- 30 Kasım 2019
- 12.884
- 41.438
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ihtiyaci vardir demedim ki. bir arkadasim kolumdaki bileklige aa guzelmis dese ona vermeyi teklif ederim hatta verdigim de oldu. icten gelen bir sey bu onu soyluyorum.Siz kötü olmayı yanlış anlamış olabilirsiniz
ayakkabısı yırtılmış ve alacak parası olmayana alınır
Ama atıyorum bende puma onda normal mağaza ürünü olabilir gidipte puma niye alayım var sonuçta
Yada bende renk renk onda 3 renk olabilir
Gidip niye alayım yahu
Bileklik zaten ayrı mevzuymuş
Bi insanın altın bilekliğe ihtiyacı olabilirmi![]()
Size cimri derlerse ne olacak? Sizin için bu ne ifade ediyor? Bu düşüncenin de temelinde bazı kaygılar var. Onaylanma kaygısı olabilir, veya diğer dediğim şeyler.Vermezsem ne kadar cimri vs demelerini istemem şahsen
İçimden verme verme diyorumNasıl törpülediniz
VermeHerkese merhaba
İyi geceler
Sizlere danışmak istediğim bir konu var, normal miyim değil miyim bilmiyorum
Fikirlerinizi bekliyorum
Evet başlıkta yazdığım gibi eşyalarımı isteyen herkese veriyorum hayır diyemiyorum ama sonra pişman oluyorum
Örnek verecek olursam istemeyene bile veriyorum
Mesela biri elbisesine uygun şal bulamadığını söyledi bugün ve bende hemen o renk bende var vereyim istersen dedim ve verdim
Başımdaki taç ı beğendi biri beğendiysen vereyim dedim ve verdim
Evime gelen misafir bişeyi beğendiği zaman hemen verme teklifi ediyorum
Tatbiki beğenende alıyor
Bazıları değerli bazıları değersiz
Değerinde değilim zaten kendim teklif ediyorum vermeyi
Ama sonradan bu huyumdan pişman oluyorum
Tacımı çok seviyordum bidaha aynısını bulmam zor ama verdim
Neden böyleyim
Ve
Basıl vazgeçerim bu huyumdan
Şimdiden teşekkürler
Pamukannesi profesyonel destek almadan video ve kitap okumakta profesyonel destek gibi etkili olabilirmi bazen bende istiyorum destek ama maddi imkanlarım yeterli değilImkaniniz varsa bu konuda profesyonel destek almanizi tavsiye ederim. Maddi imkanlariniz izin vermiyorsa kendinizi gelistirmek icin Videolar ve kitaplar arastirabilirsiniz. Maalesef su anda evde degilim yoksa size bir kac kitap tavsiye ederdim. Kafadan simdi önerebilecegim: Bir örnek Dogan Cüceloglu (Mekani cennet olsun insallah). Youtube da özgüven ve özsaygi ile ilgili bir cok videolari var. Kitaplarini da cok severim. Türkceye yeni tercüman edilenlerin arasinda Stefanie Stahl in "Icindeki cocuk bir yuva bulmali" kitabini da önerebilirim. Kirilma noktamizi bulmak icin hikayemizin basindan baslamamiz gerek.
Pamukannesi profesyonel destek almadan video ve kitap okumakta profesyonel destek gibi etkili olabilirmi bazen bende istiyorum destek ama maddi imkanlarım yeterli değil
Müsaitseniz bir kahve içmeye geleyim mi sizeHerkese merhaba
İyi geceler
Sizlere danışmak istediğim bir konu var, normal miyim değil miyim bilmiyorum
Fikirlerinizi bekliyorum
Evet başlıkta yazdığım gibi eşyalarımı isteyen herkese veriyorum hayır diyemiyorum ama sonra pişman oluyorum
Örnek verecek olursam istemeyene bile veriyorum
Mesela biri elbisesine uygun şal bulamadığını söyledi bugün ve bende hemen o renk bende var vereyim istersen dedim ve verdim
Başımdaki taç ı beğendi biri beğendiysen vereyim dedim ve verdim
Evime gelen misafir bişeyi beğendiği zaman hemen verme teklifi ediyorum
Tatbiki beğenende alıyor
Bazıları değerli bazıları değersiz
Değerinde değilim zaten kendim teklif ediyorum vermeyi
Ama sonradan bu huyumdan pişman oluyorum
Tacımı çok seviyordum bidaha aynısını bulmam zor ama verdim
Neden böyleyim
Ve
Basıl vazgeçerim bu huyumdan
Şimdiden teşekkürler
Ufak bir aydınlanma yaşadım gibiMüsaitseniz bir kahve içmeye geleyim mi sizeşaka bi yana sevilme kabul görme isteği bu bildiğin. İlk önce düşünmeden konuşmamayı ilke edinin. Bu dürtüyü hissettiğinizde kendinize bir sorun bakalım gerçekten verici olmak istiyor musunuz… Benzeri bir durum bende de var, ufak şeyler hediye alır ya da kendimden veririm ama yaş aldıkça ve insanlar gözümde değer yitimine uğradıkça azaldı.
Nasıl aştınızBenimde buna benzer bi huyum vardi,mesela birisi bisey dese hemen atlardim ben yaparim diye.atiyorum arkadasim misafirim gelecek nasil yetistircem dese aaa dur ben sana yardim ederdim derdim.kim ne dese hemen yapardim.simdi akillandim asla yapmiyorum.farkettim de ben insanlar beni sevsin diye yapmisim bunu ama kimseden de deger gormedim.suan hic takmiyorum herkes icin daha degerliyim
Evlenince esim izin vermemeye basladi tabi ben yine devam.tabi bunlari yaptigim zamanla daha toyum.simdi 29 yasindayim yaş aldikca aklim basima geldi.kimse beni sevsin diye ugrasmiyorum hatta istesem yine yaparim ama canim hic yapmak istemiyor.sizinki benimki gibi degil vermeyin siz surekli verdikce kimsenin gozunde bi degeri olmuyor.bi kere verseydiniz kiymetli olurdu.simdi herkes amaaann o nasilsa herkese veriyor bize de versin kafasinda.Nasıl aştınız