- Konu Sahibi siyahvemavi
-
kınanızı yollarım bir kaç hafta sonra
Nasıl bir cevap bu acaba??!!
hayır adım elif değil.kız elif sen misin?
Sosyal medyayı pek kullanmıyorsa; eger evli olma ihtimalini de olmadıgına emınsen... Bulundugunu dusundugun mekanlara karsılasma ıhtımalını goze alarak gideceksin.. Karsılastıgında aaa sizz su kişi değil miydiniz dersin bi kendini tanıtırsın falan filan..
Kardeş demesi doğal çünkü babası var karşısında ne diyecekti ki :))
Hayırlısı olsun hakkında. Belki tamamen anlık bir ilgidir..
en sevmedigim sey beklemek..Bundan 2.5 ay kadar öncesi kaza da bir kişi ile tanıştım. Daha doğrusu tanışma demeyelim de kazaya karışan kişilerden biriydi ve o gülümsemesi beni etkiledi. Bu 2.5 ay boyunca hiç bir iletişimimiz vesaire olmadı. Ama iletişime geçmeye çalıştım sadece babamla iletişimi olduğu için sorun olur belki diye uzak durdum. Konu da kapandı gitti. Tamirat kısmında falan babam ile iletişim kurdular. Sadece ismen biliyordum ben adamı. Kaza günü zaten babama benim için kardeş çok korkmuş vesaire demiş daha sonra babamla yüz yüze görüştüklerinde de yine kardeş çok korkmuştu demiş.
şimdi 2.5 ay sonra geçtiğimiz hafta bu adam benim rüyalarıma girmeye başladı. Aklımda dahi yokken rüyamda sık bir şekilde görmeye başlar oldum. ben adamla iletişime geçebilmek için sosyal medyalardan birinden takip isteği yolladım. kendisi isteğimi kabul etti ancak isteğime geri takip isteği atmadı. mesaj vesaire de atamıyorum adama. Sosyal medyayı pek kullanan biri değil takipçi sayısı vesaire de cidden az. Ne yapsam da ilgisini çeksem kızlar ben bu adamın. Taktiklerinizi bekliyorum
Bu kadar aklında kaldıysa eğer kaza hakkında birşeyler söylemek için selam verebilirsin.. Hem merakın gider, belki tanıyınca hevesin de gider. Ama baban duyarsa işte orası kötü olur. Ya da boşverip hayatına devam etmelisin. Sonuçta bir gülücük ile olsaydı insanlar şu an boşanıyor olmazdı değil mi?gittiği mekanları biliyorum ama erkek erkeğe gidiyor genelde . erkek arkadaşlarının içinde aa sen şu musun deme imkanım yok maalesef
amin inşallah hayırlısı neyse o olur. yani kardeş demiş 2 gün sonra işte babama tekrar çok korktu sanırım kardeşte demiş
en sevmedigim sey beklemek..
konu sahibi işin zor..
Bence o is yas aynisini bi arkadasim yasamisti lisedeydik o zmn hep bi umut beraber arastirdik belki çocuğun ilgisi vardır fln diye cikss tik yoktu sonradan arkadasim boşuna umutlandigini çocuğun kendisinden etkilenmediğini anladi bi arkadaş ddemiş ilgi duysaydi kesinlikle bulurdu seni teknoloji cagindayiz herkes herkesi bulabilir bence etkilenmedi senden ve gerçekten kardeşi gb gordu
gülüşü etkiledi beni açıkçası bilmiyorum babamda halen numarası duruyor ama tutup da senin kızın bana yazdı diyemez ki ben ona mesaj dahi yazamam utanır çekinirim o adımı atamamBu kadar aklında kaldıysa eğer kaza hakkında birşeyler söylemek için selam verebilirsin.. Hem merakın gider, belki tanıyınca hevesin de gider. Ama baban duyarsa işte orası kötü olur. Ya da boşverip hayatına devam etmelisin. Sonuçta bir gülücük ile olsaydı insanlar şu an boşanıyor olmazdı değil mi?
sık kullandığım halde geri takip olayını çok sonradan öğrendim ben, belki o da bilmiyordurolmaz o canısı ya adamın ilgisini çkmiş olsan mutlaka geri takip ederdi
Babanızla ciddi bi ahbablığı yol demi?
Yoksa selam nasılsınız yazın cevap vermezse vazgeçersiniz. Ilımlı cevaplar veriyor devam edersiniz. Baktınız soğuk davranıyor. Öyle hatrınızı sormak istemiştim hayırlı günler x Abii deyip konuyu kapatın :)
babana sorabilmek için kardeş demiş gibi geldi bana... yoksa ikidir aynı cümleyi kurması saçma bence
sık kullandığım halde geri takip olayını çok sonradan öğrendim ben, belki o da bilmiyordur
takipçi kasan biri değil anlattığın kadarıyla bence bilmiyor geri takip olayınıonun da takipçi sayısı vesaire çok az pek kullanmıyor
takipçi kasan biri değil anlattığın kadarıyla bence bilmiyor geri takip olayını
onu takip ediyorsan fotolarinin birinin (en eskilerden birinin) altina 'selam, dm'e bakarmisin?' yaz. tabi o arada dm'den mesaj at, mesela kazayla alakali bir bahane uydur ve tesadufen burada denk geldigini o yuzdende ekledigini soyle, nasil oldugunu sor.
sonra sana cevap yazmasini bekle, yazdiktan sonra o fotonun altina yazdigin yorumu silmeyi unutma hahah..
bu taktigi bir kez uyguladim, gayet basariliydi haha..
ölme esegim ölme, sana bolca sabir diliyorum haha..hahah güzel taktik ama ben başka bir taktik uygulayacağım resim atsın onu beğenip dikkat çekeceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?