Esnek Diyet Arkadaşlığı

tebrik ederim. hiç birimiz hedefe ulaşamadık galiba. bu arada geç bildirsemde listeye eklediğin için sağol
ne demek canım tabiiki eklerim sadece haftalık 1 yi o kişi bile olsa ilan etmiyorum bir sonrakini ilan ediyorum yoksa listede bir sorun olmaz bir kaç bildirim geçmediği sürece için rahat olsun canım

bildirim günlerimizi girdim tabloya bakabilirsiniz
10 , 17, 24 31 mayıs bu hafta hariç hep salı günleri mayıs ayında her salı yani bilginiz olsun aylık hedefte düşük tuttum 1 kilo aşşağısını yazdım sadece ee artık onuda veririz herladee....

Büyük geçmiş olsun oğlunda sende biran önce toparlanırsınız inş gerçekten ortalıkta salgın var dikkat etmek gerek

Tşkler Can'ım yaptıkların için emeğine sağlık

selamlar
sabah uyanınca 2 bardak ılık su
kahvaltı
1 dilim mısır ekmeği
az peynir
7 zeytin 2 yeşil biber

Sabah yarım elma kahvaltı 1 dilim ekmek bir haşlanmış patates yeşil soğan biraz peynir 1 dilim kek 1 yumurta sarısı (oglum yemeyince bana kaldı) ve çay
Arada iki tane eti cin küçük boy
Biberiye çayı Mida içtim

Sabah kahvaltim 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek çok az peynir domates biber ve ıhlamur çayı ..arada 3 çilek 1 kayısı 4 tane fındık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…