Esra'nın merakı...

Burada "...adı ali" den sonra nokta var. Esra'nın kocası bu ali isimli adamı arıyor.

1. Esra ve benım esım ınsaatta calısıyor,
  2. Eslerimizin arkadası Ali;
  3. Bu adamı kocası ıs ıcın bir cok defa arıyor cevap veren yok
  4. Sonra karısı mesaj atıyor Burada degıl dıyor
  5. Esranın esı de mesaja cevap verıyor Bir de tebessum edıyor
  6. Esra kim diye sormus Esı de esının arkadası oldugunu soylemıs
  7. Esra kızmıs nıye saba karısı cevap verıyor dıye kızmıs
  8. Esranın esı de Karı koca aynı telefonu kullanıyor Ben ısrarla arayınca olmadıgını soyledi diye savunmus ve mesajlasmalarını gostermıs.
  9. Esra Mesaj atanın ablasını tanıyormus.Ona sorsun muymus?
  10. Ustelık arkadasının esının ıkı cocugu varmıs ve yıne hamıleymıs..
bence abartmasınmıs.. Yıne de ıcı rahat etsın ıstıyorsa sorsunmus.. Ama bu eskı konuymus.. Niye hortlamıs..

Esra'nın kocası Ali denen iş arkadaşını arıyor.
Ancak nokta, virgül hak getire olduğundan anlaşılmıyor sanırım
Sanırım diyorum çünkü anlamak imkansız

Konuda bir esra var ama esraya ne olmuş inan ki anlamadım !!

anlarsam konuyu ,,yazarım.

Son düzenleme:
başlık esranın merakı

içerik kk nin merakı ne yazıyor bu konuda ne anlatılmak isteniyor biri bize anlatsın

Anladim galiba, ama emin degilim.
Deniyim bakalim bi.
Simdi esranin kocasi x, aliyi ariyor( ali beraber calistigi bi arkadasiymis).
Aliyi ariyor ariyor acmiyor.
En sonunda alinin karisi mesaj atiyor ben ali degilim diye. Esranin kocasi x de " tm' diyor bide gulucuk koyuyor mesajin sonuna( tebessum koymus dedigi bu olsa gerek).
Sonra esra basliyor" vay senin aradgini biliyorda bu kari nasil sana mesaj atiyor?".
Esranin kocasinin savunmasiysa soyle" onlar kari koca beraberce kullaniyor telefonu".

Simdi son olarak esranin meraki dedigimiz ve ne oldugunu anlayamadigimiz konu basligina donersek: esra merak ediyor gercektende berabermi kullaniyorlar telefonu yoksa kocasi esraya yalanmi soyledi.
Son olarakta soru soyle: bu meraki gidermek icin sizce esra bi arkdasa sorsunmu bunlarin gercektende beraber telefon kullanip kullanmadigini?

Konuya benim cevabim: esra calismiyor galiba dimi, ve cocuguda yok galiba? Cok bos vakti var buyuk ihtimal coook.

kızzz bırak esrayı, gözüm çıktı benim burdaa.....
yazıdan bir şey anlamadım .
ali ,veli, esra hıı bir de ortada bir kadınla tel var galiba... başka da bişi anlamadım bacım kusura bakmıcan artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…