- 2 Ağustos 2009
- 4.172
- 2.082
- 773
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #4.061
Savaş felan deyil canım hepsi cok komik bi sekilde oldu 1gun icinde oldu bende anlamadim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Üroloji ye goturduk oda çocuk cerrahina sevk etti operasyon yapilmasi gerekiyor dedi iyi bir cocuk cerrahi arastiriyoruz randevu alicaz sünnet oldu zatende simdide pipinin ucunu kesecekler genisleteceklertek cozumu buymus ben hic istemiyorum tekrar aci cekecek cocugum içim yanıyor
o zaman nazar sadece senin ufaklığa değil herşeye değmiş
Çok geçmiş olsun canım dualarım seninle
Hedef 48
güncel kilo 57.3
Canim ben bu ara ev taşıdım Yoruldum regl oldum. İş yapi yorum diye 4 gündür sporu biraktim ama bugün tekrar pump it up yapayim şimdi 55 dk.Nasil verdin ramazan da tabi niyetlimisin bilmiyorumda menu paylassan biraz
Canim ben bu ara ev taşıdım Yoruldum regl oldum. İş yapi yorum diye 4 gündür sporu biraktim ama bugün tekrar pump it up yapayim şimdi 55 dk.yemek ten 1.5 saat sonra spor olmali bence
selam kızçelerim
iftar menümü vermeyi unutmuşum
dünden kalma yarım kase şehriye çorbası
nar ekşili bol acılı çoban salatası
yarım tabak esmer makarna yağsız!!!
2,30 saat sahilde yürüyüş (çok yorulduk)
az önce ara öğün olarak küçük tabak bezelye yemeği 1 tane etimek yedim
şu anda sahura kadar bol bol su içmeye vaktim var
ayrıca bugün diyetisyenime gittim 300gram vermişim
metobolizmam yeni beslenme düzenime alışmaya çalışıyormuş
1 hafta daha deneyelim dedi
kan tahlillerimide yaptırdım aradan çıktı çook şükürr..
Ev tasimak spordan daha cok kalori yaptırmıştır pump it up ney
darısı başımaaaaaaaaaaaaaaaa
bende kilo bildirim gününe kadar
500 gram bilem versem çok sevincem
aminnnnnNede güzel geçiyorsun 5. Güne niyetlendiikkk bile Allah nice yıllarımızda da oruçlarımızı tutmak nasip etsin inşallah sen ne şerefli mübareksin Rabbim nefesimizin sonuna kadar oruçlarını tutabilen kullardan eylesin bizlerii bu mükemmel tad hiç damağımızdan eksilmesin Peygamberimizin (sav) eliyle su ikram ettiği gençlerden eylesin bizleriii aminnn
ehh ben bu menüden biraz fazla kaçırıyorummiyi geceler kızlar iftar menüm yoğurtlu pazı kavurması ve şehriye çorbası 1 dilim uno denge lıght ekmek
arada 1 dilim güllaç
sahur menümde bu Eki Görüntüle 1174864 ve boll bolll su en sonda yarım bardak tarçınlı süt ve kapanış :)
bende dikkat edecektimm ama yapamadımm,bravo sana canım
ben daha kendime gelemedim ye Allah ye
hesabı gidiyom ne kalori hesabı ne bişey hepsini rafa kaldırdımm ohhhhhhhhh
unutmayın arkadaşlarrr hazırlanınn ona göreeeeeeee
bende çok boşladım ama şimdi bugünden itibaren silkinip kendime geliyommm
hihoyyttttttttttt
adin bakam be ya
erkezi sahalara bekleyom be ya
Canim sıkkın benim yaaa
Hersey ustuste geldi bu ara evdeki hersey bozuluyor televizyonun uydu karti bozuldu leptobun ekranı kirildi telefonumun ekrani kirildi paramparca allahtan calisiyor en obemlisi küçük oglumun pipisinnde problem var ona canim cok sıkılıyor resmen kaynanam gorumcem bir oldular aman senin cocuklarin cok akıllı çok uslu kucuk yaramazdi o bile duzeldide buzim cocuk daha akillanmadi (gorucemin kizi benim kucuk oglumdanda 1.5yas büyük)cocuk orda fenalasti basti bagligi zaten hasitlik ve nazarlariyla meşhurdurlar acil sünnet felan ettirdik kisin simdide darlik var ucunda resmen gozleriyle yediler oglumu kiskanc hasit fitne ficurlar
Slm kizlar
Bugun oglumu doktora goturduk muayene oldu simdilik ameliyatlik bi durumu yokmus ayin 8ine pipisinin filmini cekecekler bobreklerine bakacaklar inşallah sonuclar güzel cikar operasyona gerek kalmadan atlatiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?