- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #16.201
Amin inşallah dostum@galatasaray-86 masallahhh canim cok sıkı girmissin tebriklerrrrrrr bayildimmm ins. En kisa zamanda bebisinide kucagina alirsinnn....
Yok yani ben 1i bile bazen kendimi zorlayarak bitirebiliyom hatta cok zaman yarisini esime veya cocuklarima veriyom yaa demwkki cok seviyorsan dogrudur tabiiDiyette olmasam beş altı falan yiyorum
Nie bilio musun yemesi en kolay
bak ne güzel işte profilinde güzel olmuş kendine gelmişsin canımmmm mucckkkkk
Kalorisini mi tarifini mi diosun@galatasaray-86 canim birde bir kez daha demistin firinda biftegi onu nasil yapiyorsun?
Sağol biftekle uzunlamasına fırın tipi doğradığım patatesleri yağlı kağıt serdiğim teosiye koyuyorum üzerine de sulandırdığım salçayı döküyorum tuz kekik o kadar önceden ıstılmış fırında 40 dak ama ben bakıom ara arabak ne güzel işte profilinde güzel olmuş kendine gelmişsin canımmmm mucckkkkk
yok canım tarifi bende yapmak istedimdeKalorisini mi tarifini mi diosun
Hmm ok baksana üç adet fırında patates sence kaç gram eder bence 20 gram senceyok canım tarifi bende yapmak istedimde
OLUR OLUR BEBEĞİM BU AZİMLE TABİİKİ olur maşallahhh süpersinn..Eki Görüntüle 1966354 İnşallah olur bakalım hoşçakalın tekrardan
3 adet fırında patates 100er kaloriden 300 etmesi lazım haşlamayla aynı olması lazım değeriHmm ok baksana üç adet fırında patates sence kaç gram eder bence 20 gram sence
Kaloriyi hesaplıcam da
Bu arada benim de ikinci yapışım bu zamana kadar salçayı sulandırmayı bile bilmezdim tariften bakarak yaptım ben orta halli becerikli biriyim :)
Üç dilim dicektim yaa üç dilimcik fırında patates elma dilim doğruyorsun yaa3 adet fırında patates 100er kaloriden 300 etmesi lazım haşlamayla aynı olması lazım değeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?