- Konu Sahibi eylemsevcan
- #17.741
Günaydın güzel sabahlar ,sabah:2 adet haşlanmış yumurta ,badem ,ceviz ,fındık ,süzme peynir, bol yeşilllik ,domates ,salatalık ,yeşil çay tarçınlı (tatlıyı canım istiyor bu arada kuru incir hurma var ara öğünde )
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun pazar ya düzen bozulabilirGünaydın kızlar annemler uyanmadı daha kahvaltı yapmadım
Öyle oldu malesef ama abartmadımBugun pazar ya düzen bozulabilir
@eylemsevcan geldipimden beri yoksun kız noliAslında 60 olsa daha iyi 60 olarak değiştirmen mümkün mü ?aminnn inş. canım senin bu aylık hedef kilonu 63 yaptım nasıl iyimi?
Ben varım canım yazıyom yazıyom baktım kimse yok bende bakmadım daha şimdi gördüm.Öğlen yemeğini saat 2 30 da yedim,zeytinyağlı kabak yemeği yoğurt salata bir dilim kepekli ekmek öğlen öncesi ara öğün de Pınar protein süt akşama düşünüyorum ya burda fikir verende Yok ama
Akiam hafif geçirirsen dengelemiş olursun çok güzel.öğlen yemeği yarım kase düğün çorba,
bir ince dilim peynirli börek ve 2 küçük içli köfte..
ara öğün yapmadım..
az öncede hibisküs çayı içtim..
akşamada sütlü corn flakes yemeyi düşünüyorum.. ve günü onla kapatmayı.. umarım başarabilirim..
Ewet aslında önemli olan akşama hafif atlatabilmek bence..Akiam hafif geçirirsen dengelemiş olursun çok güzel.