- 10 Ekim 2018
- 1.638
- 1.466
- 83
- 34
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Su siralar bana beni yerimden kaldirmayacak bir dizi lazim. Begendigimde resmen koltuga cakilirim. Insallah begenirim.
Gel bana bazi bazi diyorsun.ooo gel bana o zamanhemen basla hannibala emin ol kaldirmaz yerinden sararsa seni degisik tarzlari seviyorsan onu bitir fargo ya baslayabilirsin adam acaip sünepe agzini acip konusamayacak kadar ama seri katile dönüşme hikayesini anlatiyor ve 1. sezon bambaska 2.sezona basladim bambaşka bir anlatimi ve olay örgüsü var kesinlikle tavsiye ederim criminal minds var birde o da cok cok guzel bir dizi bayilarak izlemistim
yaaa aklimi çeldin şimdi aksam hemen izlicem ilk bölümünü psikolojiyle cok cok ilgiliyim bayılıyorum değişik insan ruhunu psikolojisini anlatan kitaplara filmlere hemen bakicam hatta su an köpek gibi büyütülmüş cocugu okuyorum bambaşka bir dünya cok cok degisik bir kitap kesinlikle tavsiye ederim eger okumayo seviyorsanhatta Hannibal fanı olduğum için babam bana doğum günümde kitabını almıştı
Mindhunter dizisini izle kesinlikle.
1970li yıllarda seri katil kelimesinin ilk ortaya çıkma zamanlarını anlatıyor. meşhur seri katillerle konuşmalar yapılıyor, cinayetleri neden işledikleri anlaşılmaya çalışılıyor. olayların hepsi gerçek. bu yüzden daha ilgi çekici. özellikle katilleri oynayan oyuncular şahane seçilmiş.
gel gel ne demekGel bana bazi bazi diyorsun.
Bakicam ama bugun degil , temizlik yapmam gerek. Misafirim gelecek yoksa ev isine hic merakli degilim. Hatta nefret ederim.Sevdigim bir dizi olursa hic baslayamam.
oooo dizi tam senlik o zaman. anlattığı şey şu ''suç işlemek doğuştan mı gelir, yoksa yaşadıklarımız mı bizi o hale getirir?'' hatta bazen katillere hak verebilirsin. ama izlerken dizideki katilleri araştır çünkü dizide oyuncular birebir benzer seçilmiş ve rollerini inanılmaz güzel oynuyorlar.yaaa aklimi çeldin şimdi aksam hemen izlicem ilk bölümünü psikolojiyle cok cok ilgiliyim bayılıyorum değişik insan ruhunu psikolojisini anlatan kitaplara filmlere hemen bakicam hatta su an köpek gibi büyütülmüş cocugu okuyorum bambaşka bir dünya cok cok degisik bir kitap kesinlikle tavsiye ederim eger okumayo seviyorsan
Bir zamanlar bir film izlemistim. Ne oyuncusunu hatirliyorum , ne de tam olarak konusunu. Tek hatirladigim, kadin baya cazibeliydi ve istedigi her erkegi elde edebiliyordu. Sonra asik oldu mutlu bir evliligi varken. En son bir arabada bekleyip intihar ediyordu. Cok aradim ama bulamadim.
Ben vahset iceren filmleri cok sevmiyorum. Sonunda ne olacak acaba dedigim filmler tercihim. Turu farketmez.
kesinlikle o kitaba bakacağımyaaa aklimi çeldin şimdi aksam hemen izlicem ilk bölümünü psikolojiyle cok cok ilgiliyim bayılıyorum değişik insan ruhunu psikolojisini anlatan kitaplara filmlere hemen bakicam hatta su an köpek gibi büyütülmüş cocugu okuyorum bambaşka bir dünya cok cok degisik bir kitap kesinlikle tavsiye ederim eger okumayo seviyorsan
haaa unutmadan dizinin ikinci sezonuna meşhuur Manson ailesi dahil olacakyaaa aklimi çeldin şimdi aksam hemen izlicem ilk bölümünü psikolojiyle cok cok ilgiliyim bayılıyorum değişik insan ruhunu psikolojisini anlatan kitaplara filmlere hemen bakicam hatta su an köpek gibi büyütülmüş cocugu okuyorum bambaşka bir dünya cok cok degisik bir kitap kesinlikle tavsiye ederim eger okumayo seviyorsan
ayyy sana artik cok guluyorum. :)Nereden izlediysem insan kırk ayak diye bir film izledim. Günlerdir aklımdan çıkmıyor. Yani nasıl unuturum ya. Korku filmi bildiğin ama psikoloji bozan cinsten. Emzirmek bile iğrenç gelmeye başladı. Sizce nasıl çıkarabilirim aklımdan. Hayır yogun da bi hayatım var ama anlam veremiyorum..
hayir ben onermem. korku filminden ziyade psikolojik gerilim filmi kaldiramayabilirsinizIzleyeyim mi, onerir misiniz.
ben izledigini sanmiyorum. sonuna kadar gidemez bile.Izlediginiz film yasakli ve izlerken psikolojiyi zorlayan filmler arasinda. Filmi izlemeden once merak edip fragmanina veya izleyici yorumlarina bakmayi falan dusunmediniz mi hic?
Hiç izlemem işte bu yüzden korku filmi. Bende cıkamam aylarca etkisindenNereden izlediysem insan kırk ayak diye bir film izledim. Günlerdir aklımdan çıkmıyor. Yani nasıl unuturum ya. Korku filmi bildiğin ama psikoloji bozan cinsten. Emzirmek bile iğrenç gelmeye başladı. Sizce nasıl çıkarabilirim aklımdan. Hayır yogun da bi hayatım var ama anlam veremiyorum..
oy oy oy fenaymışdelı bır doktorun yakaladıgı normal ınsanları işkenceyle dıllerını cıkarıp koparıp agzını dıger ınsanın makatına dıkmesıyle kırkayak yapıyor vs vs ızlenmemesı gerekıyor
Son zamanlardaki favori dizim mindhunter.hatta Hannibal fanı olduğum için babam bana doğum günümde kitabını almıştı
Mindhunter dizisini izle kesinlikle.
1970li yıllarda seri katil kelimesinin ilk ortaya çıkma zamanlarını anlatıyor. meşhur seri katillerle konuşmalar yapılıyor, cinayetleri neden işledikleri anlaşılmaya çalışılıyor. olayların hepsi gerçek. bu yüzden daha ilgi çekici. özellikle katilleri oynayan oyuncular şahane seçilmiş.
Dexter a benziyorsa onu begenmemistim . Bir bakayim bu hafta.
Bence güzel filmdi
İkincisi de var
hadi buraya izlediğimiz tuhaf filmleri ve konusunu yazalım
ahhh degil mi o kendine has duruşu zekasi yemek sunumlari ve de tavırları bayilarak izledigim bir diziydi şimdi fargo ya basladim cok değişik bir tarzi var
Mune sana hak veriyorum ve diger BDV konularinda geyik yapmamaya ben kendi adima dikkat ediyorum. Yalniz film onerisi filan olunca dogal olarak geyik yapmis bulunduk.Hanımlar,
sohbetinize doyum olmuyor, ne mutlu size ama bdvdeki konulara böyle konu dışı yazıp geyik yapmak yasak, konu dışı uyarısı alınca kulaklarınızdan ateş fışkırıyor sonra.
Sizlerin nezdinde herkese yazıyorum, yorumlarınızı geyiğe örnek olsun diye alıntıladım, zahmet olacak, o bol neşeli geyikleriniz sekteye uğrayacak ama rica edeceğim bdv konularında geyik yapmayınız, lütfen istirham ediyorum.
Doğrudur lakin bdvde ne olursa olsun maalesef geyik yasak, hadi bu konu tam bdvlik değil, rapor edilmiş taşıdım o yüzden de konu dışı uyarısı almadınız hiçbiriniz ama bazen öyle konular oluyor ki konu dışını kaldırmıyor, konu sahibesine de ayıp oluyor, bence herkes kendini konu sahibelerinin yerine koymalı.Mune sana hak veriyorum ve diger BDV konularinda geyik yapmamaya ben kendi adima dikkat ediyorum. Yalniz film onerisi filan olunca dogal olarak geyik yapmis bulunduk.
Kac senelik uyeyim kurallari iyi biliyorum ama iste bazen gozumden kacan olabiliyor. Konu BDV lik olmadigi icin geyik yaptim. Normalde BDV lik konularda geyik yapmamaya dikkat ederim. Konu sahipleri zor durumda kaliyor, dogrudur.Doğrudur lakin bdvde ne olursa olsun maalesef geyik yasak, hadi bu konu tam bdvlik değil, rapor edilmiş taşıdım o yüzden de konu dışı uyarısı almadınız hiçbiriniz ama bazen öyle konular oluyor ki konu dışını kaldırmıyor, konu sahibesine de ayıp oluyor, bence herkes kendini konu sahibelerinin yerine koymalı.
Ama bu konu bdvlikte olabilirdi :) biraz şansa kader konu dışı yazmış gibisiniz.Kac senelik uyeyim kurallari iyi biliyorum ama iste bazen gozumden kacan olabiliyor. Konu BDV lik olmadigi icin geyik yaptim. Normalde BDV lik konularda geyik yapmamaya dikkat ederim. Konu sahipleri zor durumda kaliyor, dogrudur.
Sevgiler.
O zaman ben de sansa uyardigin icin tesekkur etmis olayim:)Ama bu konu bdvlikte olabilirdi :) biraz şansa kader konu dışı yazmış gibisiniz.
Bana da arkadaşım bazı sahnelerini izletmişti, çok kötü, tamamını izlemeye cesaretim olmaz sanırım, gerek de yok.Nereden izlediysem insan kırk ayak diye bir film izledim. Günlerdir aklımdan çıkmıyor. Yani nasıl unuturum ya. Korku filmi bildiğin ama psikoloji bozan cinsten. Emzirmek bile iğrenç gelmeye başladı. Sizce nasıl çıkarabilirim aklımdan. Hayır yogun da bi hayatım var ama anlam veremiyorum..
ortadaki kızın henüz operasyon başlamadan ellerini çözme sahnesinde "nihayet akıl ettin mkoyım" dedim.izleyen özet geçebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?