Esnek Diyet Arkadaşlığı

canım bu yıl başında 17 şubatta başladım boyum 158 kilom 65 di 9 kilo vererek 56 ya düşmüştüm ama şimdi çok aşırı yedim her öğün fazla gitti yani misafirlerim falanda olunca 59a dayandım ama yaklaşık 2 ayda 3 kilo aldım onunda 1 kilosu alma değildir aşırı içiyorum sıvı fazlalığıdır net 2 kilo almışımdır yani Hadi Allahtan hayırlısı gel canım berbaer devam edelim bizde diyet sıkılığı yok istediğin şekilde yiyecekleri kısıtlamak şartıyla devam edebilirsin beybi hadi bakalım sende birikimlerini bizimle paylaş bekliyoruz

canlarımm sizlerii bekliyorumm ylül 5te geliyorsunuz dimii
biz 5 günlüğüne tekrardan denize gittik o yüzden yoktum buralara
canım gel hoşgeldin bende izne ayrıldım izinde giremiyorum
aynen başlayalım artık 8 eylül itibariyle canım ilk bildirimimizde 18 Eylül Perşembe günü olsun inşallah sizler içinde sorun yoksa 18 eylül perşembe günü bekliyorum 100 gram bile vermiş olsanız mutlaka girin bildirin ok mi?

canım sen emziriyormuşsun fazla kendini kasma istersen hem sen hem bebek için
ama çok az az dikkat edeyim diyorsan öyle yap tabii öyle olabilir mesela bizler 10 günde 1-2 kilo verirken sen sadece 300-500 gram ver sakın daha fazla olmasın ok mi hadi bekliyoruz canım 8 eylülde başlıyoruz aramıza hoşgeldinnnnn

Kızlar bende döndüm tabi 57.5 kiloyla
Eğer hamile değilsem hızla başlıycam tekrar
3 güne kadar belli olur.
Eeeeeee siz napıyonuz özledim valla.
bebeğim sen devam etme artık ya bu ay hamile kalmasanda gelecek ay kalırsın
boşver şimdilik bırak diyet işlerini gülüm gel sadece muhabbet edekk sık sık ok muckkk

slm millet

nasılsınız tatil bitti eve geldim gelincede misafirim vardı oda gitti güzelce kilo aldım bu sürede tabiki 66 kiloyum bugün diyete başladım uzun suredir almak istedigim kondisyon bisikletinide aldım bide ab roket aldım yakında aldıklarım gelir hizlı bi şekilde başladım yani

kızlar k.k yenilenmiş telefondan giremiyorum telden pıratik oluyodu bilgisi olan varsA BİLGİ VEREBİLİRMİ

kızlar k.k yenilenmiş telefondan giremiyorum telden pıratik oluyodu bilgisi olan varsA BİLGİ VEREBİLİRMİ

ah canım hiç anlamıyorum ayrıca k.k nın bu versiyonunu hiç beğenmedim eskisi çok güzeldi
sayın admin biz eskisini istiyoruz çok kötü oldu hiç alışamadık lütfen yardımcı olursnaız seviniriz

canım hoşgeldin bende baya bir kilo aldım artık sıkıca giricem
inşallah yanlız 8 eylülde başlayabilecem çünkü misafirim
o zaman gidecek o yüzden 18 eylül ilk bildirim günü yaptık ama sen hemen başla o zamanada bildirirsin beybi

Vermek istediğim çok değil zaten ayda 3 kg versem süper falan 2 de yeter durumdayim..gece atistirmalarina son verince oda rhatlikla gider sanirim.

Hoşgeldiniz kızlar... Diyet işi kaldı hamileyim ama kimyasal gebelik olabilir heralde düşüyo. Adet görüyorum. Doktora gittim gerizekalı bi kadın çıktı. Neyse çok gıcık oldum.
Siz napıyonuz

aaaaa neler okuyoru seyma hamileyiş inşallah birşey olmaz canı sağsalım dogurursunn
ben diyete baslıyı artıkk hergün yarına ertlemekten gınaaaa geldiii
hepiniz hoşgeldiniz

Hoşgeldiniz kızlar... Diyet işi kaldı hamileyim ama kimyasal gebelik olabilir heralde düşüyo. Adet görüyorum. Doktora gittim gerizekalı bi kadın çıktı. Neyse çok gıcık oldum.
Siz napıyonuz

aaa canım yaaa ben hiç bayan doktora gitmiyorum
çocuklarımı bile bayana götürmüyorum
bayan doktorlara karşı allerjim var
hiç gidipte boşa başını ağrıtma
hakkında hayırlısı olsun belkide kimyasal değildir ve yerleşme kanamasıdır
hadi Allahtan hayırlısı bakalım

Kız eşim razı olmaz bende gidemem ya normal doğum bide.
Ama başka branşlarda özellikle erkek doktora gideriz aynen katılıyorum.
Hayırlısı bakalım bekliyim kanamam dursun kan testi yaptırcam

Kız eşim razı olmaz bende gidemem ya normal doğum bide.
Ama başka branşlarda özellikle erkek doktora gideriz aynen katılıyorum.
Hayırlısı bakalım bekliyim kanamam dursun kan testi yaptırcam

he tabi haklısın canım herkesin eşi razı olmaz ama ben benimkini ikna ettim çünkü oda anlıyor bayan doktorların çoğunun sorunlu olduğunu ve bana hak veriyor o yüzden karışmıyor

Yok canım uygulamadan giremiyorum.
Safariden giriyorum telden girsem de.
Hamile olup olmadığım bellisiz. Erken gebelik testi pozitif çıktı.
Sonrada adet oldum.

selamllarrrrrrrrrrrrrrr herkes nerelerde
Şeymaaaaaaaa Yaşammmmmmm karabiberrrrrrrr napıyonuz be ya

a.s canım vallahi ben tam gaz diyete başladım aldıklarımı veriyorum ayın 18 ine eski kiloma inmeyi planlıyorum hatta pazartesi gününe günüm var pek hoşlaşmadığım bi arkadaş formunu koruyamamışsın dedi ben bu lafın altında kalırmıyım pazartesine kadar 64 olmayı istıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…