En beğendiğim yorum bu oldu cnm. Esimde bende o mic mic sevgililerden değiliz sanki. Hepsi bu. Teşekkürler arkadaşım.
Özellikle eşim çok sevdiğini bilirim ama çok fazla yapış yapış olmaktan hoşlanmaz bende zorlamam zaten.
Aşk Pıtırcığı diye yazdığın da Annemle babam aklıma geldi
45 yıldır evliler sanki yeni evli çiftler gibiler hala.
O huysuz asabi babam annemi görünce yağları erir biz 3 kardeşiz bizim yanımız da bile hala sarılırlar minik buseler kondururlar babam eli hiç boş gelmez 8 Mart kadınlar gününü bile bahane edip anneme çiçek yollar evlilik yıl dönümü doğumgünü 14 Şubat 29 ekim Cumhuriyet bayramı aklınıza gelen tüm özel ve resmi günlerde anneme hediyeler çiçekler annemde öyle babamı birgün saç baş dağınık karşılamamıştır süslü püslü karşılar babamı.
Babam işe giderken annem dahil hepimizi öper giderdi hala da öyle.İşten gelince annem kapıyı açacak illa çaktırmadan bakarım hemen annemin dudağına bir öpücük kondurur.
Babam anneme derki "Aşkım sakın ben ölmeden ölme ben sessizliğe dayanamam kahrımdan ölürüm ömrümün hayatımın kadını çocuklarımın anası" der.
Ama babam özünde öyle huysuz sinirli bir adamki ama annem babamı çok güzel idare ermiştir.Kavgalarını bilmem.Aslında babam annemle bazen kavga ederdi annem hiç cvp vermez tamam canım der susardı zaten bir kaç saat sonra babam elinde çiçek özürler diler cilveler yapar anneme annemde Kıyamaz affeder zaten istese de annem özünde kapris yapamaz hiç.
Babam 75 annem 66 yaşında ve hala Aşk pıtırcıkları
Artık ne kadardır sarılmıyorsanız afama garip gelmiş demekki :)Geçen hafta gittim sarıldım. Hayırdır dedi. :)
Sonrada biraz ilerlermisin dedi :))Artık ne kadardır sarılmıyorsanız afama garip gelmiş demekki :)
Okadar eminimki kendisinden. Çok şükür.Maşallahhhh herkese saygı duyuyuorum ne güzel...
Demek istediğim herkesi olduğun gibi kabul etmeli deşğiştirmemeli elini tutumuyorsa zorlamamalı ama sevgisinden de emin olduğun için gönlün rahat olmalı..
Ben 31 yaşındayım. 8 yıldır eşimi tanıyorum 4 yıllık evliyiz. Dedim ya kanımız kaynar bazende iş stresinden sessizce uzaktan otururuz kalpler bir hayat zor önemli olan birbirini tanımak ve hissetmek..
Okadar eminimki kendisinden. Çok şükür.
Hep mi böyleydi ilişkiniz? hep böyleyse sıkıntı yok..Sonrada biraz ilerlermisin dedi :))
Bidaha da sarilmam:)))
Yok bazen bunalıp ayrı durduğumuz da oluyor ya da elele tutuşuyoruz. ya mayışıp uykumuz geliyor ya da fazla sarılmanın etkisiyle yarım kalıyorfilm seyrederken sarılırız diyenler bütün film boyunca sarılarak mı oturuyorsunuz ?
daral gelmiyor mu yahu ?
Arkadaşlar,
Merak ettim de sizler eşinizle örneğin film seyrederken salonda sarılırmısınız. yada akşamları koltukta otuturken. Cinsellik anlamında değil bu. Bu gündelik hayatta.
Ben 12 yıllık evliyim. 10 yaşında bir oğlum var. Evliliğimizin ilk yıllarında hep yanyana oturur sarmaş dolaş olurduk. Elele dolaşırdık. Son yıllarda hiç. Acaba normal olan ne merak ettim de.
Bence sadece sevginizi gösterme şekilleriniz değişmiş o kadar :) ama içinizden sarılmak geliyorsa gidin sarılın. Belki eşinizde bu duyguyu özlediğini farkederSevgi sözcüklerin var. Gün içinde mesajla bile seni seviyorum deriz. Ama son birkaç yılda oturup sarılmiyoruz
Kesinlikle yapışık ikiz gibiyiz kafası hep göğsümde yatar işten gelince hemen yanıma kıvrılır koltukta maşallah ama benim çocuğum yok tabi:)Arkadaşlar,
Merak ettim de sizler eşinizle örneğin film seyrederken salonda sarılırmısınız. yada akşamları koltukta otuturken. Cinsellik anlamında değil bu. Bu gündelik hayatta.
Ben 12 yıllık evliyim. 10 yaşında bir oğlum var. Evliliğimizin ilk yıllarında hep yanyana oturur sarmaş dolaş olurduk. Elele dolaşırdık. Son yıllarda hiç. Acaba normal olan ne merak ettim de.
3 yillik evliyim arada sariliriz elelede artik cok degil yani ilk sene gibi degiliz zamanla azaliyo ve siradanlasiyo bence. ama duygu yogunlugumuza gore sarilipta uyuruz degisken ama cokda vicik vicik degiliz yaniArkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?