etkisinden çıkamıyorum..

allah baska dert vermesin dua edin..

deep web dıye bır gercek var su dunya da
bu tarz fılmler gercek hayatdan aslında
ızlemeyın arkadaslar 2 nefeslık psıkolojımız var ızlemeyın bozmayın gerek yok
ben zamanında seytan fılmını bırde yamyam ıskencesı fılmını ızlemıstım sarstı baya kac gun uyuyamamıstım konu sahıbıne ılk kez hak verdım
genelde korku fılmı ızleyenler fragmana bakınca ızler gıbı duruyor ama fılm gercekten cok berbat kırkayak ınsan
3 serı seklınde ben ılkını ızlemıs sonrasını ızlememıstım
testere ondan ıyı felsefesı mantıklıydı
kırkayak ınsan gercekten ıgrenc

Ben fragmanını izlemiştim. Gerçekten insanın aklından çıkmıyor. Çor iğrenç ve psikoloji bozan gerçekten. Keşke izlemeseydiniz ya

Hannibal benim icinde efsanelerden biri filminide izledim dizisi ayrı olay hannibal karakterinin saçma bir çekiciliğinin olması hele

Hannibal benim icinde efsanelerden biri filminide izledim dizisi ayrı olay hannibal karakterinin saçma bir çekiciliğinin olması hele
ahhhh ahhh demi ya insanin içini boyle gicik eden bir karizmasi var herifin hele o yemek sunumlari desen filmi zaten efsane ama diziyide gercekten kurgusu cok degisik ve zekice olmus bende bayiliyorum

Sırf meraktan izledim ne saçma ve kalitesiz bir filmmis ama öyle etkisinden çıkılamayacak gibi de değil yani

Merakimdan baktim biraz sonuna dogru baktim daha dogrusu ve midem kalkti tamamini seyretmeye mumkun degil dayanamam, normalde zaten cabuk etkilenen biriyim esim bakma seyretme sonra uykudan sicriyosun dedi bi dunya dil doktu ama merak iste dayanamadim... etmez olaydim bu nasil igrenc bi filmdir

İnanamıyorum emziriyorsunuz ve bu filmi mı izlediniz ? Ben kaç sene önce fragmanını görüp vazgecmiştim çok iğrençti gercekten. Yapmayın böyle şeyler sütünüz bile kesilebilir ne gerek var .

Reklam gibi olmuş ya direk fragmana baktim.

Ürkütücü gelmedi bana. Ne alsam yanina yemek icin düşündüm.
Eve gidince izleyeceğim.

Hannibal a basladim. Seyrederim.

mindhunter
hannibal

ikisini de şiddetle öneririm canım

Sonra da mindhunter a bakarim.

Son düzenleme:
Ispanyollar bu isi biliyor.

The Hidden Face- La cara oculta'yi izlemediysen izleyebilirsin.

nasil buldun beğendin mi ahhh o adamin kendine has yuzu ve sesi yok mu ben bayilarak izledim

Evet begendim kurgusu guzel, gizemli , oyunculuklar da iyi.
Mindhunter efsanelerden biridir. aşırı derecede öneriyorum

Ben de size izlemediyseniz mentalist, fringe , castle , perception , veronica mars , bilim-kurgu da seviyorsaniz dark angel , beauty and the beast i oneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…