- 27 Şubat 2012
- 17.123
- 29.058
- 798
- Konu Sahibi benim havinim 15
-
Ayy Allah'ta seni,sizi güldürsün..ayıp bana gece gece ne kadar güldüm..
:)Yoo açsın :))
Esra nın kocası bir arkadaşını aramış. Bir kaç kez aramış arkadaşının eşi de o kadar arayınca mesaj atıp bilgilendirmiş eşim yok diye. Esra da demiş ki o kadın niye mesaj atıyor bilmiyor mu sen olduğunu. (Sanki mesaj atarken Esra'ya soracak)
Esea"nin eşi de demiş ki onlar telefonu ortak kullanıyor. Esra"da o telefonu gerçekten ortak mı kullanıyorlar öğrenmek istiyormuş. Karşı tarafın eşi hamile konunun onun hamile olmasi ile alakası ne bilmiyorum. Umarım anlatabildim.
Birde Esra'nin esi telefona bakip gulmus.
Bu da onemli bir ayrinti. Litfen kacirmayalim
Eee konu sahibinin derdi ne peki?
Konu sahibinin derdi Esra"nın merakınin cevabı.
Gulmeseydi belkide Esra, Ali'nin karisinin ablasina hakikaten kari koca telefonu ortak mi kullaniyorlar diye sormayi dusunmeyecekti.Ha evet belki de tüm sorun eşinin telefona bakarak gülmesi.
Beyin error suan
Gulmeseydi belkide Esra, Ali'nin karisinin ablasina hakikaten kari koca telefonu ortak mi kullaniyorlar diye sormayi dusunmeyecekti belki.
Gulmeseydi belkide Esra, Ali'nin karisinin ablasina hakikaten kari koca telefonu ortak mi kullaniyorlar diye sormayi dusunmeyecekti.
Osym sinav sorusu olarak kullansa su metni o sene herkes pert olur.Evet sonuna yazmış. Yemin ederim ayda en 6 -7 kitap okuyan ben bir türlü toparlayamadım. Senin sayende farkediyorum mismo'cuğum.
Slm arkadaslar kardesim gibi sevdigim arkadasim adina yaziyorum ...simdi esra arkadasimizin kocasi insaatta calisiyor benimki gibi neyse bunlarin bi arkadasi var adi ali bu adami kocasi is icin kac kez ariyor ve cvb kimse vermiyor sonra biri mesaj atiyor karisi yani burda olmadigini soyluyor eside cvb yazmis ama bide tebessüm etmis kız kim diye sormus esinin arkadası oldugunu söylemis kizmista niye karisi cvb veriyor bilmiyormu sensin falan diye kocasida kari koca birlikte tl kullaniyor ben israrla aradim kadinda burda olmadigini yazdi bende tmm dedim msjlarida karisina gostermis simdi bu msj atani esra görmus ablasinida taniyor sizce abartiyormu ki oyle degilsede gercekten tlf o kadinin kullanip kullanmadigini ablasindam ogrensinmi kadinda iki cocugu var ve yine hamile...
Osym sinav sorusu olarak kullansa su metni o sene herkes pert olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?