- Konu Sahibi benim havinim 15
-
Arkadaşlar ben kısaca anladığımı yazayım
Esra'nın kocası aliyi arıyor ali cvp vermiyor sonra alinin karısı esranın kocasına msj atıyor esranın kocasıda gülücükle cvp veriyor esrada kızıyor kadın niye kocasının telefonuna bakıyor nden sana msj attı diye esranın kocasıda onlar karı koca telefonu ortak kullanıyor ne var bunda demiş msjlarıda esraya göstermiş esra msj atan kadını daha önce görmüş tanıyormuş hatta bu msj atan kadın hamileymiş iki çocuğu varmış 3üncüye hamileymiş. Esra bu kadının ablasınıda tanıyormuş. Sonuç olarak soru şu esra gidip bu msj atan kadının ablasına ali ve karısının telefonu gerçekten ortak kullanıp kullanmadığını sorsun mu kocasının yalan söyleyip söylemediğini öğrenmek istiyor içine kurt düşmüş
Valla ben bunu anladım hadi hayırlısı
Hay sen cok yasa, sonunda konuyu anladim>sayende :)Arkadaşlar ben kısaca anladığımı yazayım
Esra'nın kocası aliyi arıyor ali cvp vermiyor sonra alinin karısı esranın kocasına msj atıyor esranın kocasıda gülücükle cvp veriyor esrada kızıyor kadın niye kocasının telefonuna bakıyor nden sana msj attı diye esranın kocasıda onlar karı koca telefonu ortak kullanıyor ne var bunda demiş msjlarıda esraya göstermiş esra msj atan kadını daha önce görmüş tanıyormuş hatta bu msj atan kadın hamileymiş iki çocuğu varmış 3üncüye hamileymiş. Esra bu kadının ablasınıda tanıyormuş. Sonuç olarak soru şu esra gidip bu msj atan kadının ablasına ali ve karısının telefonu gerçekten ortak kullanıp kullanmadığını sorsun mu kocasının yalan söyleyip söylemediğini öğrenmek istiyor içine kurt düşmüş
Valla ben bunu anladım hadi hayırlısı
Slm arkadaslar kardesim gibi sevdigim arkadasim adina yaziyorum ...simdi esra arkadasimizin kocasi insaatta calisiyor benimki gibi neyse bunlarin bi arkadasi var adi ali bu adami kocasi is icin kac kez ariyor ve cvb kimse vermiyor sonra biri mesaj atiyor karisi yani burda olmadigini soyluyor eside cvb yazmis ama bide tebessüm etmis kız kim diye sormus esinin arkadası oldugunu söylemis kizmista niye karisi cvb veriyor bilmiyormu sensin falan diye kocasida kari koca birlikte tl kullaniyor ben israrla aradim kadinda burda olmadigini yazdi bende tmm dedim msjlarida karisina gostermis simdi bu msj atani esra görmus ablasinida taniyor sizce abartiyormu ki oyle degilsede gercekten tlf o kadinin kullanip kullanmadigini ablasindam ogrensinmi kadinda iki cocugu var ve yine hamile...
Bu konunun yanında Aşk-ı memnu daha anlaşılır kalıyor.Ay ben bukadar anlayabildimm :)
3 bilinmeyenli denklemi cozebiliyoruz en azindankonu sahibesi sayende hepiciğimiz büyük beyin fırtınası yapmış olduk
zira konunun dört bilinmeyenli denklemden aşağı kalır bir yanı yok
teşekkürü bir borç biliriz
Bugünler de çok formunda görüyorum seni.kahkaha atıyorum resmen yazdıklarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?