Esten gizli ev almak

Harcamalarınızı kontrol edemiyorsanız ve tutumlu bir eşiniz varsa benim yaptığıma benzer bir şey yapıyor olabilir. Bence bir kontrol edin.
diğer mesajlarını okudum. haklısın ancak eğer elinden zorla para alma gibi zorba bir yanı yoksa evi aldıktan hemen sonra söylemen doğru olur bence.

Normalde esler arasinda boyle seyleri saklamak dogru degil ancak bazi erkekler sorumsuz oluyorlar, bu durumu ona gore degerlendirmek lazim
O yuzden yadirgamiyorum yaptigini
Yalniz ev alma isi dogru degil, ortaya ciktiginda buyuk sorun yaratir, bence oara biriktirmeye devam et, sakin oyle birsey yapma, cok buyuk tepki alabilirsin esinden

Eşinin yerinde olsam olay çıkarırım. Hatta bir kere eşim cebinde olmadığı halde bir miktar paranın cebinde olduğunu söylemişti. Hali tavrı bir tuhaftı panik yapınca var bunda bir iş deyip cüzdanına baktım para yok. Anında olay çıkardım. Sonra baktım doğum günüm için aldığı hediyeyi çıkardı sakinleştim. Ama en ufak suçlu hissetmedim. Evlilikte kazanılan para ortak birbirimizden saklama hakkımız yok. O da kızmadı çünkü o da olsa aynı olayı çıkarırdı. Hele eşim benden gizli ev alırsa boşanmaya doğru gidecek kadar güvenim sarsılır büyük konuşmayım ama... güven ve paylaşım evliliğin temeli. Hatta evlilik hayattaki en büyük ortaklık ama siz ortağınızı kandırıyor ondan para kaçırıyorsunuz.

Bence çok mantıklı hareket ediyosun bende olsam aynısını yapardım harvurup harmansavurmakta neyin nesi yatırım yaptıgına pisman olmazsın

Eşin seni böyle davranmaya mecbur bırakmıştır. Dağıtıyor diyorsun paraları. Seni paranın çokluğuna güvenip dışarda daha çok saçıp savurabilirdi. Ama evi aldıktan sonra söyle bence. Gerçi ben içimde hiç bir şey tutamam. İllaki söylerim. Sen bayağı soğuk kanlısın. Anladığım kadarıyla duygusal davranmak yerine mantıklı hareket etmeyi seviyorsun, ve de bunu başarıyorsun. Sonuca odaklısın. Evinde böyle güçlü bir ekonomist olduğu için eşin şanslı bence. Yatsın kalksın dua etsin. Onun aklıyla iki yakanız bir araya zor gelirdi.

sebeplerin çok mantıklı ama ben yapmazdım neden? çünkü senin gizli iş yapman ona da gizli iş yapma hakkı doğurur
yarın arkandan iş çevirse ama o da arkamdan şunu yaptı vicdan rahatlığıyla hareket edecektir...bilemedim
ben bu riski almazdım...

Aracıda krediyle aldım araç kredisi kullanırken de kimse eş sormadı
Konut kredilerinde istenen bir evrak, bir araştırın isterseniz. Bir arkadaşım boşanma sürecinde ev almak istedi fakat bu evrakı istedikleri için boşanma sonrasına bıraktı bu işi. Düşünüp planlayıp heveslendikten sonra son anda karşınıza böyle bir engel çıkmasın diye söylüyorum, eğer gerçekten almak istiyorsanız başka yöntemler de düşünün evi almak için diye.

esim ev kredisi cekerken ben de bir seyler imzaladim bankada

5 yıl uzun bir süre. Ev'de büyük sorumluluk bir şekilde söyleyin. habersiz almayın derim.

kesnlikle doğru yapıyorsunuz buna pozitif ayrımcılık denir.

bütün erkekler aldatıyor yarın öbür gün çocuklarınızla ortada kalmazsınız ve maddi özgürlüğünüz olduğu için affetmek zorunda da kalmazsınız. çalışıp kazanmışssınız eve de destek oluyorsunuz zaten paranızın bir kısmıyla daha ne.

Bende hiç gizleyemiyorum denedim yapamadım :)
hani 3-5 gizli para olsa neysede ev alıp saklamak baya karışık.

Diyelim ki Allah korusun siz kaza geçirdiniz öldünüz, eşiniz bu borcu duyunca nasıl bir tepki verecek sizce? Her şey insanlar için yarın başımıza ne geleceğini bilemeyiz.
Gizli işleri asla sevmem. Eşim çıksa gelse bak ev aldım gizliden böyle böyle dese direk boşarım. Benim için evin malın önemi yok, güvenin önemi var. Bana güvenmeyip benden para saklayan bir eş istemezdim asla.

Yap cnm al. Sonucta ikiniz icin iyi bir sey yapiyorsun. Madem boyle bir karar vermissin hakli sebeplerin var. Akilli kadinlari severim. Esin yapmiyorsa sen yap. Ayrica seni topa tutmasin kimse benim ablamda enistemden gizli araba aldi,abimin arabasi dedi enistemede,ama bende kullanicam filan dedi. Cunku enistem daha once ablamin aldigi arabayi haşata çevirene kadar hor kullanmişti ve sattiklarinda da parasini yemisti.

Ya o 5 yıl süreçte bi şekilde öğrenirse? Siz iyi niyet içinde bunu yapıyorsunuz ama yanlış anlama ihtimali de var.
Aslında kilit soru, eşiniz böyle bir şey yapsa ne düşünürdünüz?
Ben üzülürdüm gizli iş çevirdiği için ve güvenim de sarsılırdı

Esimin maasinin 3te 2sini benden sakladigini ogrensem cok cok uzulur isi bosanmaya kadar gotururum. Neden yapiyorsun bunu hic mi sevmiyorsun esini?
Ben nisanlimdan bile 1 kurus saklayamam parasi bitse cebimde 10 lira olsun 5i onundur. Ayni sekilde o da bana.
Bir de herkes soylemis allah korusun olum var kalim var. Ikna et oyle al evi.
Hatta once maasinin tumunu soylemekle basla. Uzme adami.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…