• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

maşallah iş yoğunluğundan giremedim döktürmüşünüz okumaya zorlandımmmmm Şeymam geldiğin belli olmuş canımm topğimiz canlanmışşşş
Benim ölçüm 3 şubatta alındı diğeri 28 şubatta ben bildirimi ozaman yapıcam olurmu çünkü 9 unda birşey degişmiyecek bende

3 Ayda olsa mutlaka git baktın gidemedim yürü ama mutlaka hareket şart
Spor salonu disiplin yönünden süper evde bazen erteleyip aman kalsın diyorsun ama oraya mecbur gitmek daha faydalı olur sanki
Hareket zaten yapıyorum aslında evde eliptik var haftada 2-3 defa en az 30 dk onu yapıyorum birde günlük 100 mekik 100 ip atlama 15 dk genel egzersiz ısınma felan yapıyorum.
Ayriyeten evde çok aktifim aha bu fotoğraf bugünkü aktivitem evin içindeki yani dublex ev saat 12:30 15:00 arası sadece :KK70::KK70::KK70:

Eklentiler

• 0E4E14E9-A8F5-4EA9-BA4F-FBD28AD866B2.webp
    0E4E14E9-A8F5-4EA9-BA4F-FBD28AD866B2.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 34
Süpersin bu hareketler sana yeter artar bile ama evet salon disiplin getiriyor gitmeyince içim rahat etmiyor, yarın kahvaltıya davet edildim kıramadım ama bozmayacağım kararlıyım davetlerin çoğunu red ediyorum maalesef

Back
X