Esra'nın merakı...

Eee konu sahibinin derdi ne peki?

Bence Esra gitsin o kadınla yüzleşsin. Sende beraber git koluna gir arkadaşının konuyu birebir konuşun.
Sonucu da bize bildir

Öys de bile böyle zorlanmamıştım.ama bunun peşini bırakmayın çok ciddi bir durum, kim olsa merak eder. Kız haklı Ali'nin ablasına koşsun öğrensin.aile faciası diye konu aç sende.

Ali'nin kocası...esra hamile...esranın ablası ne alaka anlamadım nerden çıktı...tebessüm eden kim? Ayyy yokk benim buna beynim yetmicek gece gece

Arkadaşlar ben kısaca anladığımı yazayım
Esra'nın kocası aliyi arıyor ali cvp vermiyor sonra alinin karısı esranın kocasına msj atıyor esranın kocasıda gülücükle cvp veriyor esrada kızıyor kadın niye kocasının telefonuna bakıyor nden sana msj attı diye esranın kocasıda onlar karı koca telefonu ortak kullanıyor ne var bunda demiş msjlarıda esraya göstermiş esra msj atan kadını daha önce görmüş tanıyormuş hatta bu msj atan kadın hamileymiş iki çocuğu varmış 3üncüye hamileymiş. Esra bu kadının ablasınıda tanıyormuş. Sonuç olarak soru şu esra gidip bu msj atan kadının ablasına ali ve karısının telefonu gerçekten ortak kullanıp kullanmadığını sorsun mu kocasının yalan söyleyip söylemediğini öğrenmek istiyor içine kurt düşmüş
Valla ben bunu anladım hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…