Esnek Diyet Arkadaşlığı

aynnennnnnnnnnnnn
bende katılıyorum bunaaaaaaaa

Ama ben bayramdan sonra yokum memleketede zapzayif gitmek istiyorumm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hadi o zaman yarından itibaren toplu reglciler!
toplu halde silkininyoruz o zaman hııı varmısnızzzzzz????????

Son düzenleme:
kızlarr bana 1-2 saat içinde taze barbunya tarifi verebilcek varmı birde taze fasulye ama kıymasız yemek değil yani başka şekilde neler olabilir akşam yemeği için

Kizlar nacizane size tavsiyem regl donemlerinizde dukanin tatli ve keklerini yapabilir yiyebilirsiniz dukanella tarifi falan nette ben dukan yapmiyorum ama bazi seylerini uyguluyorum mesela tatli krizimde

neden kimse girmiyo topiğe
ben tek başıma napcam burda en aktif benim

geçenn aydaaa böyle denk gelmiştii bende demiştimm eneeeee herkez regl diyeeee
ben bugünn orucummm akşama tavuk sote yaptımm
oruca girince kimse de motivasyon kalmadıı ama kızlar sakınn bu sayfayıı bırakmayınnn,tamamm biraz mola gibii birşey olsunn çünküü eskisii gibii kimsede yazmak istemiyor olsunn,herkezz gezsin ama tatil bitince ne olur gerii gelinn
oruçtan çıkınca herkez gezmelere çıkacakk ozaman tatil başlıyacakk
perşembe annemler niğdeden gelecekler oraya yazın kalmaya giderler yazın adana sıcak olduğu çinn
çocuklarla benide götürecek,bayrama kadar orda oruç tutacağıminşallah
bilgisayar yok ve ben giremeyeceğimmm
arife günü geleceğiz ve eşimin köyüne gideceğiz bayramda orda kalırızzz
bayram biter bitmezde 1 haftalığına denize gidilecekk anlıyacağınız nerdeyse bir ay kadar ben bilgisayara giremeyebilirimmm
ama tatilimm bittiğinde tekrarr burda olacağımm kesinn dönüş olacakk diyete tam odaklanarak başlıyacağımmm
yürüyüşlerime çıkacağmmm şimdii çıkamıyoruzz

Son düzenleme:
neden kimse girmiyo topiğe
ben tek başıma napcam burda en aktif benim

Herkes saldi iyice canım ondan biride benim bu gun oruca başladım sahurda 1dilim ekmekle peynir domates azicik tahin cilek receli felan yedim iftara firinda zeytinyağlı biber dolması yapicam bide rus salatasi cok yememeye calisicam bakalim

Bende bayrama annemlere gideceğim inşallah orada telde n girerom ama diyet felan yapamam

eevet yaaa diyeti bozduk yazasımız gelmiyorrrrrrrrrr

olsun muhabbete gelin en azından sıkılıyorum tek başıma kızcam yani az kaldı şizofrene bağladım tek başıma konuşuyorum
bide kızlar bana artık alıntılama bildirimleri gelmiyo neden acaba sizde bi sorun varmı?

ben sınav çalışıyorum canım onun için pek giremiyorum
yoksaaa diyetimm tam gazzzzz desemde inanma onuda boşladım
Allah sonumuzu hayır eylesinnnnnnnn

yok gülüm bende aynen devam yok bir sorun

Ramazan dan sonra devam edek bari tam tam gaz olmucak böyle
Ramazandan sonraki bir tarihe atıyorum bildirimi boşuna 17 sinde bildirim yapmak için uğraşmayak değişen bişey olmucak çünkü

bayramdan 15 gün sonra 15 ağustos ok mi
çok geç gibi gelebilir ama bayramdan hemen sonra silkinip kendinize gelmennizi sağlıcak
ve birazda uzun olduğundan kendimizi tam toparlıcaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…