Etkilendiğim Adam

siyahvemavi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
491
217
103
Bundan 2.5 ay kadar öncesi kaza da bir kişi ile tanıştım. Daha doğrusu tanışma demeyelim de kazaya karışan kişilerden biriydi ve o gülümsemesi beni etkiledi. Bu 2.5 ay boyunca hiç bir iletişimimiz vesaire olmadı. Ama iletişime geçmeye çalıştım sadece babamla iletişimi olduğu için sorun olur belki diye uzak durdum. Konu da kapandı gitti. Tamirat kısmında falan babam ile iletişim kurdular. Sadece ismen biliyordum ben adamı. Kaza günü zaten babama benim için kardeş çok korkmuş vesaire demiş daha sonra babamla yüz yüze görüştüklerinde de yine kardeş çok korkmuştu demiş.

şimdi 2.5 ay sonra geçtiğimiz hafta bu adam benim rüyalarıma girmeye başladı. Aklımda dahi yokken rüyamda sık bir şekilde görmeye başlar oldum. ben adamla iletişime geçebilmek için sosyal medyalardan birinden takip isteği yolladım. kendisi isteğimi kabul etti ancak isteğime geri takip isteği atmadı. mesaj vesaire de atamıyorum adama. Sosyal medyayı pek kullanan biri değil takipçi sayısı vesaire de cidden az. Ne yapsam da ilgisini çeksem kızlar ben bu adamın. Taktiklerinizi bekliyorum

Kardes demis ya la. Demek o gozle bakmamis sana.

bilmiyorum bakalım bekleyip göreceğim

Kardeş demiş adam, pek ümitli olmayın bence, hayalkırıklığı olabilir.

benim muhabbetim olmadı zaten sadece telefonunu kaydetmiştim ve çağrı atmıştım babamın telefonundan onun dışında kaza yerinde de değildim
sosyal medya dan yaptığınız yeterli olmuş bence
ilgisi varsa zaten yaklaşır
ilgisi yoksa da kısmet diyip unutmaya çalışın

bakalım beklemede kalacağım zaten

adam kardeş demiş . ve evli olma ihtimali nedir

değil o kısmını araştırdım

Beklemede kal. Artık ondan bi adım gelmesi gerek. Yazma sakın.
Kardeşe de çok takılma, biz de dedik dedik zamanında..

hahah dimi ama babamın yanında da başka bir şey demesini beklemiyordum zaten. beklemedeyim ağaç olmazsam iyi
Aynen öyle. Derler gülüm onlar derler, sonra da alırlar yamaçlarına öper koklarlar ee noldu o kardeşe?? :) :)
Bakalım inşallah beklediğin adımlar gelir sana doğru sana doğru

Aynen öyle. Derler gülüm onlar derler, sonra da alırlar yamaçlarına öper koklarlar ee noldu o kardeşe?? :) :)
Bakalım inşallah beklediğin adımlar gelir sana doğru sana doğru

inşallah canım

Hadi diyelim ki bir şekilde evli olmadığını öğrendiniz de ya sevgilisi varsa...

sevgilisi olabilir de olmayabilir de orası şans işi ama hobisi en büyük sevgilisi :))

Yani zaten yapacağınızı yapmışsınız daha ileri gitmeyin bence. Sevgilisi varsa ilişkide olumsuzluk yaratabilir durum.
Hobisi neymiş?
hobisini buradan yazmayayım. zaten öyle çok sosyal medyada takılan biri değil takip ettiği ve takipçi sayısı az

Kazaya gülerek tepki veren adamla olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…