Esnek Diyet Arkadaşlığı

Bayrama 9 gün var biraz daha kilo versek ben bugunden itibaren sıkıya girmeyi düşünüyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben daha sıkamıyorum ya tansiyonum çok düşüyo 8-7 oldu dün. Eşimde kızıyo ama abartmıyorum yemeyi kilom aynı çok şükür

Hedef 48

Seymaaa

Ne durumdasin halen bebek dusunuyormusun

Seymaaa

Ne durumdasin halen bebek dusunuyormusun

He düşünüyorum ikiz istiyomyaaaa düşünsene 1 taşla 2 kuş 1 alana 1 bedava gibi çok zor olur mutlaka ama her halde zor olacak
Ay bide erkek olsun diyorum. Tabi ilk önce sağlık sıhat diyorum hayırlısı diyorum. Senin oğlun var uyguladığın bi yöntem varmıydı kız taktik istiyorum yaniiiii

Hedef 48

Eşim bi yöntem uyguluyor ama bana soylemiyor 2tane oglum oda çocuk delisi önce 5tane oglumuz olsun sonra kiz yapariz diyor bide hamileyken cinsiyetini merak etme ben erkek yaptim derdi hep dedigi gibi 2tane oglumuz var abiside ayni seyi der ben istemeden kizimiz olmaz der onlarinda 2oglu var ama sirri sırrı ne soylemiyor

Ay neolur sor rica ediyorum belki söyler kızzz
Bide bişey sorcam kadın erkekten önce org olursa erkek diyolar bunun doğruluk payı ne senin açından. Özel oldu biraz ama

Hedef 48

Bide bişey sorcam kadın erkekten önce org olursa erkek diyolar bunun doğruluk payı ne senin açından. Özel oldu biraz ama

Hedef 48

esim soylemiyor amaAslinda tam tersi ben dikkat ettim kadin org olmayacak erkeginki ağır basacak

Yaşam unutma kız

Hedef 48

Unutmadim dun sordum dedimki
"Şimdi bizim iki oglumuz varya 3.yapacak olsak kiz ayarlayabilirmisin dedim"oda dediki
" aaa bizim felan abi( isyerinden 2 kizi 1oglu var onlarin )" karisi dua okunmuş duasi varmis hemde bi çok akrabasi okumuş Allahin izniyle hepsinde istedikleri cinsiyet tutmus hemen al o duayi dedim bende daha cuma gunu yemekte onlardaydik konu once acilsaydi sorardim ilerde banada lazım olacak hem merak etme ama biraknicam peşini

Ay sağolasın canım dua yı bende araştırdım ama denenmişse daha içim rahat eder

Hedef 48

Merak etme bu iş bendeeee

Yahu eylem nerede

Burada gebelik topiğine döndü sayemde
Eylem kayıplarda mj da attım yok ortalarda tlf dan giriyorum ben oyüzden onun son siteye giriş yaptığı tarih görünmüyor. Acaba okuyup çıkıyormu merak ettim

Hedef 48

Yaşam kız aklıma ne geldi
Bu eylem ortada yokya bi gelirmiş hamileyim diye ayyyyyy koparım valla

Hedef 48

Hedef 48

ahahaaa vallahi bende ama hiç şaşırmam topiğin adı esnek diyet arkadaşlığı ama bu kadar esnek olunacağını hiç düşünmemiştim

Müsadenizle gruptan ayriliyorum kizlar..herkesin hdef kilosuna ulaşmasi dileğiyle...şimdiddn herkese iyi bayramlar..

Hayırlı bayramlar canlarım kimseler yok buralarda artık

Tevekkül eden insan huzurlu insandır.

Hedef 48
yok kızlar malesef hiç girme imkanım olmadı
bir tatil beldesindeydik gezmekten tozmaktan internet imkanımda olmadu
beybiler

ahahaaa vallahi bende ama hiç şaşırmam topiğin adı esnek diyet arkadaşlığı ama bu kadar esnek olunacağını hiç düşünmemiştim

sizi gidiler siziiiiiiiiii

boyuna beni çkiştirip durun

Eyleeeeeeeemmm nerdesin

Hedef 48

bebeğim netsizlikten giremedim
2 gün çalışacam bugün ve yarın önümüzzdeki haftada tekrar izinliyim ama
bu sefer girebilirim herhangi bir yere gitmicez evden yazabilirim

şeymaaaaaaaaa kızzz Allah canını almasınnnnnnn
e hadi bakalım Allah yardımcın olsun 48 , 48 derken ilk sen su koyverdin kızzzzzzz

Hedef 48

bu konular hakkında çok bilgim var biz denedik tuttu oğlumda
Rabbimde nasip etti tabii
istersen
anlatırım bir ara bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…