- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi yogurtbogurtlen
-
diğer mesajlarını okudum. haklısın ancak eğer elinden zorla para alma gibi zorba bir yanı yoksa evi aldıktan hemen sonra söylemen doğru olur bence.Harcamalarınızı kontrol edemiyorsanız ve tutumlu bir eşiniz varsa benim yaptığıma benzer bir şey yapıyor olabilir. Bence bir kontrol edin.
Bence çok mantıklı hareket ediyosun bende olsam aynısını yapardım harvurup harmansavurmakta neyin nesi yatırım yaptıgına pisman olmazsınBiliyorum beni topa tutacaksiniz sakin yorum yaparsaniz sevinirim :)
Esimden gizli ev almayi dusunuyorum bunu neden yapacaksin derseniz bir sey alalim dedigimde; artik borca girmek istemiyorum sehir sehir gezmek istiyorum diyor
50.000 lira birikmis param var, almak istedigim ev 180.000 lira kalanini kardesimle konustum kredi kullanacak kiraya verecegim, bulundugu bolgedeki kira geliri 600-800 arasi odemeleri beni zorlamayacak planim bu.. kredi bitince esime soylemeyi dusunuyorum 5 yil sonra yani
Freelance calisiyorum web masterim ve cocuklar nedeniyle evden yurutuyorum isimi gelirim iyi tabi esim 3 te 1 kismini biliyor paramda oyle birikti..arkadasa, ese, dosta para dagitmaya bayildigi icin boyle davranmak durumunda kaldim
Esim hep benim arkamdan ulke ekonomisi yurutuyorsun der kismen hakli 5 yil sonra supriz burasi bizim desem sasirmaz
Ama
Yanlis bir sey mi yapiyorum bilmiyorum yorumlarinizi bekliyorum
Eşin seni böyle davranmaya mecbur bırakmıştır. Dağıtıyor diyorsun paraları. Seni paranın çokluğuna güvenip dışarda daha çok saçıp savurabilirdi. Ama evi aldıktan sonra söyle bence. Gerçi ben içimde hiç bir şey tutamam. İllaki söylerim. Sen bayağı soğuk kanlısın. Anladığım kadarıyla duygusal davranmak yerine mantıklı hareket etmeyi seviyorsun, ve de bunu başarıyorsun. Sonuca odaklısın. Evinde böyle güçlü bir ekonomist olduğu için eşin şanslı bence. Yatsın kalksın dua etsin. Onun aklıyla iki yakanız bir araya zor gelirdi.Biliyorum beni topa tutacaksiniz sakin yorum yaparsaniz sevinirim :)
Esimden gizli ev almayi dusunuyorum bunu neden yapacaksin derseniz bir sey alalim dedigimde; artik borca girmek istemiyorum sehir sehir gezmek istiyorum diyor
50.000 lira birikmis param var, almak istedigim ev 180.000 lira kalanini kardesimle konustum kredi kullanacak kiraya verecegim, bulundugu bolgedeki kira geliri 600-800 arasi odemeleri beni zorlamayacak planim bu.. kredi bitince esime soylemeyi dusunuyorum 5 yil sonra yani
Freelance calisiyorum web masterim ve cocuklar nedeniyle evden yurutuyorum isimi gelirim iyi tabi esim 3 te 1 kismini biliyor paramda oyle birikti..arkadasa, ese, dosta para dagitmaya bayildigi icin boyle davranmak durumunda kaldim
Esim hep benim arkamdan ulke ekonomisi yurutuyorsun der kismen hakli 5 yil sonra supriz burasi bizim desem sasirmaz
Ama
Konut kredilerinde istenen bir evrak, bir araştırın isterseniz. Bir arkadaşım boşanma sürecinde ev almak istedi fakat bu evrakı istedikleri için boşanma sonrasına bıraktı bu işi. Düşünüp planlayıp heveslendikten sonra son anda karşınıza böyle bir engel çıkmasın diye söylüyorum, eğer gerçekten almak istiyorsanız başka yöntemler de düşünün evi almak için diye.Aracıda krediyle aldım araç kredisi kullanırken de kimse eş sormadı
esim ev kredisi cekerken ben de bir seyler imzaladim bankadaKonut kredilerinde istenen bir evrak, bir araştırın isterseniz. Bir arkadaşım boşanma sürecinde ev almak istedi fakat bu evrakı istedikleri için boşanma sonrasına bıraktı bu işi. Düşünüp planlayıp heveslendikten sonra son anda karşınıza böyle bir engel çıkmasın diye söylüyorum, eğer gerçekten almak istiyorsanız başka yöntemler de düşünün evi almak için diye.
5 yıl uzun bir süre. Ev'de büyük sorumluluk bir şekilde söyleyin. habersiz almayın derim.Biliyorum beni topa tutacaksiniz sakin yorum yaparsaniz sevinirim :)
Ama
Esimin maasinin 3te 2sini benden sakladigini ogrensem cok cok uzulur isi bosanmaya kadar gotururum. Neden yapiyorsun bunu hic mi sevmiyorsun esini?Biliyorum beni topa tutacaksiniz sakin yorum yaparsaniz sevinirim :)
Ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?