- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #14.281
Haha nasıl bildim amaEvet canım oğlak burcuyum
Balkonlar ve benim odam bitti. Şimdi size bakmaya geldim. Sonra diğer odalara. Bu arada birsürü su içtim.
Ahh ahh çeken bilir dimiAma zaten surekli kusuyordum 10 ay surdu hamileligim ve 10 ay boyunca mide bulantisi cektimm evimde duramiyordumm bak yine hatirladimmm yaa
aah yaa maalesef sadece oğlakların kişiliğini anlıyorumBenide tahmin et
Kolay GELSiNHızlaca okudum canlarım kaloriler hemen hemen aynı. 500 kalori benimde. Akşama hafif şeyler yiycez ona göre. Buarada adet oldum birazda oradan hafiflerim umarım. Ben temizliğe devam ediym.
Hakkaten nasıl bildin ya ben hiç anlamam burçlardanHaha nasıl bildim ama
Ben nekadar içtim saymadım ama epeyce bir içtimSu da beşim hazır evdeyken içicem inşallah
Hadi su içioz
Akrep burcuyummprensesinannesi
Terazilerle anlaşabiliyorum
Aslında iki oğlak anlaşamaz
İki inatçı keçinin hikayesini bilioz hepimiz
Sen kova,aslan.ikizler,yay,oğlak,boğa ve Koç diilsin
Olamayacaklarını ettim
Olma ihtimalleri de geriye kalanlar
Rumeysa3 bu gece ruyamda seni gordumm sana muayene olmaya gelmistim:):):) gozluklu biriydinBen nekadar içtim saymadım ama epeyce bir içtim
Hahaha :))canım doğru görmüşsün. Ama çoğunlukla lens takıyorum.Rumeysa3 bu gece ruyamda seni gordumm sana muayene olmaya gelmistim:):):) gozluklu biriydin
Hediye ne alsam diye cok dusunuyorum bulamadim oneriler varsa alatimBu arada sevgililer gunu hediyeniz ve planiniz varmi sevgili veya kocasi olanlar icin soruyom tabiiikinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?