Ev gecindirmek zor

Sen ne buyuk kadinsin
 
Sunan buraya yazanlardan tek istegim parami bereketlenmesi icin dua valla yoksa iddia edilen gibi gozumde yok hatta keske daha guzelini yapsaydim diyorum ama iste butc de boyle olunca sıkıldim paylasayim dedim hepsi bu
 
Şehzade annesi derken? Senin için öyleyse sıkıntı yok. Ben böyleyim sen öyle. Sen benim için ne hissetiysen ben de senin için onu hissettim. Neyse konu kapandı geç kaldın.
 

bence de misafirlik 3 gündür,ondan sonrası allah ne verdiyse,o dur.
Allah hayırlı etsin gitmezsem konuşuruz inşaAllah nasip.

gitmeyin, gitmeyin.buradan alacağınız çok güzel fikirler var,inanın.
ben 55 yaşındayım.burada ki gençlerden o kadar çok şey öğrendim ki şaşırırsınız.pırıl pırıl,zeki kadınlarımız,kızlarımız var.her söylenenden bir ders çıkartırım.asla benden küçük ,bana ders mi verecek demem.
almak isteyene,çokgüzel fikirler var burada.
 
Aaa harbi kayinvalidem yasindasiniz valla eliopulesi yastasiniz tecrubeli bilgili..
 
Annem yaşındasınız gerçekten. 55 yaşında 56 ya gidiyor. Ben 5 yaşında ki çocuktan bile oldukça değişik şeyler öğreniyorum insan tuhaf oluyor ama hosumada gitmiyor değil. Ben çıkarttım sadece konulara yorum yaparken kendi hayatımdan örnek vermeyeceğim sonra başım ağrıyor :)
 
Annecim böyle yapardı. Kendi ailesinden de böyle görmüş.Babaannem,amcalarim gelicegi zaman annem borç yapar veresiye yapar dolu dolu agirlardi onlari. Bu dönemler içerisinde babamin işlerinin çok kötü olduğu, iş yerini kapatmak zorunda olduğu günler yaşandı . Annem babamın ailesinden yardım istedi ve aslında yardım edebilecek gucteydiler.Kimse durumumuzun kötü olduğuna, akşamları kuru ekmeği yağda kavurup yediğimize inanmadı. Az yeseydiniz,geldiğimizde bizim evimizde olmayan şeyler sizin sofranizdaydi dediler.Yani canım misafirini ağırla ama çocuğunun yarınki rızkını harciyarak yapma.
 
İcim sizladi okurken gelecegimi gordum sanki
 
Bu delikanlılar sevdikleri yemeği bulunca tencerenin dibini görmeden bırakmıyorlar. Vücut yakıyor. Kilo sorunları yok. Arkadaşımın iki oğlu var öyle. Mesela 1 kilo yufkadan sigara böreği yapıyorum yanına 1 litre ayran. Üstüne 1 kilo ekler. Hepsini ikisi bitiriyor. Daha olsa yerler. Anneleri bizimkini ayır onların önüne koyma diyor. Beni çoğu Zaman bir bardak ayran bile tıkar mesela. Merak etme aç kalmıyor o. Demek istediğim Gereksiz masraf yapıyorsun.
 
Valla eşim doğru düzgün sebze meyve yemez ama evde ne varsa yemek odur hani desen ete düşkün yok çocuk gibi köfte patatesle büyümüş hamur işi sever ama hergün yapılır mı yemeği beğenmiyorsa peynir ekmek yer yada tost annem hiç bize özel yemek yapmazdı bu adı resmen şımarıklık herkesin sevmediği şeyler vardır yemeği sevmiyorsan olanla yetinirsin her çocuğuna ayrı ayrı yemek yapan anneleri görünce üzülüyorum resmen bu şükürsüzlük.
 
Boyle beni anlayanlari forunce mutlu oluyorum :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…