etkisinden çıkamıyorum..

Gel bana bazi bazi diyorsun.

Bakicam ama bugun degil , temizlik yapmam gerek. Misafirim gelecek yoksa ev isine hic merakli degilim. Hatta nefret ederim. Sevdigim bir dizi olursa hic baslayamam.

yaaa aklimi çeldin şimdi aksam hemen izlicem ilk bölümünü psikolojiyle cok cok ilgiliyim bayılıyorum değişik insan ruhunu psikolojisini anlatan kitaplara filmlere hemen bakicam hatta su an köpek gibi büyütülmüş cocugu okuyorum bambaşka bir dünya cok cok degisik bir kitap kesinlikle tavsiye ederim eger okumayo seviyorsan

Gel bana bazi bazi diyorsun.

Bakicam ama bugun degil , temizlik yapmam gerek. Misafirim gelecek yoksa ev isine hic merakli degilim. Hatta nefret ederim. Sevdigim bir dizi olursa hic baslayamam.
gel gel ne demek ooo misafirin varsa hic baslama gidince baslarsin artik ev işini bende hic sevmiyorum ya o kadar zor yapıyorum ki bazen temiz olmayi cok seviyorum ama ben yapmadan hani illa benim elim değecek temizlikte asla icime sinmez diyen hatunlar varya az onlardan ilham alsam ne olurdu

oooo dizi tam senlik o zaman. anlattığı şey şu ''suç işlemek doğuştan mı gelir, yoksa yaşadıklarımız mı bizi o hale getirir?'' hatta bazen katillere hak verebilirsin. ama izlerken dizideki katilleri araştır çünkü dizide oyuncular birebir benzer seçilmiş ve rollerini inanılmaz güzel oynuyorlar.

Geçenlerde eşimle İspanyol yapımı bir film izledik. The invisible guest ti adı yanlış hatırlamıyorsam..
Sonuna doğru uyansam da emin olamamıştım :)

Netflix te You dizisinin ilk sezonunu bitirdim.
Şimdi serikatil Ted Bundy nin biyografisini izliyorum.

kesinlikle o kitaba bakacağım

haaa unutmadan dizinin ikinci sezonuna meşhuur Manson ailesi dahil olacak

ayyy sana artik cok guluyorum. :)
Izleyeyim mi, onerir misiniz.
hayir ben onermem. korku filminden ziyade psikolojik gerilim filmi kaldiramayabilirsiniz
Izlediginiz film yasakli ve izlerken psikolojiyi zorlayan filmler arasinda. Filmi izlemeden once merak edip fragmanina veya izleyici yorumlarina bakmayi falan dusunmediniz mi hic?
ben izledigini sanmiyorum. sonuna kadar gidemez bile.

Hiç izlemem işte bu yüzden korku filmi. Bende cıkamam aylarca etkisinden

Son zamanlardaki favori dizim mindhunter.

Dexter a benziyorsa onu begenmemistim . Bir bakayim bu hafta.

Bence güzel filmdi
İkincisi de var

hadi buraya izlediğimiz tuhaf filmleri ve konusunu yazalım

ahhh degil mi o kendine has duruşu zekasi yemek sunumlari ve de tavırları bayilarak izledigim bir diziydi şimdi fargo ya basladim cok değişik bir tarzi var

Hanımlar,
sohbetinize doyum olmuyor, ne mutlu size ama bdvdeki konulara böyle konu dışı yazıp geyik yapmak yasak, konu dışı uyarısı alınca kulaklarınızdan ateş fışkırıyor sonra.

Sizlerin nezdinde herkese yazıyorum, yorumlarınızı geyiğe örnek olsun diye alıntıladım, zahmet olacak, o bol neşeli geyikleriniz sekteye uğrayacak ama rica edeceğim bdv konularında geyik yapmayınız, lütfen istirham ediyorum.

Mune sana hak veriyorum ve diger BDV konularinda geyik yapmamaya ben kendi adima dikkat ediyorum. Yalniz film onerisi filan olunca dogal olarak geyik yapmis bulunduk.

Mune sana hak veriyorum ve diger BDV konularinda geyik yapmamaya ben kendi adima dikkat ediyorum. Yalniz film onerisi filan olunca dogal olarak geyik yapmis bulunduk.
Doğrudur lakin bdvde ne olursa olsun maalesef geyik yasak, hadi bu konu tam bdvlik değil, rapor edilmiş taşıdım o yüzden de konu dışı uyarısı almadınız hiçbiriniz ama bazen öyle konular oluyor ki konu dışını kaldırmıyor, konu sahibesine de ayıp oluyor, bence herkes kendini konu sahibelerinin yerine koymalı.

Kac senelik uyeyim kurallari iyi biliyorum ama iste bazen gozumden kacan olabiliyor. Konu BDV lik olmadigi icin geyik yaptim. Normalde BDV lik konularda geyik yapmamaya dikkat ederim. Konu sahipleri zor durumda kaliyor, dogrudur.

Sevgiler.

Kac senelik uyeyim kurallari iyi biliyorum ama iste bazen gozumden kacan olabiliyor. Konu BDV lik olmadigi icin geyik yaptim. Normalde BDV lik konularda geyik yapmamaya dikkat ederim. Konu sahipleri zor durumda kaliyor, dogrudur.

Sevgiler.
Ama bu konu bdvlikte olabilirdi :) biraz şansa kader konu dışı yazmış gibisiniz.

Bana da arkadaşım bazı sahnelerini izletmişti, çok kötü, tamamını izlemeye cesaretim olmaz sanırım, gerek de yok.

izleyen özet geçebilir mi?
ortadaki kızın henüz operasyon başlamadan ellerini çözme sahnesinde "nihayet akıl ettin mkoyım" dedim.

sonra kaçmayı başardı ve doktoru etkisiz hale getirmek üzere bir bıçak, sopa mopa bir şey bulmak yerine kendini ilk bulduğu odaya kitledi. kitlediği odaya camı kırıp giren doktor, 3 metre önündeki kızı uyuşturucu iğneyle vurmak yerine kızın gitmesine izin verdi.

kız yine doktoru etkisiz hale getirmek için bir şeyler bulmak ve pusuya yatmak, ya da en azından yardım bulmak üzere evden kaçmak yerine alt kata indi, baygın haldeki arkadaşını çözdü, sürükleye sürükleye kızı çekti, merdivenlerden falan çıkardı, yine sürükledi, sonra camı kırılan odaya girdi, cam kırıklarına basa basa ve kızı da o camların üstünden sürükleye sürükleye bahçeye çıktı. ve nihayet doktor kızı o anda uyuşturucu iğneyle vurdu. bütün bu sahneler boyunca filmden zaten koptum ben, kızı sinema tarihinin en salak insanı seçtim, doktoru da en soğukkanlı kötü adam.

sonra neyse operasyon oldu falan iğrençlikler bir şeyler, film amacına ulaşacak nihayet. sonra polis sahnesi başladı. kızlar ilaçlı suyu içince kısa sürede kafayı bulmuşlardı. polislerden biri suyu içmedi, diğeri içti. sonra onlar şüphelenince çıktılar, polis merkezine gittiler. bu esnada bizim human centipede'in öndeki japon eleman bistüriyi kaptı ve doktora pusu kurdu. doktorun ayağına sapladı, sonra dizine sapladı, adam yere düşünce de boynunu ısırıp bir parça et kopardı. yani bistüriyle adamın boynunu kesmek yok. neyse kaçmaya başladılar. tabi doktor kendine geldi ve o da kovalamaya başladı sürüne sürüne. kırık camlı odada yakaladı. burada japon eleman intikam almak yerine doktorla karşı karşıyayken günah çıkardı ve intihar etti. bu arada polisler arama izni falan çıkardılar, geri geldiler. zil çalınınca doktor sürüne sürüne havuzlu odaya kaçtı. kapı açılmayınca polisler eve zorla girdiler ve tam o anda ilaçlı suyu içen polis (voller) fenalaştı. voller gitti tam doktorun kucağına düştü ve doktor polisi vurdu. odanın ta öte yanındaki doktor polisin silahını nasıl aldı, adamı havuza kendisi mi attı, sonra tekrar eski yerine mi gitti belli değil.

diğer polis silah sesini duyunca volleeeeer diye evi aramaya başladı. destek çağırmadı. evi ararken human centipede'i buldu. yine, destek çağırmak falan yok. hala volleeer diye koşturuyor. nihayet o da vurulan arkadaşının olduğu havuzlu odaya girdi. yani polisin öyle bir durumda kendini koruması gerekir en başta, öyle mal gibi odanın ortasına kadar hiç etrafına bile bakmadan gitmez. destek çağırır (aa yine destek çağırmak yok, telsizini mi unutmuş nedir?) sonra o da vuruldu tabi. ve son nefesini vermeden doktoru alnının ortasından vurmayı başardı. en arkadaki kız enfeksiyondan öldü. film de bitti. ortadaki kız kurtuldu mu ne oldu belli değil.

BUNU BULDUM İNTERNETTE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…