Ev hanımları tü kakamı yahu!

Mutluluk farkli bir konu ama,calisan kadin seviyorsa parayi kendi kazandigi hic degilse, kocasinin kazandigi parayi sevecegine kendininkini sevsin madem hayat musterek
Ki zaten soylediginiz seyin alakasini cozemedim
Bir erkek çocuk doğuramıyosa hayat müşterek diyemeyiz

Maddiyattan zaten bahsetmeye gerek bile duymuyorum. Daha 2 gün önce bir kız konu açmıştı, küçük bebeğim var maddiyatım yok hakim bebeği babasına verecek mi yardım edin diye.
Onlarca konu var, boşanmak istiyorum gidecek yerim yok, ailem çocuğunu bırak gel dedi diye. Ya adamın ya babasının sonuçta bir erkeğin insafına kalıyor kadınlar.
Burda o kadar çok maddiyat yüzünden çaresizim yazan kadın var ki, kocam bakmakla yükümlü bikbikbik yazanlar var ya, işte bunu gidip o kadınlara da söylesinler bakalım ne tepki alacaklar.

Çalışmak veya çalışmamak, artıları ve eksileri var hep. işte çalışırsın çocuğunu göremezsin ama işe yaradığını hisserdersin evişimi bi şekilde yürür gider, çocuğumu belki az görüyorum çok özlüyorum ama inanın çalışmayan insan evde daha çok yoruluyor. işe gelince dinleniyorum. yani demem o ki herkes işine geleni yapsın :)

O da yanlış
Dedim ya herkes nasıl mutluysa onu seçsin
Ev hanımları çalışanlara laf etmesin
Çalışanlar da ev hanımlarına laf etmesin
Koca koca kadınlarız, herkesin tercihi kendine deyip saygı duymayı bilmeliyiz

Erkekler bizim gibi değil, biz kadınlar her durumda birbirimizi yermeyi seviyoruz maalesef

samantha seni kale bile almıyorum ama seviyenin ne oldugunu bildigimden sunu belirtmek istiyorum:
Ben Samantha arkadaşlar. Gerizekali bir site yönetimi olduğu icin bok bok laflardan dolayı banlanabiliyorsunuz. En ufak hakaretim olmadı kimseye biri de tutup gosteremez en fazla tiye almışım onda da ne var. Mahalle karısı yaklaşımları bunlar hep. Neyse...

Modernlikten kastım bakın bir çırpıda söylüyorum iyi dinleyin: KONUYU BOK BOK YERLERE CEKMEDEN DUZGUNCE CEVAP VEREBILECEK NITELIKTE INSANLAR.

Bok bok tartismalar yapiyorsunuz.

Bok bok işlerle ugrasiyorsunuz.

Konum ilgincse ne var bunda yahu egleniyorsunuz işte fena mi...

Arkadaslar bu hanıma cevap yazmayın, zira hayatındaki acılarını bu platformda cıkarmaya ugrasıyor.
Sadece seviyesini ve üslubunu göstermek icin mesajını buraya yazdım.

Evde duran kadın, topluma fayda saglamaz ve kendi cekirdek ailesinde de bir sure sonra erkege cazip gelmemeye baslar. Ikili ilişki yipranir, adam sıkılır saygı duymamaya baslar. Aile yıkıldığı an toplum yapısı sarsılır. Iki taraftan da sakıncalı kadının calismamasi. Evde bekleyen vajina metaforu bu uzun laflarin kısa karsiligiydi. Bunu anlamamak bu kadar zor olmamaliydi.

Çok güzel demişim. Anlayışsız üyeler yüzünden konum kapanıyor ve banlanıyorum. Hicbir kötü cümle kullanmamama ragmen. Kullaniyim da bari gam yemeyeyim.

Bence en iyisini yapmışsınız

Sonuna kadar haklısınız.

Çalışan annelerin çocukları genelde başkalarında büyüdüğü için eğitimi 0 herkesin doğrusu yanlışı farklı

En azından 4 yaşından önce asla çalışmayacaksın

Adem güneşte zaten çocugun 4 yaşına kadar annenin yanında olmasını söylüyor

Kreşe başladığında yahut okula başladıgında çalışabilirsin

ama 4 yaşından önce aslaa

Bu işin içindeyim bakıcıda babannede büyüyen çocuklar

Sıkıntılı.

Sevgilerimle.

Evde yatıp karısını çalıştıran, getirdiği parayla da alkol kumara harcayan adamlar bu kadar tepki almıyordur cidden
Erkekler birbirini yermiyor çünkü, naber abi senin işin iş der geçerler en fazla
Kadının düşmanı yine kadınmış evet, vay sen misin çalışmayan o zaman evde oturan bilmem nesin çüş yani. İyi ki ekmeğini suyunu sen vermiyosun

Ya iste hu konulari da burda acanlar bizleriz, kadinlar
Param yok cocugumla ortada kaldim diyenler
Esim siddet uyguluyor diyenler
Baba evinden kacarak evlendim simdi esim baskasina asik oldu diyenler
Hepsi biziz
Madem kocalari bu kadinlra bakmak zorundaydi neden boyle oldu?
Kocam bana bakmak zorunda ven evde calisiyorum diyenler bir de bosanirken gorsunler o kocalari

Sözlerime acıdım şimdi.

peki. baska bi emrin

Konuyu çok pislettiniz,ayaklarınızı kaldırın hortum tutup yıkayacağım buraları.Nede olsa ev hanımıyım işim yok

İyi de doğuramaması yaradılış gereği, hayat müşterek öyle birşey değil
Yaradılış olarak da erkek çalışmaya daha müsait, çünkü çalışma hayatı efor gerektirir güç gerektirir misal kadın inşaatçılık yada hamallık yapamaz, bi sorun karşısında kadınla
erkeğin verdiği tepki bambaşka hiçbi
anlamda eşit olamaz ki, hayat ortaktır ama
herkes vücudunun beyninin el verdiği gibi iş
bölümü yapar. Kadınlar ev hanımlığını bebek bakmımı yemek bilmem ne nerdeyse öğrenmeden yapabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…