- Konu Sahibi Mutluluk61
-
Vermem ihtiyacları yok boşa istiyor olabilir al kendi hesabına bankaya koyDirek konuya geçiyorum arkadaşlar.
Ben iki üç yıl önce 190 gr altını Kendi babama verdim borç olarak bir sene önce eşim bitcoin almak için babamdan 10 bin TL kadar altını istedi ve babam verdi. Zarar ettik bitcoin işi battı ve on bin havaya uçtu boşyere
şu an kaynatam bize ev alacak ve ev yaklaşık 650bin TL
eşim dedi ki babana söyle altınları versin babama yardım edeceğim hiç olmazsa emlakçı parasını öder eve de kalan parayla tadilat yaparız dedi. Bende tamam dedim ve babamda şuna 120 gr altınımız var babam zaten borcu hazırlamış kuyumcuda duruyordu
İstedim parayı babam da kızdı niye her seferinde senin altınlarına güveniyor evi tamir için altın mı bozulur bitcoin için de istedi sonra boşa gitti para falan diye bi ton laf söyledi bana ben de tabi biraz gaza gelip eşime işte iyi düşündün mü boşa gitmesin para falan diye laflar söyledim ve eşimde alındı ben sizin paranıza kalmadım diye laflar söyledi ve biraz dargın ve sinirli arada kaldım tamam yarın parayı hesabına yatıracak dedim istemiyorum dedi kullanmayacağım o parayı ihtiyacım yok deyip duruyor ne yapmamı önerirsiniz
Altın olarak kuyumcu da kalsın mı yoksa nakite çevirip alıp eşime mi vereyim çok arada kaldımbi fikir verin lütfen
Kocanıza laf eden babanızda sizin altına güvenip borç istemiş farkındaysanız. Aynı şeyi kayınpederiniz yapsa ortalık karışırdı. Ayrıca kuyumcuda niye dursun alın en kötü altın hesabı açarsınız.
Bu yüzdense babanız haklı.
Boşanma konuşulan evlilikte hiç kimse 600 bin tl lik evi riske atmaz.O zaman ev kp adina olacak. Altinlar gidecek. Boşaninca da konu sahibi hem evsiz hem de altinsiz kalacak.
Ama oyle bir durum yoksa, ev esinin adina olursa altini versin.
o da dogru. Benim de aklima o geldi. O zaman ev kp adina olacak. Konu sahibi Altinlari boşuna vermis olacakBoşanma konuşulan evlilikte hiç kimse 600 bin tl lik evi riske atmaz.
Ev kendiüzerine olacak eşim kendi adına babama biraz yardım için altınları istediAltınları kuyumcudan alın kendi adınıza hesabınıza yatırın evde de su an da oturuyorsunuz yanlış anlamadıysam demeli tadilata çok da gerek yok oturulacak kıvamda biraz zaman geçince yavaş yavaş tadilat ettirirsiniz beni yanlış anlamayın ama 650 bine ev alan kaynataniza emlakçı parası devede kulak kalacaktır. Kafaya da takmayın birde evi de bence üzerinize alın eğer ev adınıza olacaksa isterseniz altınları verin bence net br durusunuz olsun dünyanın binbir turlu hali var esiniz tabi üzülüyorsunuz o da üzülüyor belki ama dünya hali yapacak Birsey yok kaynataniz kendi öz iradesiyle ev alıyor size
Altınları bozdurdum ve eşimin hesabına yollattım eşim dünden beri istemem falan diyordu şimdi paranı alıp sana getireceğim senin parana ihtiyacım yok diyor evi de babama aldırmayacağım dedi ve aramız baya limonlao da dogru. Benim de aklima o geldi. O zaman ev kp adina olacak. Konu sahibi Altinlari boşuna vermis olacak
Babam biraz da kenarda olsun ne olur ne olmaz yokluk olur diye dedi ama ben bozdurup altınları eşimin hesabına yatırdım ve eşim ben istemiyorum parayı sana getireceğim ihtiyacım yok evi de babama aldırtmayacağım dedi ne yapacağımı şaşırdımBoşanma ihtimaliniz yüksek.
Altınlara dokunmayın.
Siz düşünemediğiniz için babanız sizin geleceğinizi korumak istiyor.
Bence numara yapiyor, parayi kabul etmeyeceğinizi biliyor. Parayi alip kp adina da ev alacaklar. Olan paraya olacak.Altınları bozdurdum ve eşimin hesabına yollattım eşim dünden beri istemem falan diyordu şimdi paranı alıp sana getireceğim senin parana ihtiyacım yok diyor evi de babama aldırmayacağım dedi ve aramız baya limonla
Ev babasının üzerine olacak ve eşimden hariç bir kız iki oğlan kardeşi daha var.Mesela ben olsam, babam bana ev alacak olsa, ben de yahu şu adama biraz yardım edeyim diyerek eşimden ailesine borç verilen parayı istesem, eşim de babasının gazına gelip bana carlasa var ya, eşim o evi rüyasında göremez.
Eşimin babası cingözlük yapacak, benim babam bize ev alacak. Yok öyle üç kuruşa beş köfte. O evi aldırmaktan vazgeçer üstelik eşimin de canına okurdum.
Bu olayda ilk suçlu sizsiniz. Evlilik kurumuna saygısızlık etmişsiniz.
Bilmiyorum ben de sinirlendim parayı Çek getir ya altın ya da dolar yapacağım hiçbişey yapamaz Şam kendime hesap açacağım dedim ne yaparsannyap dediBence numara yapiyor, parayi kabul etmeyeceğinizi biliyor. Parayi alip kp adina da ev alacaklar. Olan paraya olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?