- 24 Haziran 2011
- 23.555
- 49.197
- 798
- Konu Sahibi benim havinim 15
-
simdi esraarkadasimizin kocasi insaatta calisiyorbenimki gibi neyse bunlarin bi arkadasivar adi ali bu adami kocasi is icinkac kezariyor ve cvb kimse vermiyor
Alinin kocasi mi varmis? ali erkek degil miymis ? Cvb neden kimse vermemis sen neden dolayli tümleç yaptin
Burada "...adı ali" den sonra nokta var. Esra'nın kocası bu ali isimli adamı arıyor.
simdi esraarkadasimizin kocasi insaatta calisiyorbenimki gibi neyse bunlarin bi arkadasivar adi ali bu adami kocasi is icinkac kezariyor ve cvb kimse vermiyor
Alinin kocasi mi varmis? ali erkek degil miymis ? Cvb neden kimse vermemis sen neden dolayli tümleç yaptin
Esra'nın kocası Ali denen iş arkadaşını arıyor.
Ancak nokta, virgül hak getire olduğundan anlaşılmıyor sanırım
Sanırım diyorum çünkü anlamak imkansız
Ali esranin ablasiysa , gulucugu atan eltisinin kayni olabilir... veee bu durumda katil uşak bence
Davinci sifresi gibi mübarek ,yavaş yavaş çözülecek :)
Slm arkadaslar kardesim gibi sevdigim arkadasim adina yaziyorum ...simdi esra arkadasimizin kocasi insaatta calisiyor benimki gibi neyse bunlarin bi arkadasi var adi ali bu adami kocasi is icin kac kez ariyor ve cvb kimse vermiyor sonra biri mesaj atiyor karisi yani burda olmadigini soyluyor eside cvb yazmis ama bide tebessüm etmis kız kim diye sormus esinin arkadası oldugunu söylemis kizmista niye karisi cvb veriyor bilmiyormu sensin falan diye kocasida kari koca birlikte tl kullaniyor ben israrla aradim kadinda burda olmadigini yazdi bende tmm dedim msjlarida karisina gostermis simdi bu msj atani esra görmus ablasinida taniyor sizce abartiyormu ki oyle degilsede gercekten tlf o kadinin kullanip kullanmadigini ablasindam ogrensinmi kadinda iki cocugu var ve yine hamile...
anlarsam konuyu ,,yazarım.Slm arkadaslar kardesim gibi sevdigim arkadasim adina yaziyorum ...simdi esra arkadasimizin kocasi insaatta calisiyor benimki gibi neyse bunlarin bi arkadasi var adi ali bu adami kocasi is icin kac kez ariyor ve cvb kimse vermiyor sonra biri mesaj atiyor karisi yani burda olmadigini soyluyor eside cvb yazmis ama bide tebessüm etmis kız kim diye sormus esinin arkadası oldugunu söylemis kizmista niye karisi cvb veriyor bilmiyormu sensin falan diye kocasida kari koca birlikte tl kullaniyor ben israrla aradim kadinda burda olmadigini yazdi bende tmm dedim msjlarida karisina gostermis simdi bu msj atani esra görmus ablasinida taniyor sizce abartiyormu ki oyle degilsede gercekten tlf o kadinin kullanip kullanmadigini ablasindam ogrensinmi kadinda iki cocugu var ve yine hamile...
başlık esranın merakı
içerik kk nin merakı ne yazıyor bu konuda ne anlatılmak isteniyor biri bize anlatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?