- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
Bir erkek çocuk doğuramıyosa hayat müşterek diyemeyizMutluluk farkli bir konu ama,calisan kadin seviyorsa parayi kendi kazandigi hic degilse, kocasinin kazandigi parayi sevecegine kendininkini sevsin madem hayat musterek
Ki zaten soylediginiz seyin alakasini cozemedim
çok haklısın ev hanımlığını çatır çatır savunuyorlar ama bu kısımları hep atlıyorlar yarın bir gün boşansa hakim 800 lira nafaka verse bile bu parayla kadının çalışmadığını ve iki çocuğa baktığını düşünün
aklıma biz küçükken kocası çok fazla kazanan evde oturup keyif yapan bir kadın vardı
anneme bir defa senin çocuklarına çok acıyorum sabahın altısında yola düşüyorlar oradan çalışmaya gidiyorsun ben çocuklarıma kendim bakıyorum aman gelmez olsun öyle para deyip anneme nispet yapmış
o kadının kocası iflas etti sadece bağkur emeklilikleri kaldı elinde kadın şimdi ağlıyor keşke kocamın parası fazlayken kendime de bağ kur yaptırtsaydım diye
ki annem asla yüzüne vurmadı sen de zamanın da çalışsaydın diye
yarının ne olacağı belli değilMissCherryBlossom çok haklı bu konu da
bugün kocanla aran iyi kocanın maaşı iyi diye yarın da öyle olacağının garantisini kimse veremez
bence siz beni anlamamışsınız.merak etme akşam işten gelince bizde görüyoruz onu
ordaki ince mesajı anlamamışsınız..
O da yanlışCanim iki taraf da birbirine hakaret ediyor yanlis olan bu zaten
Demin birisi kpssyi kazanip bilgisayarda gerim gerim oyun oynuyor calisanlar dedi mesela
Yahu sana ne kadin calismis memuriyeti kzanmis devletin takdir ettigi sartlrda calisiyor parasini aliyor , sen de calisaydin sen de oyun oynayaydin derler adama
Bir erkek çocuk doğuramıyosa hayat müşterek diyemeyiz
Konularda denk geliyoruz, mantıklı bir üye diye izlenimim var ille de arkadaş olmak zorunda değiliz
Konuşmayı bilenle karşıt görüşlü de olsak tartışmayı gayet güzel beceririm, senin gibi seviyesiz yazanlar haricinde
Sen kendi gerçeklerini herkese mal edemezsin, sevgilinden mi ayrıldın ne oldu bilmem +18 e bağlayıp duruyorsun her durumu. Konu gayet açık ev hanımı olmak ile çalışan kadın olmaktı oysa ki, meğer her konun +18 liymiş bence bi uzmana görün böyle heryerde gevşek gevşek konuşma
O tamamen anatomik farklilik, esitlik derken toplumsal esitlikten bahsederiz genelde, ben de penisim olmadiginin farkindayim, herhalde esim de vajinam nerde diye aramiyordurBir erkek çocuk doğuramıyosa hayat müşterek diyemeyiz
samantha seni kale bile almıyorum ama seviyenin ne oldugunu bildigimden sunu belirtmek istiyorum:
Ben Samantha arkadaşlar. Gerizekali bir site yönetimi olduğu icin bok bok laflardan dolayı banlanabiliyorsunuz. En ufak hakaretim olmadı kimseye biri de tutup gosteremez en fazla tiye almışım onda da ne var. Mahalle karısı yaklaşımları bunlar hep. Neyse...
Modernlikten kastım bakın bir çırpıda söylüyorum iyi dinleyin: KONUYU BOK BOK YERLERE CEKMEDEN DUZGUNCE CEVAP VEREBILECEK NITELIKTE INSANLAR.
Bok bok tartismalar yapiyorsunuz.
Bok bok işlerle ugrasiyorsunuz.
Konum ilgincse ne var bunda yahu egleniyorsunuz işte fena mi...
Arkadaslar bu hanıma cevap yazmayın, zira hayatındaki acılarını bu platformda cıkarmaya ugrasıyor.
Sadece seviyesini ve üslubunu göstermek icin mesajını buraya yazdım.
Ya iste hu konulari da burda acanlar bizleriz, kadinlarMaddiyattan zaten bahsetmeye gerek bile duymuyorum. Daha 2 gün önce bir kız konu açmıştı, küçük bebeğim var maddiyatım yok hakim bebeği babasına verecek mi yardım edin diye.
Onlarca konu var, boşanmak istiyorum gidecek yerim yok, ailem çocuğunu bırak gel dedi diye. Ya adamın ya babasının sonuçta bir erkeğin insafına kalıyor kadınlar.
Burda o kadar çok maddiyat yüzünden çaresizim yazan kadın var ki, kocam bakmakla yükümlü bikbikbik yazanlar var ya, işte bunu gidip o kadınlara da söylesinler bakalım ne tepki alacaklar.
samantha seni kale bile almıyorum ama seviyenin ne oldugunu bildigimden sunu belirtmek istiyorum:
Ben Samantha arkadaşlar. Gerizekali bir site yönetimi olduğu icin bok bok laflardan dolayı banlanabiliyorsunuz. En ufak hakaretim olmadı kimseye biri de tutup gosteremez en fazla tiye almışım onda da ne var. Mahalle karısı yaklaşımları bunlar hep. Neyse...
Modernlikten kastım bakın bir çırpıda söylüyorum iyi dinleyin: KONUYU BOK BOK YERLERE CEKMEDEN DUZGUNCE CEVAP VEREBILECEK NITELIKTE INSANLAR.
Arkadaslar bu hanıma cevap yazmayın, zira hayatındaki acılarını bu platformda cıkarmaya ugrasıyor.
peki. baska bi emrinBence en iyisini yapmışsınız
Sonuna kadar haklısınız.
Çalışan annelerin çocukları genelde başkalarında büyüdüğü için eğitimi 0 herkesin doğrusu yanlışı farklı
En azından 4 yaşından önce asla çalışmayacaksın
Adem güneşte zaten çocugun 4 yaşına kadar annenin yanında olmasını söylüyor
Kreşe başladığında yahut okula başladıgında çalışabilirsin
ama 4 yaşından önce aslaa
Bu işin içindeyim bakıcıda babannede büyüyen çocuklar
Sıkıntılı.
Sevgilerimle.
Konuyu çok pislettiniz,ayaklarınızı kaldırın hortum tutup yıkayacağım buraları.Nede olsa ev hanımıyım işim yoksamantha seni kale bile almıyorum ama seviyenin ne oldugunu bildigimden sunu belirtmek istiyorum:
Yaradılış olarak da erkek çalışmaya daha müsait, çünkü çalışma hayatı efor gerektirir güç gerektirir misal kadın inşaatçılık yada hamallık yapamaz, bi sorun karşısında kadınlaİyi de doğuramaması yaradılış gereği, hayat müşterek öyle birşey değil
Konularını biraz desersek daha neler cıkacak...Sözlerime acıdım şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?