- 19 Kasım 2016
- 1.134
- 1.665
- 133
- 34
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #14.421
Aslinda elestirmedimm yada elestrmek icin soylemedimm yani aslinda ilginci derk3n ciddi degildim gulucuk emojosi koymayi unuttum neyse yanlis anlasildiysam ozur dilerimŞaka yapıom ilginç oluyo
Hani içimizden geldiği gibi konuşucaktık
Ama sana kıZmıom
Her eleştiriye açığım
Sadece şaşırdım
Ayy yarin napiyonuz diye okudummm :):):) erken yasta yaslandimmEspiri yapıo naapsın
Bence de 1200 iyi. Hadi grşrzArkadaşlar yavaş yavaş yatıom
Sizi özlücem
Yarın da 1200 sanırım
Yok yok önemli diilAslinda elestirmedimm yada elestrmek icin soylemedimm yani aslinda ilginci derk3n ciddi degildim gulucuk emojosi koymayi unuttum neyse yanlis anlasildiysam ozur dilerim
Tmm iyi gclrBence de 1200 iyi. Hadi grşrz
Hic kacamak yapmadan rejimi uygulamaliyimm cok yakinimin dugunu varmiss yaa 3 hafta sonraArkadaşlar yavaş yavaş yatıom
Sizi özlücem
Yarın da 1200 sanırım
Aynen kesinlikle on numara beş yıldız olur hareket etmekDile kolay işte he deyince olmuyo
Olsun harekete ağırlık verelim biraz da haftaya
İyi geceler kankişHepinize iyi gclr
Kesinliklee ya bu emojiler cok gicikk hic biri uygun degil telefon klavyesindekiler daha guzell ama onlarda burada olmuyorYok yok önemli diil
Mimikler çok önemli mesajlarda
Evet ben baftada iki kiloyu öyle vermiştimAynen kesinlikle on numara beş yıldız olur hareket etmek
Tamam çok iyi bu düğün seni motive eder. Yarınki limit 1200. 1200ü geçmek yok ona göre. Anlaştık mıHic kacamak yapmadan rejimi uygulamaliyimm cok yakinimin dugunu varmiss yaa 3 hafta sonra
Iyi geceler yarin gorusuruz bbHepinize iyi gclr
Sağollllllİyi geceler kankiş
Sağol bbIyi geceler yarin gorusuruz bb
Aynen anlastikk kesinlikle anlastikk hemen uygulamaliyim.pzrtesi de tarti gunu butun bir hafta kacamak yaptimm:):):) utancimdan yazamicam kilomu valla :):)Tamam çok iyi bu düğün seni motive eder. Yarınki limit 1200. 1200ü geçmek yok ona göre. Anlaştık mı
Sen de haklısın çok zorlanıoz yaa ben yatmıştım ama bi bakim dedimAynen anlastikk kesinlikle anlastikk hemen uygulamaliyim.pzrtesi de tarti gunu butun bir hafta kacamak yaptimm:):):) utancimdan yazamicam kilomu valla :):)
EhehehehehSaat 12yi geçti yaa düşünsenize yarının kalorilerini almaya başlıyormuşum ayy koptummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?