- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
E sen eşine zaten saygı duymuyorsun ki konularından okuyoruzBiz ıkı yıl olacak evlenelı . Cok sarılmayız . Eşim de bende nadir en olur . Pekte sevmem vıcık ilişkiyi arada saygı olsun önemli olan o bıde sevıldıgını bılmek . Bız kavgalardan sarılmaya da fırsat kalmadıya neyse
Çok garip ama film izlerken falan degil de koridorda karşılaşınca sariliriz bazen. Sabah gardırop önünde kıyafet seçerken sarıldık mesela. Bazen sarilarak halay da cekeriz.bazen kizimla birlikte sarilir etrafimizda doneriz üçümuz. Böyle alakasız mekanlarda sarılmak da sayılır mı acep?
Bir şey izlerken izlediğime yoğunlaştığım icin boğar beni sarilmalar. Sevgiliyken de sinemada sarılmaz en fazla elini tutar omzuna yatardim. Ben rahatsız insanım arkadaş. Boğulurum öyle
Çok garip ama film izlerken falan degil de koridorda karşılaşınca sariliriz bazen. Sabah gardırop önünde kıyafet seçerken sarıldık mesela. Bazen sarilarak halay da cekeriz.bazen kizimla birlikte sarilir etrafimizda doneriz üçümuz. Böyle alakasız mekanlarda sarılmak da sayılır mı acep?
Bir şey izlerken izlediğime yoğunlaştığım icin boğar beni sarilmalar. Sevgiliyken de sinemada sarılmaz en fazla elini tutar omzuna yatardim. Ben rahatsız insanım arkadaş. Boğulurum öyle
Ya arkadaşlar, kendinizinkini tarif ederken, niçin bir başkasının sevme biçimini moklarsınız anlamıyorum; bir insan sık sarılıyor, sarılmayı seviyor diye vıcık vıcık, yapış yapış mı oluyor yani onun ilişkisi?
Sarılmayı seven kişilere göre de, sizler duvarsınız ve ilişki biçimleriniz de kutup ayazı.
Biraz kelimelere dikkat lütfen.
İlk zamanlar gibi olmuyor Hiçbişey kafanızı takmayın bencee. Sarılmak istiyorsanız eğer eşinize söyleyin.Arkadaşlar,
Merak ettim de sizler eşinizle örneğin film seyrederken salonda sarılırmısınız. yada akşamları koltukta otuturken. Cinsellik anlamında değil bu. Bu gündelik hayatta.
Ben 12 yıllık evliyim. 10 yaşında bir oğlum var. Evliliğimizin ilk yıllarında hep yanyana oturur sarmaş dolaş olurduk. Elele dolaşırdık. Son yıllarda hiç. Acaba normal olan ne merak ettim de.
Halay çekme dans etme durumu bizde de var gecenin bir yarısı ben dıptıs dıptıs yaparım mesela eşim yattığı yerden ben ayakta figürlerimizi sergileriz çok komiğiz yaÇok garip ama film izlerken falan degil de koridorda karşılaşınca sariliriz bazen. Sabah gardırop önünde kıyafet seçerken sarıldık mesela. Bazen sarilarak halay da cekeriz.bazen kizimla birlikte sarilir etrafimizda doneriz üçümuz. Böyle alakasız mekanlarda sarılmak da sayılır mı acep?
Yasla ilgisi oldugunu sanmiyorum bende 38 esim de 42 yasinda ama o cok sever sarmas dolas olmayi sarilamayacak ortamda bile olsak mutlaka elimi falan tutaryaşınız kaç elif arkadaşım. Bizim yaşımız ilerde galiba size göre. ben 38 eşim 47
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?