Esnek Diyet Arkadaşlığı

Şuan sıfır kalori
Mideni aç bırakma
Öğünleri bölerek ye die boş boş teselli vermeyin ben de biliyorum ama kolay diil kardeşim kolay diil

Kızlar ben dün sabah .
2 dilim çavdar ekmeği yedim çikolatalı.

Öğle yağsız ve az tuzlu sütlü pirinç çorbası. Ve Brüksel lahanası salatası yedim

Akşam salata yedim. 1 dilim kek ile birlikte

Bu sabah erken kalktım yeğenimle birlikte YGS sınavına gittik. Annesi hastalandı.babasi şehir dışında is nedeniyle Ben teyzesi olarak anne yarısiyim. su an bekliyorum sabırsızlıkla

Sabah onunla beraber lokantada mercimek çorbası içtim bir kase. Öğle menüsü su an belli değil

Gorusmek üzere. Herkese hayırlı günler

@galatasaray-86 canım kaçırdım biraz ipin ucunu dün misafirlikteydim de. Bir de adet dönemim geliyor ki fenalardayim. Ben de senin gibi resim eklemek istiyorum ama bir türlü beceremedim.
Bana da haftaiçi veya haftasonu gelcekler misafirler
Ben de hastayım biraz erken oldum halsiz halsiz daha da zor yatıyorum iki gündür saatlerce düşün
Resim eklemek çok kolay bak bana mesaj yaZarken altta dosya yükle yazıo ordan arşivden eklicen

Allah kolaylık versin ne güzel az yemişsin ama emeklerin boşa gitmesin kalorilerini de hesaplaşan keşke önünü görürdün
Allah zihin açıklığı versin
Ben de canım yeğenimi çok özlüyorum

Ben yulaflı Elmalı bişeyler pişirip yicem ölüyorum dün ıslattığım fasülyeyi de pişiriyim yanına dün yaptığım ama hiç yemeye yer kalmayan pirinç pilavı
Yani eşim biftek patates salata yoğurtla doydu pilava hiç dokunmadık

Evet. Öyle düşüncesizce yedim ki arada unuttuğum var mıdır bilmiyorum. Kahvaltida o kadar yiyince tuttum kendimi aksam yemedim. Ev halkı mis gibi lahmacun yerken ben ütü yaptım. Sofraya bile oturamadım korkumdan. Bir de kalori var kalori var. Şimdi meyve yersin sebze yersin peynir yersin et yersin kaloriyi aşarsın tamam da hamur işiyle aşmak çok kötü. Kalitesiz kalori. Aa bak unuttuğum var. Yumurta da yemiştim kahvaltıda onu eklememisim neyse artık. Dün dünde kaldı. Bugün inşallah gururla paylaşacak listelerimiz olur.

Dönücem sana kahvaltı yapçam şimdi

Arkadaşlar eğlenceli hale getirmek anacıyla yediklerimizi paylaşalım tabi yemeden önce
Yiyeceklerimizi

Arkadaşlar eğlenceli hale getirmek anacıyla yediklerimizi paylaşalım tabi yemeden önce
Yiyeceklerimizi
Bence süper fikir. Ben twitterda da yapiyorum bunu insani gaza getiriyor. Bir whatsapp grubum var zayiflama başlıklı ama ordakiler de çok baslayamadilar daha. Böyle birbirimizin yediklerini gördüğümüzde hem aklimıza da yeni secenekler gelmiş olur. Şimdi kahvaltimi paylasiyorum o hâlde sabah çekmiştim.Keki ben yaptım. Yaparken gram gram ölçtüm. Dilimi 128 kalori. Bu tabak bir dilim uno tahıllı ekmekle beraber 363 kalori.

Aynen hamur işi veya abur cuburla hem sağlıksız hem fazla kalori oluyo ama insan bazen mantıklı davranmamıo hatta çoğu zaman

İ
İyiymiş valla kekin kalorisi de az aynen fikir de olur

Benim de kahvaltıdaki karışımım
İki çorba kaşığı yulaf
Bir tatlı kaşığı tarçın
Bir bardak yarım yağlı sütaş süt
Bir adet elma
Toplam kalori 232 pişirip yedim ama hiç de tok tutmuyo bi de yulaf tok tutuyo derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…