Esnek Diyet Arkadaşlığı

Herkes nerelerde yawwwww
Kızlar ben bi karar verdim şok olucaksınız neyse online olunca yazarım. Kendi kararıma ben bile şoktayım

Hedef 48

2 kızım var biliyonuz. Ama deli gibi ikiz olsun istiyorum nasıl olucaksa. Misafirlerde gitti eşimede demedim habire oturup hamilelik videolarını izliyorum cinsiyet belirleme ikiz gebelik araştırıyorum noli la bana

Hedef 48

Evet tttt o şüpheden sonra içime bi istek geldi daha eşime bile demedim sizle paylaşıyorum

Hedef 48

Yaaa inanamiyorum bu topikte kesin bisey var insanin hamile birakiyor

Senin bebeslerin kucuk deyilmi daha hemde o kadar kilo verdin nasıl olacak şimdi şoklardayim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bilmiyom valla bende şoklardayım küçüğü 2 olucak Eylül'ün 6sında
Delirdim ben galiba
Ya ilk hamile kalıcak gibi içim bi heycan dolu bi kıpır kıpır bu fikirden soğutmaya çalışıyorum kendimi ama nafile
Var burda bişey abooooo

Hedef 48

Derhal bu topikten cikmam lazım buraya hamile kalmak isteyen arkadaslari yonlendirelim

Kizzzz hani daha 48 olacaktiniz

Derhal bu topikten cikmam lazım buraya hamile kalmak isteyen arkadaslari yonlendirelim

Kizzzz hani daha 48 olacaktiniz

48 olucam gene hedefim halen
Nere gidiyon gel bakim sen buraya

Hedef 48

Korkuyorummm ben hamile kalmak felan istemiyorummm

48 i sen bundan sonra ters sekilde gorursun bebis yani 84 hamilelik emzirme derken yada runda gorursun ancak

Korkuyorummm ben hamile kalmak felan istemiyorummm

48 i sen bundan sonra ters sekilde gorursun bebis yani 84 hamilelik emzirme derken yada runda gorursun ancak

hehee artık kısmet. Kız daha eşime demedim o hergün başımın etini yiyor zaten öyle hemen he demem biraz alınacakları aldırayım

Hedef 48

hehee artık kısmet. Kız daha eşime demedim o hergün başımın etini yiyor zaten öyle hemen he demem biraz alınacakları aldırayım

Hedef 48

Vayyy güzel taktik bende uyguluyum doycem ama ben hamileyken en az 20 kilo aliyorum yok hazir bu kadar vermisken alamam kilo felan

Eylemmmm

Nerelerdesin bak seyma ne diyor

Bayrama 9 gün var biraz daha kilo versek ben bugunden itibaren sıkıya girmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…