- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #14.401
Yaa ben geçen gün 3000e dayanırken bile yazdımSabah ve ogle yemegim 500 kaloriyi gecmedi amma velakin aksam yemegim.patladi yaa
HööötttBeni mii
Yani kalorisi yuksek de ne kadar oldugunu bilmiyorum moralim bozukk o yuzden hic bakmak gelmiyor icimdenn birde evim.darma duman :):):)Yaa ben geçen gün 3000e dayanırken bile yazdım
Hani yazılcaktı kaloriler koşulsuz şartsız
Kötü olunca da yazılacak
İyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta
Piskopata bağladım yine
Ooo sağolSen birinci kankişimsin "aramızda" :))
Evet. Bence sen çok doğal birisin. Öyle gördüm. Ama liste yok hani listeBeni mii
Ay allahım yaaaYani kalorisi yuksek de ne kadar oldugunu bilmiyorum moralim bozukk o yuzden hic bakmak gelmiyor icimdenn birde evim.darma duman :):):)
Haha dostum oldu bu iş :))Yaa ben geçen gün 3000e dayanırken bile yazdım
Hani yazılcaktı kaloriler koşulsuz şartsız
Kötü olunca da yazılacak
İyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta
Piskopata bağladım yine
Bu destekleriniz sayesinde zayiflayacagimm desteklerinizi bosa cikarmayacagimm :):) herkes istedigi kiloya gelince goruselimm :):):):)Ay allahım yaaa
Susma hakkımı kullanıomKim.kankasi
Benim ne yapacagimm bugunden belli temizlik.temizlik.temizlik :):):):) simdi hic halim yokKızlar yarın nabıyoz
tmm çok belli etmeSen birinci kankişimsin "aramızda" :))
Hmmm ilgincTa
tmm çok belli etme
Aah ahhh bilmiyorum ucu ucuna yaptık işteKızlar yarın nabıyoz
KızBenim ne yapacagimm bugunden belli temizlik.temizlik.temizlik :):):):) simdi hic halim yok
Şaka yapıom ilginç oluyoHmmm ilginc
Espiri yapıo naapsınKızprensesinannesi hani biz diyet yapıyoruz ya onu diyorum işte napıyoruz limit imiz kaç :)))
Cok haklisinnnnbenim 1000i veya en fazla 1200i gecmemem lazimmmmAah ahh olmuyo böyle 1500 le zayıflayamazsın bence çünkü sen zaten zayıfsın
Ayı gibi olsan 3000 lede zayıflardın
Evet hatta demiştin 1200 ü geçince kilo veremiom dieCok haklisinnnnbenim 1000i veya en fazla 1200i gecmemem lazimmmm
Dile kolay işte he deyince olmuyoCok haklisinnnnbenim 1000i veya en fazla 1200i gecmemem lazimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?