Esnek Diyet Arkadaşlığı

1 haftadir annemlerdeydik deli gibi yedik içtik. Şimdi evde açlıktan midem bulandı da müsli yedim. Ooof offf... :/

Günaydın arkşlar bende aranıza katılmak istiyorum beş aylık bi kızım var maalesef anne sütüm çok az Onuda sağıp içiriyorum mama ve ek gıdaya geçtik hamilelik boyunca 20 kilo aldım ve doğumdan sonra sadece beş kilo verebildim vücudum için çok fazla geliyor bu kilo belim ayaklarım çok ağrıyor e kızımda hareketleniyor onunla yeterince ilgilenemiyorum bile görüntü moral zaten berbat bende aranıza katılmak istiyorum

Slmlar hay Allah yaa aman aman bir an önce toparlanın o zaman bana boyunuzu kilonuzu hedef kilonuzu yazın sizide ekliyim tablomuza bu arada hoşgeldiniz aramıza...

Slmlar hay Allah yaa aman aman bir an önce toparlanın o zaman bana boyunuzu kilonuzu hedef kilonuzu yazın sizide ekliyim tablomuza bu arada hoşgeldiniz aramıza...
Çok tşk ederim boy 160 cm kilo 78 hedef kilom 60 umarım biran önce sizlerin desteğiyle veririm inş ama hedef kilo aylık filan mı olacak onu çok anlamadım açıklarsınız çok sevenirim

Çok tşk ederim boy 160 cm kilo 78 hedef kilom 60 umarım biran önce sizlerin desteğiyle veririm inş ama hedef kilo aylık filan mı olacak onu çok anlamadım açıklarsınız çok sevenirim
yoo hayır bir tek normal istediğiniz hedef kilo var aylık hedefi bu ay yeni başlattık herkes 2 kilo düşsün dedik herkesin kilosundan 2 kilo çıkartıp yazdım amapek başarılı olduk sayılmaz bu ay olmadı artık aylık hedefi 1 kilo olarak belirleryip yazacam naapalım accık başarızıs bir topik sayılırız ama çok eğlenceliyiz bizde zorlama katı kurallar yok buna rağmen genede güzel kilo veriyoruz

Evet esnek olması çok iyi şuan için bebişle biraz zor olurdu benim için bence iyiymiş aylık hedef uygulama uzun hedefe ulaşmak için kısa zamanlı motivasyon şuan için akşam yemeğinden sonraki abur çuburu kuru yemişi kesiyorum sadece bi tabak çekirdek izin veriyorum gün için de dikkat edecem dün gece itibariyle limonlu yoğurtlu küre başladım inş biran önce gider bu kilolar

hemde nasıl gider bakın zamanla eridiğinizi gördükçe çok mutlu olacaksınız bu arada çekirdek tabağınızın tepeleme dolu olmamazsına hatta gittikçe onuda biraz biraz azaltmaya gayret edin bakın ne güzel olacak diyete çok alışıp hiç bırakamıyacaksınız..

Ne güzel knş inş Can'ım kızımla hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum onla koşmak istiyorum ilk bebeğim belkide tek olacak onun içim bazı şeyleri anıtsal olarak yaşamak istiyorum kaçırmak istemiyorum

Ne güzel knş inş Can'ım kızımla hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum onla koşmak istiyorum ilk bebeğim belkide tek olacak onun içim bazı şeyleri anıtsal olarak yaşamak istiyorum kaçırmak istemiyorum
inşallah canım inşllah Allah hep beraber güzelce kilo vermek nasip etsin inşallah yediklerinizi kayıt edin o zaman yanlışlarınızıda görürsünüz daha hızlı ilerleriz

Atılcam diye şuan felaket üzülmüştüm ki, bir kilo yazmışsın eylemsevcan . Bir kilo yeterli mi bu ay için? Ben 2dir gidiyorum bir spora başladım ama bikaç haftaya ancak etki olur sanırım. Bi de şu boğazım dursa... Tüm gün yemesem, gece yiyorum tüm günün yemeğini her halukarda. Daha fena oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…