Etkilendiğim Adam

Bana da adamın bir hissi yok gibime geldi. Öyle olsa en azından o da sizi takip edebilirdi. Ama belli olmaz bir süre bekleyin bakalım

İsteyen her turlu bulur bence bin bir taktik yapar biz o arkadasimla neler yaptigimizi solesem aklin hayalin durur bence bi insan bi insandan hoslandiysa asla kardeş demez bu baban bile olsa vicdani buna el vermez sen laf arasında dahi ona abi diyebilirmisin en azindan kiziniz cok korktu üzüldüm fln diyebilirdi dediklerimizi yanlis anlama gerçekçi yaklasiyoruz hayal kirikligina uğrama diye aklima bi anim geldi ya bi ark da lisede dershane hocasina asikti adam evlimi öğrenmeye calisiodu bi gün yaninda hüngür hüngür agladi bi bahaneyle odasina gidelim ona evli olup olmadigini sor dedi ben asla sormam diyince o zmnlarda ergeniz tabi arkadaşlık dostluktan girdi sen iyi gün dostusun seni taniysmamisim arkligin bukadarmis diye küstü bende gaza geldim aldim arkadaşı gittik hocanin yanina lafi evirdim çevirdim evlimsnz diye sormamla kapisi acildi iki çocuk babaaaa diye adamin kucagina atladi hoca da sanirim cevabinizi aldiniz dedi arkadaşla hatirladikca guluyoz bir ayyemeden iicmeden kesilmişti arkadaş simdi guluoz

Çok ilgilenmiyor sosyal medyayla dediniz o zaman Allah bilsin ne zamana atar.
O zaman taktiği değişin attığı son fotoyu beğenin :)

adam senin o kardeş olduğunu fark etti mi sence? belki tanımamıştır.. ondan geri takip etmemiştir.. tanıdı da takip etmediyse ilgisi yoktur diye düşünüyorum

tanımamıştır kesin o gün makyajsız ve dağınıktım :))

ölme esegim ölme, sana bolca sabir diliyorum haha..

haha sağol :)

Bana da adamın bir hissi yok gibime geldi. Öyle olsa en azından o da sizi takip edebilirdi. Ama belli olmaz bir süre bekleyin bakalım

bakalım beklemedeyim

bu kadar ergence yaklaşmıyorum olaya

Çok ilgilenmiyor sosyal medyayla dediniz o zaman Allah bilsin ne zamana atar.
O zaman taktiği değişin attığı son fotoyu beğenin :)

öyle yapacağım sanırım

Adam evliymiş...
(!)

Son düzenleme:
Nasıl öğrendiniz ki konu sahibi başka konu mu açmış

Burdan buyrun...

Anammmm , demekki neymiş kendi kendine gelin güvey olunmucakmış gerçekten
aynen bencede seviyorsan adim atacaksin ..
soru sorup konusacaksin yoksa..
yok watdabda takip paronayagi yok face den takip etmeler seviyorsan konusacaksin taniman lazim..
yoksa kendi kendine deli olup acbaalarla vaktini zayi etmektense..
en iyisi cesur olup normal bir sekilde konusmak..
illa ask ila i yapacaksin diye kaide yok..
ama hislerini ogrenmk icin konusmak sart..
watsabdan profik takip etmekle olmuyor bu isler..

Kazada öylesine denk gelip samimiyet olmadan adamı takip etmek, adam geri takip etmediği halde bir de facebooktan eklemek Üstüne de kabul etmeseydi herkesi kabul mu ediyor diyorsunuz.
Ay ne kadar cesur kadınlar var yaa. Hani bir kere görüp takip ettiğin adam geri takip etmiyorsa yüz vermemiştir daha facebooktan eklemek nedir
Fazla iddialı ve hızlı ilerliyorsunuz böyle daha çok duvara çarparsınız siz. Naçizane önerim bundan sonrasında hoşlandığınız biri olduğunda daha sakin olun. Yani adamın ilgisi var mı bir kontrol edin. En basiti sizi geri takip etmiyorsa ya beğenmemiştir ya biri vardır hayatında üstüne başka platformdan eklemeyin yani. Aşırı istekli hareketler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…