- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #14.261
Benim de şuan 697 ama üzülmüyorum baya yedimSlmlar hafta sonu kahvaltisi malum 517 kal tuttu ama birazda abartarak yazdim bugun ne olursa olsun 1200u asmicam ins..
Bende hamilelikte 35 kilo aldimmm buda bir rekor :)aynen bende hafta sonları giremiyorum fazla
Bende hamilelikte 35 kilo aldım buda bir rejor galiibaEvlendigimde 68 civarı bi kilom vardi boyum uzun olunca kaldiriyodu o kiloyu, gelinligin icinde iyi hissetmistim kendimi. Yani 5 ayda 11 12 kilo almışım bu bi rekor galibabi ara 65 tim ve cok mutluydum ince belli basenleri hafif belirgin bi kızdım. Simdi basenlerim aldı başını gitti, simit kısmı da olusmaya basladi canim acayip sıkkın. Zaten ne yapsam basen gitmiyo o genetik bizde de. En azindan 65 te tatli bi kıvrım olarak vücudumda yer eder diye umuyorum:) bu arada mümkün oldugunca yazcam inşallah ama haftasonu benim eşim evde olunca cok vakit bulamayabilirim canlar. Yazamasam da aklimdasiniz. :*
Birsey olmaz aksam ve ogle yemegin düşük kalori de olueBenim de şuan 697 ama üzülmüyorum baya yedim
Güldürme yaa geriye kaç kalori kalıoki ikiye bölimBirsey olmaz aksam ve ogle yemegin düşük kalori de olue
Ya benim annemde hic kilo.almamis teyzelerim de oyle ama 35 kilo ne demek yaa hala soktayimmDoğum kiloları da bi dert oluyo yaa benim çocuğum yok ama düşünüyorum
Annem de kardeşim de doğumdan sonra hemen eski kilolarına döndü
Bizim aile öyle ayı gibi diiliz şükür ama inşallah piyango bana denk gelmez
Bu işler belli olmuyo
Ehehe henuz kahvalti yapmadim ayakta atistirdim 3 4 zeytin peynir ve biraz kek aksama misafirimm var hazirliktayim ondan dolayiiGüldürme yaa geriye kaç kalori kalıoki ikiye bölim
Sana foto attığım zaman yedim
307 kaloriciğim kaldı 1000 e sonra kalan 200 e de akşam eşimle meyve yerim
Sen nie foto atmadın
Sen varya dşnlemion
Bi kulağından giriyo diğerinden çıkıo
Aynen yaa hayret bişeysinYa benim annemde hic kilo.almamis teyzelerim de oyle ama 35 kilo ne demek yaa hala soktayimm
66 68 arasında gidip geliyordummAynen yaa hayret bişeysin
Peki sen 35 kilodan önce normal günlük hayatında kaç kiloydun
Anladım ama yine sinir ettin beniEhehe henuz kahvalti yapmadim ayakta atistirdim 3 4 zeytin peynir ve biraz kek aksama misafirimm var hazirliktayim ondan dolayii
İyi bence peki boyun66 68 arasında gidip geliyordumm
TamammAnladım ama yine sinir ettin beni
Biraz kek ne yaaa
Gram
Porsiyon
Adet
Terimleri kullanılacak
Heee anladım yaa geçmiş olsun ozaman yemekten diilYaa amaa doktorum sekerin cikmis o yuzden bu kadar cok.kilo almussin dedi
Evet canım oğlak burcuyumEvet
Cevabım hayır olsaydı da uygun bi dille derdim
Sen oğlak mısın bu arada bana öyle geldi ya da terazi başka seçenek göremedim
Kalori hesaplarken Nası için rahat edicek ondan diyomTamamm
Ama zaten surekli kusuyordum 10 ay surdu hamileligim ve 10 ay boyunca mide bulantisi cektimm evimde duramiyordumm bak yine hatirladimmm yaaHeee anladım yaa geçmiş olsun ozaman yemekten diil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?