- Konu Sahibi Mutluluk61
Vermem ihtiyacları yok boşa istiyor olabilir al kendi hesabına bankaya koyDirek konuya geçiyorum arkadaşlar.
Ben iki üç yıl önce 190 gr altını Kendi babama verdim borç olarak bir sene önce eşim bitcoin almak için babamdan 10 bin TL kadar altını istedi ve babam verdi. Zarar ettik bitcoin işi battı ve on bin havaya uçtu boşyere
şu an kaynatam bize ev alacak ve ev yaklaşık 650bin TL
eşim dedi ki babana söyle altınları versin babama yardım edeceğim hiç olmazsa emlakçı parasını öder eve de kalan parayla tadilat yaparız dedi. Bende tamam dedim ve babamda şuna 120 gr altınımız var babam zaten borcu hazırlamış kuyumcuda duruyordu
İstedim parayı babam da kızdı niye her seferinde senin altınlarına güveniyor evi tamir için altın mı bozulur bitcoin için de istedi sonra boşa gitti para falan diye bi ton laf söyledi bana ben de tabi biraz gaza gelip eşime işte iyi düşündün mü boşa gitmesin para falan diye laflar söyledim ve eşimde alındı ben sizin paranıza kalmadım diye laflar söyledi ve biraz dargın ve sinirli arada kaldım tamam yarın parayı hesabına yatıracak dedim istemiyorum dedi kullanmayacağım o parayı ihtiyacım yok deyip duruyor ne yapmamı önerirsiniz
Altın olarak kuyumcu da kalsın mı yoksa nakite çevirip alıp eşime mi vereyim çok arada kaldımbi fikir verin lütfen