Esnek Diyet Arkadaşlığı

ooo çok iyisin canım inşallah görürsün 64 ü 18inde
bu arada verdiğimiz kilolar hedefe ulaştığında 1 yıl koruma uygulamamız gerekiyormuş
o zaman bir daha geri alınmıyormuş
yani 1 yıl boşlamıcazama diyetteki kadarda az da yemicez
orta yol idare edecez işte hep haydi hayırlısı bakalım

Aleyküm selam!!
Pazartesi başlıyoruz değil mi? Kilolarımızı bildirip bir hafta sonra tekrar mı bildireceğiz? Bence anlık kilo değişimlerini pek dikkate alma yediğinden de olabilir. En güzel kriter giysiler oluyor. Morelimizi bozmadan istikrarla devam inşallah.

Selam kızlar
Evet hamilelik varmış ama bu gece sonlandı boş gebelik yaşadım ve düşük gerçekleşti.
Şimdilik istemiyorum kan değerlerim çık düşük kendime bakmam lazım kızlarım perişan oldu son günlerde. Diyette yapamam ama takılırım arada canlarım

üzüldüm yaa şeymacıım bu işler zor işler
Allah yardımcın olsun caNIM AMAN AMAN şimdilik diyet falan kalsın kendini toparlamaya bak
ama bizimlede takılmayı unutma tatlımmmmmm

haklısın cnaım sıkı girecem inşallah kafaya takmıcam
şimdide regl oldum reglden sonra beni kimse tutamazzzzzzzzzzzzzz

tabiiki canım tabiki katılabilirsin ama aktif yazışmak şartıyla bekliyoruz bilgileriniiiiiiiii
Bugün sıkı diyetteyim inş
Sabah peynir biraz ekmek 5 zeytin domatesle kahvaltımı yaptım
Arayı 6 tane çiğ bademle geçiştirdim
Öğlenleyin 3 köfte yedim
Az sonra salata yoğurt iki kaşık pilavla geçiştireceğim inş burda saat daha 19:00

Kızlar ben diyetisyene gittim dün ve 79.6 geldim,4 tüp kan alındı ve kalp grafiğii çekildii pazartesi yine gideceğim sonuçlar için

bravoooooooo ben daha moda giremedimmmmmmm
girmekte istemiyom bana ne bana ne...

Kızlar ben diyetisyene gittim dün ve 79.6 geldim,4 tüp kan alındı ve kalp grafiğii çekildii pazartesi yine gideceğim sonuçlar için
Hadiya sonuçları paylaş canım inş istediğin gibi verirsin tüm kiloları. 3. Gebeliğinde kaç kilo aldın canım

Şeymacım sanada kolay gelsinn canı çocuklarınla inşallah çabuk atlatırsınn
eylemcim nasılsınn neler yapıyorsunuzzz ,dikkat etmeye başlıyacakmısınızz
yoksa artık vazmı geçtinizzz

Hadiya sonuçları paylaş canım inş istediğin gibi verirsin tüm kiloları. 3. Gebeliğinde kaç kilo aldın canım
ahhh size keşke resim paylaşabilsem canlarımm nasıldı nasıl oldu diyeee
ben 56 kiloydum hamile kalmaya niyetleyince yemeye başladımmm ve geldii kilolarrr durduramadım kendiii 92 lilolara çıktımmm

arkadaşlar size eski kilolu ve sonradan nasıl verdiğim halindekii resmimi paylaşıyorumm
kilolu halim küçük kızımdan kalmaa bu halimle 2006 yılında 3 yıllığına polonyaya gitmişti ve dönüşte 56 kiloyla döndüm görenler şok olmuştu,şimdi ise yine kilolu haldeyimm
bakınca yorum yapın eylem ve seyda tamammı kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…