- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #4.341
ooo çok iyisin canım inşallah görürsün 64 ü 18indea.s canım vallahi ben tam gaz diyete başladım aldıklarımı veriyorum ayın 18 ine eski kiloma inmeyi planlıyorum hatta pazartesi gününe günüm var pek hoşlaşmadığım bi arkadaş formunu koruyamamışsın dediben bu lafın altında kalırmıyım pazartesine kadar 64 olmayı istıyorum
Aleyküm selam!!arkadaşlarım Esselamü aleykümmmmmm
bomba gibi döndümm ama 59 kilo olarakkkkkk acil başlamamız lazımmm olan olduuuuu
herkes gelsin herkes toplaşsınnnnnn bu gafletten kurtulakkkkkk izin mizin derken yoldan çıktımmmmmm
hayde bre pehlivanlar güreşe hazırmısınızzzz????
1. liğe talibimmmmmmm
muckkk muckkk
Ben de size katılabilir miyimhu huuuuuuu kimse yokmiiiiiiiiiii
tabiiki canım tabiki katılabilirsin ama aktif yazışmak şartıyla bekliyoruz bilgileriniiiiiiiiiBen de size katılabilir miyim
üzüldüm yaa şeymacıım bu işler zor işlerSelam kızlar
Evet hamilelik varmış ama bu gece sonlandı boş gebelik yaşadım ve düşük gerçekleşti.
Şimdilik istemiyorum kan değerlerim çık düşük kendime bakmam lazım kızlarım perişan oldu son günlerde. Diyette yapamam ama takılırım arada canlarım
haklısın cnaım sıkı girecem inşallah kafaya takmıcamAleyküm selam!!
Pazartesi başlıyoruz değil mi? Kilolarımızı bildirip bir hafta sonra tekrar mı bildireceğiz? Bence anlık kilo değişimlerini pek dikkate alma yediğinden de olabilir. En güzel kriter giysiler oluyor. Morelimizi bozmadan istikrarla devam inşallah.
Bugün sıkı diyetteyim inştabiiki canım tabiki katılabilirsin ama aktif yazışmak şartıyla bekliyoruz bilgileriniiiiiiiii
bravoooooooo ben daha moda giremedimmmmmmmBugün sıkı diyetteyim inş
Sabah peynir biraz ekmek 5 zeytin domatesle kahvaltımı yaptım
Arayı 6 tane çiğ bademle geçiştirdim
Öğlenleyin 3 köfte yedim
Az sonra salata yoğurt iki kaşık pilavla geçiştireceğim inş burda saat daha 19:00
çok geçmiş olsun canım yaaa neyin var tatlım???Kızlar ben diyetisyene gittim dün ve 79.6 geldim,4 tüp kan alındı ve kalp grafiğii çekildii pazartesi yine gideceğim sonuçlar için
Hadiya sonuçları paylaş canım inş istediğin gibi verirsin tüm kiloları. 3. Gebeliğinde kaç kilo aldın canımKızlar ben diyetisyene gittim dün ve 79.6 geldim,4 tüp kan alındı ve kalp grafiğii çekildii pazartesi yine gideceğim sonuçlar için
eylemcimmm diyet doktoru istedii onlarııı canımm tahlill yapıyormuş bir hastalık varmı diyeeeeçok geçmiş olsun canım yaaa neyin var tatlım???
ahhh size keşke resim paylaşabilsem canlarımm nasıldı nasıl oldu diyeeeHadiya sonuçları paylaş canım inş istediğin gibi verirsin tüm kiloları. 3. Gebeliğinde kaç kilo aldın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?