• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

merhaba arkadaşlar bende lahana çorbası diyetini bıraktım artık lahana görmek istemiyorum resmen tiksindim :KK43: diyeti bıraktım ama tartıda eksi gördüm bu nasıl iş anlamadım
canım bencede aynı şeyleri yeme bıkkınlık getiriyor çünkü
veya herhangi bir diyet listesine sürekli takılı kalma
çünkü insan sonra diyetten soğuyor
ben ne yersemde az yemeye gayret ediyorum
sporda yapıyorum
o zaman şıkır şıkır gidiyor kilolar
senin birde kilon fazla bizlere göre çok daha çabuk verirsin hiç öyle özel
şeylere takılarak vakir kaybetme
bak ben 10-12 kilo kadar verdim
bir kez bilebir diyet listesi uygulayamadım bazen çokda uğraştım genede olmadı
artıkda bıraktım ne olursa olsun yiyorum az yiyorum tatlı pasta çikolata bir iki ısırıkla sınırlandırıyorum oda hergün değil günde 2-3 yeşil çay 2.5-3 litrede su içmeye özen gösteriyorum o kadar
sporda yaptımmı çok güzel gidiyor tavsiye derim canımmmm hiç kendini yorma

selamlar herkese, baya dolu bir hafta ve haftasonuydu. biraz kalori miktarını düşürerek ödem atıcam bu hafta. normalde diyetisyenin verdiği kalori miktarı 1450 ama ben aynı listeden eksilterek gidicem. haftasonunun günahını çıkarıcam bakalım. kopmayalım kızlar verelim kiloları :(

selamlar herkese, baya dolu bir hafta ve haftasonuydu. biraz kalori miktarını düşürerek ödem atıcam bu hafta. normalde diyetisyenin verdiği kalori miktarı 1450 ama ben aynı listeden eksilterek gidicem. haftasonunun günahını çıkarıcam bakalım. kopmayalım kızlar verelim kiloları :KK43:
diyetisyenin verdiği listeyi bizimlede paylaşırmısın canım belki yapmak isteyen arkadaşlar olabilir

kızlarrrrrrr
12 martta bildirim yapamayacaklar lütfen bir ün önce yapsın veya
hiç yapamayacakar mazeretleini bildirsin
yoksa biliyorsunuz bildirim günü saat 15 de bildirmeyenleri siliyorum

selamlar herkese, baya dolu bir hafta ve haftasonuydu. biraz kalori miktarını düşürerek ödem atıcam bu hafta. normalde diyetisyenin verdiği kalori miktarı 1450 ama ben aynı listeden eksilterek gidicem. haftasonunun günahını çıkarıcam bakalım. kopmayalım kızlar verelim kiloları :KK43:
Canim bende tam onu yazcaktim bizle paylasir misin diyetisyenin verdigi listeyi.bi fikir olur belki

Tabiki de paylaşırım şimdi hazırlanıp evden çıkıcam okula gittiğimde yazıcam. öğretmenim öğlenciyim öğlenciyken bile geç kalıyorum :) 1 saat sonra yazıcam size arkadaşlar

selam kızlar, kendi günlüğümde ara ara paylaşmaya başladım menülerimi size de burdan yazayım isterseniz daha sonra günlüğümü de takip edebilirsiniz.
beyaz un, beyaz şeker, pirinç,patates,havuç,bezelye,haşlanmış mısır hayatımızdan çıkıyor.günde 2,5 lt su hayatımızın merkezine oturuyor.
kahvaltı
1 yumurta yada kibrit kutusu kadar peynir
söğüş salata
açık çay
1 dilim tam buğday
veya
3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
yarım su bardağı yoğurt
2 kuru kayısı
veya
yarım tost
yeşillik
açık çay

yumurta demir kaynağı peynir yediğim günler yumurta yemiyorum yumurta yediğim günlerde peynir yok
ben mesela kahvaltıyı çeşitlendiriyorum söğüs salatayı küçük kçük doğra beyaz peynirle karıştır tam buğday ekmeğinin üstüne sürebilirsin ya da fırınlayabilirsin herşey size kalmış

sporda yapıyorum
artıkda bıraktım ne olursa olsun yiyorum az yiyorum tatlı pasta çikolata bir iki ısırıkla sınırlandırıyorum oda hergün değil günde 2-3 yeşil çay 2.5-3 litrede su içmeye özen gösteriyorum o kadar

sporda yapıyorum
sağol canım senin desteğin bana moral veriyor bende öyle yapıyorum artık evde ne pişirirsem ondan iki kaşık yiyorum biraz önce yarım saatlik bi yürüyüş yaptım evde hareketlerle bir saate tamamladım desteğin için çoooook sağol

selam kızlar, kendi günlüğümde ara ara paylaşmaya başladım menülerimi size de burdan yazayım isterseniz daha sonra günlüğümü de takip edebilirsiniz.
beyaz un, beyaz şeker, pirinç,patates,havuç,bezelye,haşlanmış mısır hayatımızdan çıkıyor.günde 2,5 lt su hayatımızın merkezine oturuyor.
kahvaltı
1 yumurta yada kibrit kutusu kadar peynir
söğüş salata
açık çay
1 dilim tam buğday
veya
3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
yarım su bardağı yoğurt
2 kuru kayısı
veya
yarım tost
yeşillik
açık çay
Canm tesekkurler bende ogretmenim bransin neydi:) bende asagi yukari benzer seyler yiyorum ama hergun kahvaltida ayni seyleri yiyorm bu bi sorun yapar mi acaba.
bide pilav bezelye hele havuc neden yok ki havuc yiyodum ben

havucu vermedi nişastalı dedi galiba acıktırır dedi bende salatalara rendelerdim ama artık yapmıyorum artık. anaokul öğretmeniyim :) sen?

havucu vermedi nişastalı dedi galiba acıktırır dedi bende salatalara rendelerdim ama artık yapmıyorum artık. anaokul öğretmeniyim :) sen?
Bende arasira yerdim bazen pilavda yiyorum patates yemiyorm
bende lise matematik
diger ogunlerinide paylasir misin

image.webp

Back
X