğru yaptığından emin olabilirsin. Yakında cami varsa hocasına sor istersen için rahat etsin. Abilerim imam ve benim bildiğim de senin yaptığın doğru canım

Hedef 48

Doğru yaptığından emin olabilirsin. Yakında cami varsa hocasına sor istersen için rahat etsin. Abilerim imam ve benim bildiğim de senin yaptığın doğru canım

Hedef 48

tamam canım teşekkür ederim .
bilmiyorumki hoca kim her gilen birbirine benziyo :)

Evet canım aynen devam ediyoruz katılmak istersen bekleriz
Ama kilo bildirimini düzenli istiyorum

ben düzenli bildiri yapamıyorum canım ya o yuzden hiç girmeyim listeye seni de yormayım boş yere .Takip ediyorum sizi ve diyet günlüklerinizi.Kilom sürekli bi düşüp bi artıyor benimde moralim iyice bozuldu .62.7 deyim şu an kilom bundan daha alta inmiyor

1kase çorba
4catal spagetti
Salata
1bardak kola 1hurma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bide yarim cay tabagi cekirdek

orucunn ilk günüü baygınlıkk geçirecektim

Nede güzel geçiyorsun 5. Güne niyetlendiikkk bile Allah nice yıllarımızda da oruçlarımızı tutmak nasip etsin inşallah sen ne şerefli mübareksin Rabbim nefesimizin sonuna kadar oruçlarını tutabilen kullardan eylesin bizlerii bu mükemmel tad hiç damağımızdan eksilmesin Peygamberimizin (sav) eliyle su ikram ettiği gençlerden eylesin bizleriii aminnn

Aminnn

Ne guzel soyledin eylemim diline sağlık

iyi geceler kızlar iftar menüm yoğurtlu pazı kavurması ve şehriye çorbası 1 dilim uno denge lıght ekmek
arada 1 dilim güllaç
sahur menümde bu ve boll bolll su en sonda yarım bardak tarçınlı süt ve kapanış :)

bravo sana canım
ben daha kendime gelemedim ye Allah ye
hesabı gidiyom ne kalori hesabı ne bişey hepsini rafa kaldırdımm ohhhhhhhhh

Neler yedin anlat bakalim

Ben iftarlarda kismazsam kendimi kilo aliyorum

1 kase çorba
5-6 tane çiğ köfte
3 bardak ayran
1 bardak Ramazan şerbeti
2köfte 5 dilim patates
1 dilim ekmek
2 dilim baklava
Sahurda da
2 peynirli gözleme
Salatalık domates
Çay

Hedef 48

1 kase çorba
5-6 tane çiğ köfte
3 bardak ayran
1 bardak Ramazan şerbeti
2köfte 5 dilim patates
1 dilim ekmek
2 dilim baklava
Sahurda da
2 peynirli gözleme
Salatalık domates
Çay

Hedef 48

daha başka yiyecek bişey bulamadın heralde canımcımm yazıkkk aç kaldın heralde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…