Esnek Diyet Arkadaşlığı

Kizlar ben bir kilo vermisim 79.8 kiloydum simdi 78.3 geliyorum .ne zaman basliyoruz haber bekliyorum sizden

ah bebeğim bir dağıldık toparlanamadık gitti 25 ağusos pazartesi ilk bildirimle başlıyoruz sizde uyarsanız daha erken benim diyete girmem imkansız misafirlerim var bol bol ye iç eğlen modundayız 60 olmadankendime gelsem diye dua ediyorum işte böyle yani canımcım karabiberim özledim yaa hepinizi izne ayrıldıkça yazamadım

Eylemcim ben beklerim canimm bana 25 agustos uyar, ben tatil bitince hemen baslamak istedim ise yaradida bugun tartida 77.8 geldim., tatilini bitir ogun gelmek isteyenlerle devam ederiz.Bende misafir varken diyet yapamadim o yuzden sikma canini.Bu arada artik cep telefonumu degistirdim internetli buraya resim yuklemeyi ogretin bana kilomu yollayacagim tarti gunu

Kııız giremiyorum siteye safariden girdim bugün açtı. Nasılsın canım?? Bende sabah yola çıkıyorum inş tatile gidiyoruz Kaç kilo olurum acebaaaaa

80-90 olursun heralde he he
muck muckk
canım ol ne olursan ol oralarda gez toz en ufak takma kafaya ben aynısını yaptım 1 aydır aralıksız yiyip içiyorum 57 küsür 58 arası oldum sonra yeniden hep beraber dikkat ederiz şimdi misafirlerim var halen hiç girmeye niyetim yok 60 a kadar yolu var eylülün ikinci haftası bir başlıcam tam başlıcam inşallah o zamana kadar lay lay lommmm ama diğer bildirim yapmak isteyenlerin bildirimlerini 25 ağustosta alacam inşallah

Yok ben bildirime katılmıyım şimdilik tatil dönüşü hamile olmazsam bildirim yapıcam.

kızlar ben buralardayımbaşladığınız an hazırımm bildirimm vermeyee
sizz tatilinizin tadınıı çıkarınn kışın saten eve kapanacağızzz
bol bol diyet spor yaparızz

slmmm millet

tatil bitti eve döndüm +2 kilo ile tam 65 kiloyum sizler ne yapıyosunuz

ah cnaım benim hoşgeldin bende aynnennnnnn 58le geri döndüm ama daha tam dönmedim 5 eylülden sonra dönecem inşlallah daha misafirlerim gitmedi çünkü 5 eylülden sonra bir girecem tam girecem inşallah şimdilik gezmeye tozmaya tam gaz devam ediyommmm oohhhhhh

merhaba! ben de sizlere katılmak isterim kızlar. Sınav stresiyle bir ayda yaklaşık 10 kilo aldım 55 ten 65 e çıktım . 2 hafta spor ve dengeli beslenmeyle 60,5 a indim. Boyum 1,68 hedefim 53 kilo.

merhaba! ben de sizlere katılmak isterim kızlar. Sınav stresiyle bir ayda yaklaşık 10 kilo aldım 55 ten 65 e çıktım . 2 hafta spor ve dengeli beslenmeyle 60,5 a indim. Boyum 1,68 hedefim 53 kilo.

hoşgeldiniz
bu aralar herkes izinde takılamıyoruz normalde çok hızlı bir topiktik
gene aynen devam edecez inşallah bir müddet sonra
şimdilik arada yazabiliyoruz
boyunuz uzun maşllah 57-58 olsanız bile yeter bence size
yakında sık sık görüşürüz inşallah

Kızlar bende döndüm tabi 57.5 kiloyla
Eğer hamile değilsem hızla başlıycam tekrar
3 güne kadar belli olur.
Eeeeeee siz napıyonuz özledim valla.

Arkadaşlar ilk bildirimle bende araniza katılmak isterim.sanirim pazartesi yapilacak.
Esnek kelimesini görünce baliklama atliyim dedim.
Simdi yas 30.evliyim 5 aylik bebisim var.oldukça kudurk bir erkek tosuncuk.167 boy 69 kgyim daha doğrusu pazartesi bakicaz.doğum öncesi 63 dum 85 le doğum yaptim.simdi ilk hedef 63 ama 60 olmak istiyorum.emzirdigim için bogazimi ggündüz tutsamda ki bebekten yemeğe firsat bulamiyirum gece bebis uyuyunca koyveriyorum ama dur demeliyim .gündüzbebis oöğlende uyursa bantta yürüyorum ancak doğum gobegim var sikilasmasi için karin hareketlerinde yapmaya calisiyorum yürüyüş sonrasi.umarim veririm ennkisa zamanda yoksa sinirler zatenbharap bide kgler gitmezse siyirabilirim

canlarımm sizlerii bekliyorumm ylül 5te geliyorsunuz dimii
biz 5 günlüğüne tekrardan denize gittik o yüzden yoktum buralara

Hoşbulduk Ben bu hafta spora baya yüklenmeyi düşünüyorum spora geçen hafta ara verdim. Giysilerim baya bol gelmeye başladı ama tartıda pek belli etmiyor kendini, kas yapmaya başladım gibi Sizlerin hedefler neler ? ne zaman başladınız? Hikayeniz nedir arkadaşlar ?

arkadaşlarım Esselamü aleykümmmmmm
bomba gibi döndümm ama 59 kilo olarakkkkkk acil başlamamız lazımmm olan olduuuuu
herkes gelsin herkes toplaşsınnnnnn bu gafletten kurtulakkkkkk izin mizin derken yoldan çıktımmmmmm
hayde bre pehlivanlar güreşe hazırmısınızzzz????
1. liğe talibimmmmmmm
muckkk muckkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…