- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #15.541
Canim iyiyim dusunmemeye calisiyorum... Kocam surekli meşgale bulmaya çalışıyor dusunmeyeyim diye. Bi de doktor progestan verdi düşük icin galiba. Anlamsız zamanlarda uykum geliyo ve uyuyorum. 6 gün kaldı nasıl dayanicam bilmiyorum:-/
Olsun dayanmasys çalışCanim iyiyim dusunmemeye calisiyorum... Kocam surekli meşgale bulmaya çalışıyor dusunmeyeyim diye. Bi de doktor progestan verdi düşük icin galiba. Anlamsız zamanlarda uykum geliyo ve uyuyorum. 6 gün kaldı nasıl dayanicam bilmiyorum:-/
Günaydın uyuGünaydın herkese. Haftasonu tırsıyorum valla.
Evet sormuştumdün yediklerimi yazamadım bilem bir yazayım bildircem
Kahvaltımı yaptım. Bugün yine gereksiz bir mutluluk var üstümde :))) annişkoyla alışverişe çıkıyoz akşama kalorimi yazcam. Yarım kilo daha gitmiş bu arada 83.3 oldum yuppiiiiGünaydın uyu
Ben de uyucam
Bi muz yedim
Yattım
İyi uykular
Ooo rümeysa gelmişKahvaltımı yaptım. Bugün yine gereksiz bir mutluluk var üstümde :))) annişkoyla alışverişe çıkıyoz akşama kalorimi yazcam. Yarım kilo daha gitmiş bu arada 83.3 oldum yuppiiii
süpersiniz yaa ben homili gırtlak olunca çok bişey değişmiyorrrrKahvaltımı yaptım. Bugün yine gereksiz bir mutluluk var üstümde :))) annişkoyla alışverişe çıkıyoz akşama kalorimi yazcam. Yarım kilo daha gitmiş bu arada 83.3 oldum yuppiiii
offffff beni yoldan çıkartma tam girmek üzere falan bişeydim zaten yolaaaaaaaArkadaşlar bakın kahvaltılara ölüyom ben
aa o zaman başka hastaneye mi gidecen canım ben daha yeni okuyabiliyom yazdıklarınızı dün aksam hiç gireemedimSonunda sordun
O kadar uzun uzun yazmıştım tek kelime etmemiştin ama kızmıyorum
İnsanlık hali işte
Derde ortak olmak gibi zoru yok
Ben de öyleyim bencillik işte
Kadın doğuma gittim ama neymiş kontrollere başka hastaneye yönlendirdi salak boşa sıra bekledim
süpermişşş çağ atlamışşın bebemmmHadi hep beraber
Karnım aç
Karnım acıkır daaaaa
İsyaaaannnnnn
Geriye birkaç gram kilooooo
Beni bu hale bu yemekler saldı daaa
Yedim yaaa bedenim hep kilooooo
aynı kafadanız beybiii....Ben yiyince pişman olmuyorum
Çünkü bedenim ve ruhum yenilenio
Sanki resetleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?