ay evet bende bu olayı hatırlıyorum gülmekten sunamamıştı bile.onlar için hayvanlar öldükten sonra çöpe atılan şeyler gibi değersiz olduğu içinAyrıca ismini her duyduğumda aklıma gelen şu oluyor;
Yanılmıyorsam bir kaç yıl önceydi. Programında, 16 yıldır bakıp birlikte yaşadığı , kendine dost edindiği kedisi ölünce mezar yaptıran bir beyefendi gayet kibirli bir tavırla tiye almıştı. Gülme krizine girmişti. O kadar sinirlenmiş ve o kadar üzülmüştüm ki.
Bir yanda bir hayvanı o kadar seven , değer veren , merhamet gösteren bir adam diğer tarafta bir insanı kendince aşağıladığını düşünen bir kadın. Esra Ceyhan kedi mezarı yazınca çıkıyor, izleyebilirsiniz.
Bu yüzden hoşlanmıyorum kendisinden.
Kızıyla mutluluklar.
2000lerin basinda Ender Saraç'in kendisine zayiflamak icin verdiği listeyi gazetede paylasiyordu yazi dizisi olarak hatta birkac listesini kesip deftere yapistirmistim yine ayni sekilde zayiflayabilir
Hayır canim ben diyetlerden uzak duruyorum uzun zamandir zira fazla kafa yormak psikolojimi bozdubiz hala o yöntemle zayıflıyoruz diyorsun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?