- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #4.321
canım bu yıl başında 17 şubatta başladım boyum 158 kilom 65 di 9 kilo vererek 56 ya düşmüştüm ama şimdi çok aşırı yedim her öğün fazla gitti yani misafirlerim falanda olunca 59a dayandım ama yaklaşık 2 ayda 3 kilo aldım onunda 1 kilosu alma değildir aşırı içiyorum sıvı fazlalığıdır net 2 kilo almışımdır yani Hadi Allahtan hayırlısı gel canım berbaer devam edelim bizde diyet sıkılığı yok istediğin şekilde yiyecekleri kısıtlamak şartıyla devam edebilirsin beybi hadi bakalım sende birikimlerini bizimle paylaş bekliyoruzHoşbuldukBen bu hafta spora baya yüklenmeyi düşünüyorum spora geçen hafta ara verdim. Giysilerim baya bol gelmeye başladı ama tartıda pek belli etmiyor kendini, kas yapmaya başladım gibi Sizlerin hedefler neler ? ne zaman başladınız? Hikayeniz nedir arkadaşlar ?
canım gel hoşgeldin bende izne ayrıldım izinde giremiyorumcanlarımm sizlerii bekliyorumm ylül 5te geliyorsunuz dimii
biz 5 günlüğüne tekrardan denize gittik o yüzden yoktum buralara
canım sen emziriyormuşsun fazla kendini kasma istersen hem sen hem bebek içinArkadaşlar ilk bildirimle bende araniza katılmak isterim.sanirim pazartesi yapilacak.
Esnek kelimesini görünce baliklama atliyim dedim.
Simdi yas 30.evliyim 5 aylik bebisim var.oldukça kudurk bir erkek tosuncuk.167 boy 69 kgyim daha doğrusu pazartesi bakicaz.doğum öncesi 63 dum 85 le doğum yaptim.simdi ilk hedef 63 ama 60 olmak istiyorum.emzirdigim için bogazimi ggündüz tutsamda ki bebekten yemeğe firsat bulamiyirum gece bebis uyuyunca koyveriyorum ama dur demeliyim .gündüzbebis oöğlende uyursa bantta yürüyorum ancak doğum gobegim var sikilasmasi için karin hareketlerinde yapmaya calisiyorum yürüyüş sonrasi.umarim veririm ennkisa zamanda yoksa sinirler zatenbharap bide kgler gitmezse siyirabilirim
bebeğim sen devam etme artık ya bu ay hamile kalmasanda gelecek ay kalırsınKızlar bende döndüm tabi 57.5 kiloyla
Eğer hamile değilsem hızla başlıycam tekrar
3 güne kadar belli olur.
Eeeeeee siz napıyonuz özledim valla.
kızlar k.k yenilenmiş telefondan giremiyorum telden pıratik oluyodu bilgisi olan varsA BİLGİ VEREBİLİRMİ
slm millet
nasılsınız tatil bitti eve geldim gelincede misafirim vardı oda gitti güzelce kilo aldım bu sürede tabiki 66 kiloyum bugün diyete başladım uzun suredir almak istedigim kondisyon bisikletinide aldım bide ab roket aldım yakında aldıklarım gelir hizlı bi şekilde başladım yani
Hoşgeldiniz kızlar... Diyet işi kaldı hamileyim ama kimyasal gebelik olabilir heralde düşüyo. Adet görüyorum. Doktora gittim gerizekalı bi kadın çıktı. Neyse çok gıcık oldum.
Siz napıyonuz
He kız bindik bi alamete gidiyoruz kıyameteaaaaa neler okuyoru seyma hamileyiş inşallah birşey olmaz canı sağsalım dogurursunn
ben diyete baslıyı artıkk hergün yarına ertlemekten gınaaaa geldiii
hepiniz hoşgeldiniz
Kız eşim razı olmaz bende gidemem ya normal doğum bide.aaa canım yaaa ben hiç bayan doktora gitmiyorum
çocuklarımı bile bayana götürmüyorum
bayan doktorlara karşı allerjim var
hiç gidipte boşa başını ağrıtma
hakkında hayırlısı olsun belkide kimyasal değildir ve yerleşme kanamasıdır
hadi Allahtan hayırlısı bakalım
Kız eşim razı olmaz bende gidemem ya normal doğum bide.
Ama başka branşlarda özellikle erkek doktora gideriz aynen katılıyorum.
Hayırlısı bakalım bekliyim kanamam dursun kan testi yaptırcam[/Q
ah canım benim hamilesin demek hakkında hayırlısı olsun seyma bide sen telden girebiliyomusun
Kız eşim razı olmaz bende gidemem ya normal doğum bide.
Ama başka branşlarda özellikle erkek doktora gideriz aynen katılıyorum.
Hayırlısı bakalım bekliyim kanamam dursun kan testi yaptırcam
Yok canım uygulamadan giremiyorum.
Safariden giriyorum telden girsem de.
Hamile olup olmadığım bellisiz. Erken gebelik testi pozitif çıktı.
Sonrada adet oldum.
selamllarrrrrrrrrrrrrrr herkes nerelerde
Şeymaaaaaaaa Yaşammmmmmm karabiberrrrrrrr napıyonuz be ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?