- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi siyahvemavi
-
hobisini buradan yazmayayım. zaten öyle çok sosyal medyada takılan biri değil takip ettiği ve takipçi sayısı az
Kazaya gülerek tepki veren adamla olmaz
Sosyal medya ya da takipçiyle benim söylediğimin ne alakası var ki? Sevgilisi varsa diyorum, sorun yaratırsınız diyorum.
Bu iş olmaz, olmayacak da zaten (6.his)
Sosyal medyadan yaptigini isteksiz cok bile
Evli olmayabilir , nisanli olabilir Ama uzun süre iliskisi vardir belkide
Biraz bekle bence de, zaten sosyal medya'dan adimi atmisin.. Kardes kelimesine fazla takilma.. ne kardesler evleniyor.
Zaman gecince baktinki cit yok babanla konusabilirsin eger baba-kiz muhabbettiniz yakinsa, ondan sorup sorusturabilirsin, ne kaybedersin ki. Olursa hayirlisi olsun,olmazsa nasip degilmis demek.
isteği bile günler sonra onaylayınca artık direk beklemedeyim benolmaz o canısı ya adamın ilgisini çkmiş olsan mutlaka geri takip ederdi
valal bana kalırsa boşyere beklemedesin adam seni fark etmemişki beklemede olasın ben senin yerinde olsam selam falan yazarım kazayla ilgili bahane bulur konuşurum baktım konuşmaya meyilli devam ederim yok değil kısa kesiyor abiyide ekler yavastan uzaklasırımisteği bile günler sonra onaylayınca artık direk beklemedeyim ben
Anladim, Hakkinda hayirlisi olsun. Basta boyle seyler heycan veriyor ve mutlu oluyorsun ama herseye hazirlik ol, kendini odaklama yoksa olmazsa uzulursun.babamla şuan iletişimi yok sanırım. olsaydı adı geçerdi.
güler yüzlü biriydi
sevgilisi var mı bilmiyorum zaten adama yazmıyorum vesaire ama sevgilisi olan adamda takip isteğini yanıtlamazdı diye düşünüyorum
valal bana kalırsa boşyere beklemedesin adam seni fark etmemişki beklemede olasın ben senin yerinde olsam selam falan yazarım kazayla ilgili bahane bulur konuşurum baktım konuşmaya meyilli devam ederim yok değil kısa kesiyor abiyide ekler yavastan uzaklasırım
Anladim, Hakkinda hayirlisi olsun. Basta boyle seyler heycan veriyor ve mutlu oluyorsun ama herseye hazirlik ol, kendini odaklama yoksa olmazsa uzulursun.
Yahu erkek milleti... Bu kadar adam sevgilisini karısını aldatıyor, hiç mi okumuyorsunuz şurda..
Belki adam sizi tanımadı bile. Kızın teki takip etmek istemiş etsin bakalım dedi geçti.
Bakış açısı sağlamdı yalnızKazaya gülerek tepki veren adamla olmaz
2.5 aydır adamın peşinde değilim ben adamı dahi unutmuştum ki geçen hafta rüyama girdi sebepsiz yere. sevgilisi olabilir birşey demiyorum evli olmadığını biliyorum dedim sadeceİyi de adam size kardeş demiş yahu ve sadece kaza anında gülümsemiş bu kadar. Ne diyeceksiniz ki adama. Belki sevgilisi var. Evli olmadığını biliyor musunuz peki? yani ben öyle sevgilisi var mı yok mu bilmeden yakınlık göstermek istemezdim. Ekleyin sosyal medyadan konuşursa konuşur siz ne bulup konuşacaksınız. Aklımda yokken rüyama girdi diyorsunuz daha ne kadar aklınızda olacak 2.5 aydır adamın peşindesiniz tabii rüyanıza girer bu bir alamet falan değil yani.
evli değil onu biliyorum da diğer konu hakkında fikrim yok o yüzden bir adım atamıyorum.Kız arkadaşı olabilir evli nişanlı olabilir. Bence artık birşey yapmayın kardeş demiş bide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?