Esten gizli ev almak

asla kaçırma seni takdir ettim ayayaktada alkışladım tam yapmak istediğim sey bu
hayallerimdeki kadınsın:))
idolümsün:))
erkeklere yaranılmaz benim esimde bu tarz biri parasınn kıymetini bilmedi
simdide kirada oturuyoz kaç yıl olduuu
benim gelirimde sizin ki gibi olsa bir sn beklemem gayet mantıklı yanlış bir iş yapmıyorsunz hiç durmadan alın

oda kolay kardeşinin üzerinde tutar evi hep bosanma mosan ma gibi allah korusun bir sey olursa hiçbir hak idaa edemez evi acıkladıktan sonra

Allah size de kat kat iyisini nasip etsin inşallah

Ödetecem buradaki akıllı hatunlar sayesinde evi alınca söylemeye karar verdim
Teşekkür ederim yorumunuz için

Harcamalarınızı kontrol edemiyorsanız ve tutumlu bir eşiniz varsa benim yaptığıma benzer bir şey yapıyor olabilir. Bence bir kontrol edin.

Güçlü kadınları seviyorum ayrıca hep evde çalışmak istemişimdir ofis sanırım bana göre değil, neyse bence iyi düşünmüşsünüz acayip süpriz olur ve eşiniz sizin ekonomik zihniyetinizi başarınızı bildiği için sorun etmez bence. Ama bu bence olan kısmı, asıl eşiniz nasıl karşılar onu siz bileceksiniz. Geleceği düşünmek tabi ki hakkınız.

Şuan bir evimiz var çok şükür. İkimizin de aracı var bence bu bile lüks ama kızım doğduktan sonra bana da alınması şart oldu.
Eşim çalışmam taraftarı olmadığı için evden çalışmaya başladım. İki çocukla çalışmam çok mümkün görünmüyordu. Gelirimiz iyi onun kazandığıyla geçiniyoruz.

Gezip tozmayı, uzun tatilleri, hafta sonu kaçamaklarını ben de çok seviyorum. Defalarca yurt dışına gittik. Kendimize harcadığımızın 3 katını el aleme harcıyordu eşim. 38 yaşındaydı ben tanıdığımda ve kirada oturuyordu düşünün şimdi hem borçsuz bir evimiz, hemde 2 adet aracımız var.

Kazanıyor ama kazandığını tutamıyor. lüksü markayı fazla seviyor. Fazladan evi ne yapacağım hem oğluma hem kızıma bir gelecek bırakacağım.

maaşı eksik söyle, birikimi eksik söyle. valla böyle eşlik olmaz. az empati yapın. adam da kumar oynıycam dememiş gezmek isityorum demiş ki en doğal hakkı.

Eşim hep 5 yıl önce yogurtbogurtlen ile tanışsaydım junior ali ağaoğluydum. Arkamdan ülke ekonomisi döndürüyor, varlık fonu gibi karım var benim der.
Evden çalışmak tamamen mecburiyet çocuklarımla ilgilenebilmem için başka seçeneğim yoktu. Bazen ofisten hiç farkı olmuyor aslında pijamalar ve dağınık saçlar dışında :))

Kızacağını sanmıyorum. kızma lüksü zaten yok beni bunca sorumluluğun altına soktuğu için benim kızmam daha mantıklı :))

İlk mesajı okuduğumda onaylamadım ama sonrakileri okuyunca eşinin abarttığını gördüm. Evi alıp aldığını söylersen sonra onun bilgisi dahilinde ödemeye devam edersen çok iyi olur. madem Ayda 500 lira ödeyeceksin gelirimiz de iyi diyorsun yine eşinin istediği gibi gezebilirsiniz sizi çok etkilemez herhalde. Ama mutlaka söyle eşine.

Arkadaşım yapma bence tek başına ev alsam benim eşim çok kizardi. İlla almak istiyorsun eşini ilk önce ikna et biraz sikalim para biriktirelim de sonra maaşının sakladiginin kısmından caktirmadan esine fatura mutfak masrafı yardimci olursun. Yine ailen için birsey yapmış olursun. Hadi esin başka türlü öğrendi ondan mal kaçırdığını dusunmeyecek mi hafi 5 yıl sonra söyledin maaşının sakladiginin kısmını esine nasıl aciklayacaksın aferin benden iyi para mı gixlemismisin mi diyçek. Ben kendime yapılmasını istrmezdim. Eşim Car cur ediyorsada uyarırdim para biriktirmek icin kendimi kisitladigimi ona hissettir dim bu konuda elimden geleni yapardim ama maaşımi saklayamazdim bana yapılsa hiç hoşuma gitmez cunku

Bana fikriniz hic ucukca gelmedi.is arkadaslarimdan boyle durumlara alisigim ama onlar hic soylemiyorlar hatta ablasinin annesinin ustune aliyorlar. Sonuc olarak hepside aldatildi ve gun geldi iyiki almisim dediler... yani alacaksanizda bes yil sonrada soylemeyin bence o evi ailenizden birinin bilsin. Bilmiyorum bu sekilde yorum yazan yok sanirim ama firsatim olsa bende yapardim.esim cok tutumlu ve ben onu o beni cok sevmesine ragmen..

Aldıktan hemen sona söyleyin madem eşiniz musrif

Bir gün bir çılgınlık edip ev aldığımı söylesem alay edip güler misin, yoksa sende gelir misin diye bie şarkı patlat bence :) şakayla karışık gerilimi azalt ama mutlaka söyle

Yalan uzerine kurulu evliliginiz resmen.
Maasinizi oldugu gibi soyleseniz elinizden mi alacakti? Sanmiyorum.
Gizli gizli ev almak da sahsen bana mantikli gelmedi.
Yani ben girismezdim boyle bir ise.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…