- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi yogurtbogurtlen
-
asla kaçırma seni takdir ettim ayayaktada alkışladım tam yapmak istediğim sey bu40 peşinata gidecek. Alım satım masrafları vs 10 da öyle gider diye hesapladım. Dask falan yapılması gerekiyor. Kalanı kredi olacak kira geliri ve üzerin yapacağım ekleme ile kendi kendini ödeyecek. Tamamını biriktirip almak daha mantıklı tabi ki ama çok kelepir ve güzel bir ev denk geldi.
asla kaçırma seni takdir ettim ayayaktada alkışladım tam yapmak istediğim sey bu
hayallerimdeki kadınsın:))
idolümsün:))
erkeklere yaranılmaz benim esimde bu tarz biri parasınn kıymetini bilmedi
simdide kirada oturuyoz kaç yıl olduuu
benim gelirimde sizin ki gibi olsa bir sn beklemem gayet mantıklı yanlış bir iş yapmıyorsunz hiç durmadan alın
amin inşallh yarabbim sen büyüksünAllah size de kat kat iyisini nasip etsin inşallah
Krediyi kardeşiniz cekecekse olur bu is gizlice cekersiniz.
Ama asıl soru şu bu kadar sorumsuz bir adamı çalışıp cabalayip ev sahibi yapar miydim acaba ?
Mükemmel evlilikler bile bitiyor aldatma şu bu oluyor hayat bu sürprizlerle dolu.
Sizin ödediğiniz eve adam rahatça konabilir.
Ben olsam çatır çatır odetirdim eşime.
Ama maaşınizi saklamaya devam edin müstehak eşinize.
ben de para olunca harcamayı severim, eşim tutumludur.
ancak sırf ben tutumlu değilim diye maaşını az söylese, gizli biriktirip ev arsa vs alsa ve 5 sene söylemese kendimi aptal ve ihanete uğramış hissederim. benim müsrif olmam onun gizli işler çevirmesini haklı kılmaz. güvenim de sevgim de biter.
oda kolay kardeşinin üzerinde tutar evi hep bosanma mosan ma gibi allah korusun bir sey olursa hiçbir hak idaa edemez evi acıkladıktan sonra
Güçlü kadınları seviyorum ayrıca hep evde çalışmak istemişimdir ofis sanırım bana göre değil, neyse bence iyi düşünmüşsünüz acayip süpriz olur ve eşiniz sizin ekonomik zihniyetinizi başarınızı bildiği için sorun etmez bence. Ama bu bence olan kısmı, asıl eşiniz nasıl karşılar onu siz bileceksiniz. Geleceği düşünmek tabi ki hakkınız.Biliyorum beni topa tutacaksiniz sakin yorum yaparsaniz sevinirim :)
Esimden gizli ev almayi dusunuyorum bunu neden yapacaksin derseniz bir sey alalim dedigimde; artik borca girmek istemiyorum sehir sehir gezmek istiyorum diyor
50.000 lira birikmis param var, almak istedigim ev 180.000 lira kalanini kardesimle konustum kredi kullanacak kiraya verecegim, bulundugu bolgedeki kira geliri 600-800 arasi odemeleri beni zorlamayacak planim bu.. kredi bitince esime soylemeyi dusunuyorum 5 yil sonra yani
Freelance calisiyorum web masterim ve cocuklar nedeniyle evden yurutuyorum isimi gelirim iyi tabi esim 3 te 1 kismini biliyor paramda oyle birikti..arkadasa, ese, dosta para dagitmaya bayildigi icin boyle davranmak durumunda kaldim
Esim hep benim arkamdan ulke ekonomisi yurutuyorsun der kismen hakli 5 yil sonra supriz burasi bizim desem sasirmaz
Ama
Yanlis bir sey mi yapiyorum bilmiyorum yorumlarinizi bekliyorum
zaten bi eviniz var sanırım. eşin şehir şehir gezmek istediğine göre paranızda var.maddi sorun yokken gzip tozmak ne güzel. gönlünüzce gezip tozun fazladan evi napcaksınız. keşke bizimde öyle imkanımız olsa
Güçlü kadınları seviyorum ayrıca hep evde çalışmak istemişimdir ofis sanırım bana göre değil, neyse bence iyi düşünmüşsünüz acayip süpriz olur ve eşiniz sizin ekonomik zihniyetinizi başarınızı bildiği için sorun etmez bence. Ama bu bence olan kısmı, asıl eşiniz nasıl karşılar onu siz bileceksiniz. Geleceği düşünmek tabi ki hakkınız.
Arkadaşım yapma bence tek başına ev alsam benim eşim çok kizardi. İlla almak istiyorsun eşini ilk önce ikna et biraz sikalim para biriktirelim de sonra maaşının sakladiginin kısmından caktirmadan esine fatura mutfak masrafı yardimci olursun. Yine ailen için birsey yapmış olursun. Hadi esin başka türlü öğrendi ondan mal kaçırdığını dusunmeyecek mi hafi 5 yıl sonra söyledin maaşının sakladiginin kısmını esine nasıl aciklayacaksın aferin benden iyi para mı gixlemismisin mi diyçek. Ben kendime yapılmasını istrmezdim. Eşim Car cur ediyorsada uyarırdim para biriktirmek icin kendimi kisitladigimi ona hissettir dim bu konuda elimden geleni yapardim ama maaşımi saklayamazdim bana yapılsa hiç hoşuma gitmez cunkuBiliyorum beni topa tutacaksiniz sakin yorum yaparsaniz sevinirim :)
Esimden gizli ev almayi dusunuyorum bunu neden yapacaksin derseniz bir sey alalim dedigimde; artik borca girmek istemiyorum sehir sehir gezmek istiyorum diyor
50.000 lira birikmis param var, almak istedigim ev 180.000 lira kalanini kardesimle konustum kredi kullanacak kiraya verecegim, bulundugu bolgedeki kira geliri 600-800 arasi odemeleri beni zorlamayacak planim bu.. kredi bitince esime soylemeyi dusunuyorum 5 yil sonra yani
Freelance calisiyorum web masterim ve cocuklar nedeniyle evden yurutuyorum isimi gelirim iyi tabi esim 3 te 1 kismini biliyor paramda oyle birikti..arkadasa, ese, dosta para dagitmaya bayildigi icin boyle davranmak durumunda kaldim
Esim hep benim arkamdan ulke ekonomisi yurutuyorsun der kismen hakli 5 yil sonra supriz burasi bizim desem sasirmaz
Ama
Aldıktan hemen sona söyleyin madem eşiniz musrifBiliyorum beni topa tutacaksiniz sakin yorum yaparsaniz sevinirim :)
Ama
Bir gün bir çılgınlık edip ev aldığımı söylesem alay edip güler misin, yoksa sende gelir misin diye bie şarkı patlat bence :) şakayla karışık gerilimi azalt ama mutlaka söyleBiliyorum beni topa tutacaksiniz sakin yorum yaparsaniz sevinirim :)
Ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?