• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

IMG_1168.webp
320 kalori

Bundan sora her boş anımda buraya yazmıcAm herkes gibi ben de meşgulüm .özellikle birçok mesajımdan birini bile kaile alıp yorum yazmayan hatta ve hatta beğenmeyip kendini ifadeye geçenlere de ben yorum yazmıcam bu kadar fedakarlık yeter
Kendi kendime konuşmaya hakkım var ama :63:

Akşam patates köftesi ve mercimek çorbası yapıyorum
Beş tane köfteden yerim
Çorbayı tam yicem zaten 160 kalori :KK45:
Elma da yerim yoğurt iki kaşık biraz da marul 1100 ile kapatırım inşallah :KK52:

Bundan sora her boş anımda buraya yazmıcAm herkes gibi ben de meşgulüm .özellikle birçok mesajımdan birini bile kaile alıp yorum yazmayan hatta ve hatta beğenmeyip kendini ifadeye geçenlere de ben yorum yazmıcam bu kadar fedakarlık yeter
Kendi kendime konuşmaya hakkım var ama :63:
bebeğim neden sinirlendinki giremiyom 2 tane çocuk insan başını kaşıyamıyor be yaaaa

Kendi kendime konuşmaya hakkım var ama :63:[/QUOTE canım sen bize bakma ya herkes yoğun meşgul ama bazı insanlar vardır herşeye heryere yeter sen onlardansın İnan her işim yarım ve hiç bişeye yetemiyorum :KK43:

Aah arkadaşlar ah bugün çok yedim sırf kahvaltım bile 1200 falan allahtan kahvaltıdan sora meyve yedim sadece aah ahh bi de lipton ıce tea ve ekler Tadına baktım satın almak amaçlı

Back
X