- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #4.181
Topigin toplu regl haftasiydi sanirimbenimde bugun yada yarin bitiyo reglim kizlar
Bide biz iyice gevsek olduk ben bayrama memlekete gidiyorum 20gun felan kalicam orada diyet felan yapamam bi silkinsek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ama ben bayramdan sonra yokummemleketede zapzayif gitmek istiyorumm
hadi o zaman yarından itibaren toplu reglciler!
toplu halde silkininyoruz o zaman hııı varmısnızzzzzz????????
Varimmmm (amann hic modda deyilim aslinda ama )
neden kimse girmiyo topiğe
ben tek başıma napcam burda en aktif benim
geçenn aydaaa böyle denk gelmiştii bende demiştimm eneeeee herkez regl diyeeee
ben bugünn orucummm akşama tavuk sote yaptımm
oruca girince kimse de motivasyon kalmadıı ama kızlar sakınn bu sayfayıı bırakmayınnn,tamamm biraz mola gibii birşey olsunn çünküü eskisii gibii kimsede yazmak istemiyor olsunn,herkezz gezsin ama tatil bitince ne olur gerii gelinn
oruçtan çıkınca herkez gezmelere çıkacakk ozaman tatil başlıyacakk
perşembe annemler niğdeden gelecekler oraya yazın kalmaya giderler yazın adana sıcak olduğu çinn
çocuklarla benide götürecek,bayrama kadar orda oruç tutacağıminşallah
bilgisayar yok ve ben giremeyeceğimmm
arife günü geleceğiz ve eşimin köyüne gideceğiz bayramda orda kalırızzz
bayram biter bitmezde 1 haftalığına denize gidilecekk anlıyacağınız nerdeyse bir ay kadar ben bilgisayara giremeyebilirimmm
ama tatilimm bittiğinde tekrarr burda olacağımm kesinn dönüş olacakk diyete tam odaklanarak başlıyacağımmm
yürüyüşlerime çıkacağmmm şimdii çıkamıyoruzz
neden kimse girmiyo topiğe
ben tek başıma napcam burda en aktif benim
Herkes saldi iyice canım ondan biride benim bu gun oruca başladım sahurda 1dilim ekmekle peynir domates azicik tahin cilek receli felan yedim iftara firinda zeytinyağlı biber dolması yapicam bide rus salatasi cok yememeye calisicam bakalim
eevet yaaa diyeti bozduk yazasımız gelmiyorrrrrrrrrr
olsun muhabbete gelin en azından sıkılıyorum tek başıma kızcam yani az kaldışizofrene bağladım tek başıma konuşuyorum
bide kızlar bana artık alıntılama bildirimleri gelmiyo neden acaba sizde bi sorun varmı?
olsun muhabbete gelin en azından sıkılıyorum tek başıma kızcam yani az kaldışizofrene bağladım tek başıma konuşuyorum
bide kızlar bana artık alıntılama bildirimleri gelmiyo neden acaba sizde bi sorun varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?