- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #4.241
Bayrama 9 gün var biraz daha kilo versek ben bugunden itibaren sıkıya girmeyi düşünüyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Seymaaa
Ne durumdasin halen bebek dusunuyormusun
He düşünüyorumikiz istiyomyaaaa düşünsene 1 taşla 2 kuş 1 alana 1 bedava gibi çok zor olur mutlaka ama her halde zor olacak
Ay bide erkek olsun diyorum. Tabi ilk önce sağlık sıhat diyorum hayırlısı diyorum. Senin oğlun var uyguladığın bi yöntem varmıydı kıztaktik istiyorum yaniiiii
Hedef 48
Eşim bi yöntem uyguluyor ama bana soylemiyor 2tane oglum oda çocuk delisi önce 5tane oglumuz olsun sonra kiz yapariz diyor bide hamileyken cinsiyetini merak etme ben erkek yaptim derdi hep dedigi gibi 2tane oglumuz var abiside ayni seyi der ben istemeden kizimiz olmaz der onlarinda 2oglu var ama sirri sırrı ne soylemiyor
Ay neolur sor rica ediyorum belki söyler kızzz
Bide bişey sorcam kadın erkekten önce org olursa erkek diyolar bunun doğruluk payı ne senin açından. Özel oldu biraz ama
Hedef 48
esim soylemiyor amaAslinda tam tersi ben dikkat ettim kadin org olmayacak erkeginki ağır basacak
Cidden mi ay herkes öyle diyo. Ben kızlarımda hiç bilmiyorum dikkat etmedim yani. Kız sen bi daha ağzını ara arkadaş taktik istiyo de
Hedef 48
Çaktırmadan bi sorayim
Yaşam unutma kız
Hedef 48
Unutmadim dun sordum dedimki
"Şimdi bizim iki oglumuz varya 3.yapacak olsak kiz ayarlayabilirmisin dedim"oda dediki
" aaa bizim felan abi( isyerinden 2 kizi 1oglu var onlarin )" karisi dua okunmuş duasi varmis hemde bi çok akrabasi okumuş Allahin izniyle hepsinde istedikleri cinsiyet tutmus hemen al o duayi dedim bende daha cuma gunu yemekte onlardaydik konu once acilsaydi sorardim ilerde banada lazım olacak hem merak etme ama biraknicam peşini
Ay sağolasın canım dua yı bende araştırdım ama denenmişse daha içim rahat eder
Hedef 48
Merak etme bu iş bendeeee
Yahu eylem nerede
Yaşam kız aklıma ne geldi
Bu eylem ortada yokya bi gelirmiş hamileyim diye ayyyyyy koparım valla
Hedef 48
Burada gebelik topiğine döndü sayemde
Eylem kayıplarda mj da attım yok ortalarda tlf dan giriyorum ben oyüzden onun son siteye giriş yaptığı tarih görünmüyor. Acaba okuyup çıkıyormu merak ettim
Hedef 48
yok kızlar malesef hiç girme imkanım olmadıYaşam kız aklıma ne geldi
Bu eylem ortada yokya bi gelirmiş hamileyim diye ayyyyyy koparım valla
Hedef 48
ahahaaa vallahi bende ama hiç şaşırmam topiğin adı esnek diyet arkadaşlığı ama bu kadar esnek olunacağını hiç düşünmemiştim
Eyleeeeeeeemmm nerdesin
Hedef 48
He düşünüyorumikiz istiyomyaaaa düşünsene 1 taşla 2 kuş 1 alana 1 bedava gibi çok zor olur mutlaka ama her halde zor olacak
Ay bide erkek olsun diyorum. Tabi ilk önce sağlık sıhat diyorum hayırlısı diyorum. Senin oğlun var uyguladığın bi yöntem varmıydı kıztaktik istiyorum yaniiiii
Hedef 48
Ay neolur sor rica ediyorum belki söyler kızzz
Bide bişey sorcam kadın erkekten önce org olursa erkek diyolar bunun doğruluk payı ne senin açından. Özel oldu biraz ama
Hedef 48
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?