eşnizle oturuken sarılırmısınız

Maşallahhhh herkese saygı duyuyuorum ne güzel...

Demek istediğim herkesi olduğun gibi kabul etmeli deşğiştirmemeli elini tutumuyorsa zorlamamalı ama sevgisinden de emin olduğun için gönlün rahat olmalı..

Ben 31 yaşındayım. 8 yıldır eşimi tanıyorum 4 yıllık evliyiz. Dedim ya kanımız kaynar bazende iş stresinden sessizce uzaktan otururuz kalpler bir hayat zor önemli olan birbirini tanımak ve hissetmek..

Okadar eminimki kendisinden. Çok şükür.

Okadar eminimki kendisinden. Çok şükür.

Maşallah maşallah...Bankacıyım avukat müşterilerim var anlatıyorlar;o kadar boşanma davası varki şubem adliye karşısında o kadar çiftin davası görülüyor ki...Tahammül anlayış sıfırlanmış. Evli ve mutlu insanların haberlerini duymak çok iyi geliyor..

film seyrederken sarılırız diyenler bütün film boyunca sarılarak mı oturuyorsunuz ?
daral gelmiyor mu yahu ?
Yok bazen bunalıp ayrı durduğumuz da oluyor ya da elele tutuşuyoruz. ya mayışıp uykumuz geliyor ya da fazla sarılmanın etkisiyle yarım kalıyor Değişiyor o anki duruma göre

Kocam sarılmak istese zaten sarılır . Sen sarıl istemiyosada yapma . Herkezin karakteri , tarzı başka . Bunun normali veya anormali mi olur yaw :))))

Ben 5yllk evlym ilk yıl kadar değil tabi ama evet

Hayatta aklıma gelmicek bişeydi gerçekten. Sarılmak istiyosan sarıl :)

L koltuğumuz var istesekte istemesekte dip dipeyiz herzaman biyerlerimiz dokunur birbirine arada sarılırız oynaşırız falan ama genelde benim ayaklarım eşimin üzerindedir oda ayacıklarımı sever ama çok sıkı fıkı olunca kıskanç bir kedim var kötü kötü bakıyor veya önümüze atlıyor hele odaya kaçalım kapıyı tırmalıyor bi rahat yok ya

Uzanırız biz, oturmaya karşıyız

Sarılırım, öperim, sarılıp film izleriz.

Ama bazen de kucağından laptopunu indirmez. O zaman sinirlenirim, karının sevgiye ihtiyacı var, derim

Sevgi sözcüklerin var. Gün içinde mesajla bile seni seviyorum deriz. Ama son birkaç yılda oturup sarılmiyoruz
Bence sadece sevginizi gösterme şekilleriniz değişmiş o kadar :) ama içinizden sarılmak geliyorsa gidin sarılın. Belki eşinizde bu duyguyu özlediğini farkeder

Kesinlikle yapışık ikiz gibiyiz kafası hep göğsümde yatar işten gelince hemen yanıma kıvrılır koltukta maşallah ama benim çocuğum yok tabi:)

1.5 yıllık evliyiz çocuk yok daha. Bz de sarılıp uzanarak izliyoruz tv yi. Bazen de ayrı koltukta oturuyorum rahat edemediğim zmn :)

3 yillik evliyim arada sariliriz elelede artik cok degil yani ilk sene gibi degiliz zamanla azaliyo ve siradanlasiyo bence. ama duygu yogunlugumuza gore sarilipta uyuruz degisken ama cokda vicik vicik degiliz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…