- 19 Kasım 2016
- 1.134
- 1.665
- 133
- 34
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #15.361
Ahahaha bir tane olaydi iyiydiiHmm kötübişey bu
Olsun yaa senin de el becerin var
Dikiş dikion
Herşey bi arada olmaz ki
Benimde yokk bu sebebdenBende öyle. Hiç tahammülüm yok. O yüzden çevremde çok fazla insanda yok. He he deyip geçmek gerek
Yaa hani mesafe koyuyorumm ama yakinlasiyorlar bana yuzyuze baktigim insanlar bu aradaaNasıl mesela
Güldürme yaa fondoten oO
hh cildin o yuzden okadar guzel demekki
Ben herşeyi kafama son iki üç yıldır takıom heheO
hh cildin o yuzden okadar guzel demekki
Yaa he he diyip geviyorumm ama bazen neden boyle karsilik vermedim diyee icimde al ver yapiyorummBende öyle. Hiç tahammülüm yok. O yüzden çevremde çok fazla insanda yok. He he deyip geçmek gerek
Hic makyaj yapmamm ben o sebebden bilmioree markalarii iphone 7 oylemi vayyyy bee yakisir sanaGüldürme yaa fondoten o
Lancome marka ve ı phone 7 ile çekilmiş
Sigara falan kullaniormusun daha dogrusu varmi kullananBen herşeyi kafama son iki üç yıldır takıom hehe
SağolHic makyaj yapmamm ben o sebebden bilmioree markalarii iphone 7 oylemi vayyyy bee yakisir sana
NoSigara falan kullaniormusun daha dogrusu varmi kullanan
Napıcan işe mi alcanSigara falan kullaniormusun daha dogrusu varmi kullanan
Canin sagolsunn ama iphone nefret ediyorumm yaa herkesin elinde k.bakma daaSağol
Çok pahalı ama aldık işte
Ise alindiginda mi aNapıcan işe mi alcan
Evet ama 7 herkesin elinde diilCanin sagolsunn ama iphone nefret ediyorumm yaa herkesin elinde k.bakma daa
Soran yerler vardırIse alindiginda mi a
Soruluyor bu soruu
Yakindir dagilim baslamisEvet ama 7 herkesin elinde diil
Cv falan da is formunda var galiba bu secenek ama ia alimina engel degillSoran yerler vardır
Saygı duyuyorum sanaYakindir dagilim baslamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?