Esra'nın merakı...

Keşke Esra kendi yazsaydı.Belki bir iki noktalama işareti kullanırdı.Anlamak için müneccim olmak gerek.Hiçbir şey anlamadım ama Esra'ya haksız olduğunu söyle.Müneccim şeyi yuttum da yorum yapabildim.

Ya sorunlumusunuz ben boyle konulara takilacak biri degilim ve cokta basit bulurum sizden oneri istedim yargilanip infas edilmek degil daha onceden kocamsdan siddet gordugumu yazdim simdi dalga geciyorsunuz kizim 4 aylik icinde kimine desem 4 aylik artik diyo kimine desem 4 aylik olmamis 3 aylik diyo kimi de 3 bucuk ilk defa anne oluyorum ve bu tur bilgilerim asla olmadi acaba sizi merak ediyirum beni yargilayanlari ustun zekamisiniz oyleyse burda ne isiniz var
..

İnfas edilmek ne demek ? Üstün zekalı olmadığım için bilemedim ben onu

Esranin cani skliyor heralde. Ne var bunda? sizin evinizi esinizle konusmak icin is arkadasi arasa ve siz ciksaniz, aranizda birseymi olmus oluyor? Belliki ev telefonu yerine ortak cep kullaniyorlar, cok var öyle yapan. Yazik günah iki cocuk annesiymis birde hamileymis. Kadinin derdi basindan asgindir, esranin kocasina vakti yoktur.

Bi anlayan siz olmussunuz sanirim bazi kisilerde anladi ama aptalligi oynamak hoslarina gitmis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…