- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #13.441
ben bile ayı gibi hissediyorum normaldir öyle hissetmen çocuk kaç yaşında veya yaşını aldı mıAma veremedimm yani ozel bir caba sarfetmedim.gerci de sadece cocugumu emdirmeye odaklandim ve cok kiloluyum ve cok mutsuzumm kendimi cok.cirkin hissediyorumm
1 yas 3 aylik prensesB
ben bile ayı gibi hissediyorum normaldir öyle hissetmen çocuk kaç yaşında veya yaşını aldı mı
evet haklısın biran önce zayıflamaya bakk kaçsın şuan eskiden kaçtınSenin.kilonda olsam.daha ne isterim.yaa
Yok şuanDogum seeklin daha dogrusu cocugun var mi
Boyun pekiBen 68 idim.ve o.halimi.cok seviyordumm sonra hamileleikte toplam 103 oldum 12 kilo verdim suanda 91 kiloyumm
55 olsan süper olurdu
İnşallahHedef suan 68 once ona geleyimm de allahin izniyle z
Kaloriler aldı başını gitti bugün :)))
Bugün hareket ettim ama. Garaja eşya taşıdım. Asansör kullanmadım. Üçüncü kattan inip çıktım baya10 dakika bile olsa dans et garip garip hareketler yapbi de evi temizle bulaşık yıka ev işine başlarken dakika tut onları da yaz listene (kalori yaktırı0)
artik yarinnn sende yeniden baslayanlardan olacaksinKaloriler aldı başını gitti bugün :)))
Annemin kuzenleri geldi tabi börekler pastalar derken ucunu kaçırdım biraz. Güya söz verdim kendime. Sinir oldum yaaaa
Evet. Ama bir haftadır çok iyi gidiyodum. Sinirlerim bozuldu az evvel gittim yine iki dilim börek yedimartik yarinnn sende yeniden baslayanlardan olacaksin
Benimde gecen haftam oyle oldu ya ama uarin hic bozmalsizin baslicEvet. Ama bir haftadır çok iyi gidiyodum. Sinirlerim bozuldu az evvel gittim yine iki dilim börek yedim((şu emojileride yapamıyorum ağlayan surat var burada) ooofff of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?