Esra Ceyhan Tanınmaz Halde

Gerçekten çok değişmiş evrim geçirmiş baya bir.

Yorumları okudumda ne kadar hoşgörüsüz bir toplum olmusuz.sade c e televizyondan tanıdığımız kişi hakkında oh iyi oldu demek bize yakisiyormu ne kadar bilebiliriz ki içini yaşadıklarını. Senelerce çocuğu olmadı çocuğu oldu eşi aldatti kimbilir belki o olumsuz gorus belirttiğiniz programlara hangi antidepresanlar la çıktı.Lutfen kimsenin düştüğu acikli duruma sevinmeyelim gün gelir hesap döner

h
hemen izliyorum :)

Esra Ceyhan ın fotoğrafından çok yorumlar dikkatimi çekti ve beni dehşete düşürdü .Biz toplum olarak ne zaman bu hale geldik iyi niyetimizi hoşgörümüzü ne zaman kaybettik. ne zaman insanların saçıyla başıyla dış görünüşüyle dalga geçip eğlenmeye başladık ??
Yazık...

Yazık bencede! şimdi bu kadının kişiliğini beğenmeyen arkadaşlar sizin ne farkınız kaldı sonuçta aşağılıyorsunuz.. Kilo konusuna gelince alınıp verilir ama kendi güzel allah için kimi bayanlar var estetikte yaptırsalar boya küpünede düşseler maalesef .......... asıl sorun o işte...

esra ceyhan eşinden ayrıldıktan sonra bence yıkım yaşadı . kocası aldatmış sanırım . bilmiyorum ya üzüldüm ben . çoculuğumda hep izlerdim programını okuldan gelince . severdim kendisini .

Evet cok alayci kibirli biriydi programlarida gitgide kalitesizlesince piyasadan silindi
Zaten kiloluydu vucudu musaitti cocuguyla mutlu mesut yasasin ne diyelim

Yakışmış ama yaa o kadar da değil

Bu kadını sahsen tanıma fırsatım oldu inanın kamera ışıkları kapanınca ve kuliste tam bir gudubet gözyaşları yalan sahte

Aman ne taninmaz hali yav? Duyan da surati yandi sanir. Alt tarafi herkes gibi yaslanmis ve cogu kadin gibi yasi gectikce kilo almis. Sanki herkes 17+ sene onceki halinde kaliyormus gibi abartmaya gerek yok. Sanirim artik ekranlarda da degil, yanlissam duzeltin. E bu durumda sorun yok.

kadının vücudu zaten müsaitti kilo almaya yaşta ilerleyince doğal bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…