Esra'nın merakı...

Ozet icin cooook tesekkurler cunku konu sahibinin dediklerinden hicbir sey anlamamistim.
Konu sahibi, bence Esra gitmesin yani cok sacma olur. Hamile kadinin gunahini aliyosunuz.

Hay sen cok yasa, sonunda konuyu anladim>sayende :)

bazı arkadasların tercumesı uzerıne anladım saolsunlar vallahı :)
konu sahıbı oncelıkle arkadasınıza yorumlarımızı sız soylemeyın bambaska bırsey soylersınız veya anlar kotu olur arkadasınız dırek burdan okusun cunku ıletısım seklınız sıfır...
konuya gecersek...
benım aklıma dırek su geldı , ben hıc bı zaman esımın telınden kımsenın kocasına msj falan atmıyorum musaıt olunca zaten esım atar o mesajı ve o tarz samımıyetlerıde dogru bulmuyorum ne kadar tanırsa tanısın benımde cok ıyı tanıdıgım aılece gorustugumuz evlı arkadaslarımız var ama kocalarına 1 gun msj atmıslıgım esımı aradıklarında telefonunu acıp cevaplamıslıgım yoktur

eger esının msj atmasından rahatsız oluyorsa o hanıma karsı bıraz daha mesafelı olsun ozaman su saatden sonra sen nıye cevap yazdın denmez komık olur

Ya ne var gülücükle cevap verdiyse sanırsın sanki o kocam evde yok sevgilim demiş esranın kocası da sanki tamam bebeğim hemen geliyorum demiş

Ali arkadaşın kocasından sonrasını okuyamadım

Bu esra ne paronoyak birşeymiş gülücüğü atan kocası bu gidip alinin kocasından pardon alinin 3 çocuklu karısından hesap sormaya kalkıyor

bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye boşa dememişler bu arada

konu sahibesi sayende hepiciğimiz büyük beyin fırtınası yapmış olduk

zira konunun dört bilinmeyenli denklemden aşağı kalır bir yanı yok

teşekkürü bir borç biliriz

simdi esraarkadasimizin kocasi insaatta calisiyorbenimki gibi neyse bunlarin bi arkadasivar adi ali bu adami kocasi is icinkac kezariyor ve cvb kimse vermiyor

Alinin kocasi mi varmis? ali erkek degil miymis ? Cvb neden kimse vermemis sen neden dolayli tümleç yaptin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…