eşnizle oturuken sarılırmısınız

Biz ıkı yıl olacak evlenelı . Cok sarılmayız . Eşim de bende nadir en olur . Pekte sevmem vıcık ilişkiyi arada saygı olsun önemli olan o bıde sevıldıgını bılmek . Bız kavgalardan sarılmaya da fırsat kalmadıya neyse

E sen eşine zaten saygı duymuyorsun ki konularından okuyoruz iletinde yazdığın gibi hayalperestsin

Ya arkadaşlar, kendinizinkini tarif ederken, niçin bir başkasının sevme biçimini moklarsınız anlamıyorum; bir insan sık sarılıyor, sarılmayı seviyor diye vıcık vıcık, yapış yapış mı oluyor yani onun ilişkisi?
Sarılmayı seven kişilere göre de, sizler duvarsınız ve ilişki biçimleriniz de kutup ayazı.
Biraz kelimelere dikkat lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Esim sarilmayi cok sever koala gibidir uyurken otururken vs hep elinin kolunun altinda olmaliyim bazen oyuncak ayi gibi hissetsem de guzel bence. Bebegimiz olursa onu da aramiza alip sarilma hayalleri kuruyor. Esim sevgisini sözel ifade etmiyor pek dokunsal biri.

Çok garip ama film izlerken falan degil de koridorda karşılaşınca sariliriz bazen. Sabah gardırop önünde kıyafet seçerken sarıldık mesela. Bazen sarilarak halay da cekeriz.bazen kizimla birlikte sarilir etrafimizda doneriz üçümuz. Böyle alakasız mekanlarda sarılmak da sayılır mı acep?

Bir şey izlerken izlediğime yoğunlaştığım icin boğar beni sarilmalar. Sevgiliyken de sinemada sarılmaz en fazla elini tutar omzuna yatardim. Ben rahatsız insanım arkadaş. Boğulurum öyle

Eveeeettt halay çekme ve durup dururken dans etmemizi yazmayı nasıl unutmuşum yaw?
Belki de konuyu okurken aklıma romantizm gelmiş olmalı ki hemen duygusal sarılmaları yazmıştım.
Bizde normalde sarılmayız ama olmadık zamanlar da durup dururken saniyelik sarılırız eşimle.
Genelde evden çıkarken mutlaka öpüşür ve sarılırız ama aynı anda evden çıkıp aynı yere gittiğimiz halde Hatta eşim görüşürüz kendine dikkat et diye benle dalga geçer

Cok sempatik bir ailesiniz ne guzel masallah

Benim eski sarilmazdi pek.Ben de sarilmazdim o sarilmiyor diye.

Sarılın bacım sarılın sarılmaktan zarar gelmez

İlk zamanlar gibi olmuyor Hiçbişey kafanızı takmayın bencee. Sarılmak istiyorsanız eğer eşinize söyleyin.

Halay çekme dans etme durumu bizde de var gecenin bir yarısı ben dıptıs dıptıs yaparım mesela eşim yattığı yerden ben ayakta figürlerimizi sergileriz çok komiğiz ya

Bide bianda bağıra bağıra şarkı söylememiz varki ona hiç girmeyelim

Bizimde kahvaltı sonrası akşam yemeği sonrası sarılmaca saatimiz olur, öğlen ben eve geldiğimde yemeği yeriz eşim"sarılmacalara vaktimiz var mı " der 3-5 dakika da olsa gider sarılır öyle işe geçerim
Biz çocuksuzuz ama, çoğu zaman koltukta sarılarak film izleme , koltukta sarılarak film izleme olarak bitmiyor

biZ sabah kalkinca,esimi ise yolcu ederken mutlaka sarmas dolas oluruZ,esim cogu zaman ben mutfakta is yaparken gelir sarmalar aksamda koltugumuza uzanir sarilir tv izleriz ayri oturmama kizar ama 6 yasinda ve babasina asik olan kizim mutlaka araya girer beni kaldirir 9 yillik evliyiz bu arada

Ben babamla bile sarılarak tv izlerim. Durup duruken anneme kardeşime sarilirim. Sevgilim zaten bana temas etmeden duramaz. Illa eli kolumda bacagimda falan olacak. Viciklik olarak da görmedim hiç. Birbirimizi seviyoruz, bunu göstermekten de mutluyuz.

Sarılırız sonra birimizden biri daralır ayrılırız. Gece uyurken de bu böyle. Bazen de durup dururken sarılırız. Ben sıkılıyorum uzun süre kalamıyorum o halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…