- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #12.021
eee tabii sonra çıkar acısı hesabı... bende aynen bir kaç gündür fena kaçırdım şimdi son direnişleri oynuyommm1 haftadir annemlerdeydik deli gibi yedik içtik. Şimdi evde açlıktan midem bulandı da müsli yedim. Ooof offf... :/
Akşam yemeği olarak da müsli yedim yine. Aç bilaç direniş yapıcam ay sonuna kadar. Yoksa kilo aldım biraz :Seee tabii sonra çıkar acısı hesabı... bende aynen bir kaç gündür fena kaçırdım şimdi son direnişleri oynuyommm
Slmlar hay Allah yaa aman aman bir an önce toparlanın o zaman bana boyunuzu kilonuzu hedef kilonuzu yazın sizide ekliyim tablomuza bu arada hoşgeldiniz aramıza...Günaydın arkşlar bende aranıza katılmak istiyorum beş aylık bi kızım var maalesef anne sütüm çok az Onuda sağıp içiriyorum mama ve ek gıdaya geçtik hamilelik boyunca 20 kilo aldım ve doğumdan sonra sadece beş kilo verebildim vücudum için çok fazla geliyor bu kilo belim ayaklarım çok ağrıyor e kızımda hareketleniyor onunla yeterince ilgilenemiyorum bile görüntü moral zaten berbat bende aranıza katılmak istiyorum
Çok tşk ederim boy 160 cm kilo 78 hedef kilom 60 umarım biran önce sizlerin desteğiyle veririm inş ama hedef kilo aylık filan mı olacak onu çok anlamadım açıklarsınız çok sevenirimSlmlar hay Allah yaa aman aman bir an önce toparlanın o zaman bana boyunuzu kilonuzu hedef kilonuzu yazın sizide ekliyim tablomuza bu arada hoşgeldiniz aramıza...
Ya anlamadım da aylık hedef kilo 73 kusura bakma ilk sayfaları tekrar okuyunca anladımSlmlar hay Allah yaa aman aman bir an önce toparlanın o zaman bana boyunuzu kilonuzu hedef kilonuzu yazın sizide ekliyim tablomuza bu arada hoşgeldiniz aramıza...
yoo hayır bir tek normal istediğiniz hedef kilo var aylık hedefi bu ay yeni başlattık herkes 2 kilo düşsün dedik herkesin kilosundan 2 kilo çıkartıp yazdım amapek başarılı olduk sayılmaz bu ay olmadı artık aylık hedefi 1 kilo olarak belirleryip yazacam naapalım accık başarızıs bir topik sayılırız ama çok eğlenceliyiz bizde zorlama katı kurallar yok buna rağmen genede güzel kilo veriyoruzÇok tşk ederim boy 160 cm kilo 78 hedef kilom 60 umarım biran önce sizlerin desteğiyle veririm inş ama hedef kilo aylık filan mı olacak onu çok anlamadım açıklarsınız çok sevenirim
aminnn çok teşekkürler kaçamaksız bir gün olsa yetecek be canımGünaydın arkşlar herkes için güzel ve zayıflaya bildiğimiz bir gün olsun
hemde nasıl gider bakın zamanla eridiğinizi gördükçe çok mutlu olacaksınız bu arada çekirdek tabağınızın tepeleme dolu olmamazsına hatta gittikçe onuda biraz biraz azaltmaya gayret edin bakın ne güzel olacak diyete çok alışıp hiç bırakamıyacaksınız..Evet esnek olması çok iyi şuan için bebişle biraz zor olurdu benim için bence iyiymiş aylık hedef uygulama uzun hedefe ulaşmak için kısa zamanlı motivasyon şuan için akşam yemeğinden sonraki abur çuburu kuru yemişi kesiyorum sadece bi tabak çekirdek izin veriyorum gün için de dikkat edecem dün gece itibariyle limonlu yoğurtlu küre başladım inş biran önce gider bu kilolar
Ne güzel knş inş Can'ım kızımla hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum onla koşmak istiyorum ilk bebeğim belkide tek olacak onun içim bazı şeyleri anıtsal olarak yaşamak istiyorum kaçırmak istemiyorumhemde nasıl gider bakın zamanla eridiğinizi gördükçe çok mutlu olacaksınız bu arada çekirdek tabağınızın tepeleme dolu olmamazsına hatta gittikçe onuda biraz biraz azaltmaya gayret edin bakın ne güzel olacak diyete çok alışıp hiç bırakamıyacaksınız..
inşallah canım inşllah Allah hep beraber güzelce kilo vermek nasip etsin inşallah yediklerinizi kayıt edin o zaman yanlışlarınızıda görürsünüz daha hızlı ilerlerizNe güzel knş inş Can'ım kızımla hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum onla koşmak istiyorum ilk bebeğim belkide tek olacak onun içim bazı şeyleri anıtsal olarak yaşamak istiyorum kaçırmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?