- 22 Ocak 2016
- 1.452
- 1.890
- 83
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #15.321
Evde de yapılacak birsürü şey var. Mesela senin yaptığın gerçekten güzel. Hem hobi hemde istersen paraya dönüştürürsün. Buna benzer şeyler de yapabilirsin. İşte bu üretmektir. Ve ben bunu takdir ederimYani ama benimm meslegim olmadan calisma ihtimalim yok adi koyulmus bir meslek.olmali aslinda evde olmaktan dolayi mutluyumm evdeyim ama zamanimi dolu geciriyorumm ev is yemek tv falandan degil hayatimm
Nazara geldin hep ondanTuvaletim geri gitti
Takdir edebilirsin aynen ben de ediyorumEvde de yapılacak birsürü şey var. Mesela senin yaptığın gerçekten güzel. Hem hobi hemde istersen paraya dönüştürürsün. Buna benzer şeyler de yapabilirsin. İşte bu üretmektir. Ve ben bunu takdir ederim
Çok tipsizim dio beni dinlemedi seni hiç dinlemezrumeysa3 sende foto paylas seni de gorelim
Aslinda ben bunu biriyle paylastigimda kendini yorma ihtiyacin mi var diyor ama ben mesela esimin arabasina hala bizim.araba diyemiyorumm sebebi katkim yok o getirsin ben yiyeyim oh ne ala mualla diye dusunemiyorummEvde de yapılacak birsürü şey var. Mesela senin yaptığın gerçekten güzel. Hem hobi hemde istersen paraya dönüştürürsün. Buna benzer şeyler de yapabilirsin. İşte bu üretmektir. Ve ben bunu takdir ederim
Bak bu iyiydiBenceeylemsevcan bizi gruptan atıcak. Çünkü çok gürültü yaptık galiba
Tipim müsait diil cınımrumeysa3 sende foto paylas seni de gorelim
Ne iyi eşin de bu durumun kıymetini bilioAslinda ben bunu biriyle paylastigimda kendini yorma ihtiyacin mi var diyor ama ben mesela esimin arabasina hala bizim.araba diyemiyorumm sebebi katkim yok o getirsin ben yiyeyim oh ne ala mualla diye dusunemiyorumm
Hadi yaa niye dinlemesinn rumeysa naif biriÇok tipsizim dio beni dinlemedi seni hiç dinlemez
Gerçi ben ısrar etmek istemedim
Aslinda ruyamda cok beyaz da degildin cok esmer de degildin :):):)Tipim müsait diil cınım
Hadi yaa niye dinlemesinn rumeysa naif biri
Burda gerçekler var rüyaları geçAslinda ruyamda cok beyaz da degildin cok esmer de degildin :):):)
Susarsam bir daha konusmam
Ama napıym bugün doping almış gibiyim. SevgiliBak bu iyiydi
Gercegini goremioz rüyalarla idare edicez artik :)Burda gerçekler var rüyaları geç
Sus demek diil ki o ifadeSusarsam bir daha konusmam
Rüyamda uçmayı en ufak gerçekliğe tercih etmemGercegini goremioz rüyalarla idare edicez artik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?