aynı cümleler çalışan kadınlar için de geçerli.Ya iste hu konulari da burda acanlar bizleriz, kadinlar
Param yok cocugumla ortada kaldim diyenler
Esim siddet uyguluyor diyenler
Baba evinden kacarak evlendim simdi esim baskasina asik oldu diyenler
Hepsi biziz
Madem kocalari bu kadinlra bakmak zorundaydi neden boyle oldu?
Kocam bana bakmak zorunda ven evde calisiyorum diyenler bir de bosanirken gorsunler o kocalari
Yaradılış olarak da erkek çalışmaya daha müsait, çünkü çalışma hayatı efor gerektirir güç gerektirir misal kadın inşaatçılık yada hamallık yapamaz, bi sorun karşısında kadınla
erkeğin verdiği tepki bambaşka hiçbi
anlamda eşit olamaz ki, hayat ortaktır ama
herkes vücudunun beyninin el verdiği gibi iş
bölümü yapar. Kadınlar ev hanımlığını bebek bakmımı yemek bilmem ne nerdeyse öğrenmeden yapabilir.
aynı cümleler çalışan kadınlar için de geçerli.
onlar için düşünceniz nedir?
Fazla genel konuşuyorsunuz. Ne demek hiçbir anne?
Daha verimli aktiviteler yapması için de bir anne çocuğunu kreşe gönderebilir erken yaşta.
O bir hanımefendi.Çok uzun süredir uzaktım, şuan karıştıyorum. Kusuruma bakmayın mune hnm :)
bdv de tam da onları görüyoruz.Çalışan kadınlar isterlerse basıp kaçarlar. Korkuyorlarsa eziyet çekmeye devam ederler. Ama çalışan kadınlar boşanıcam gidecek yerim yok, maddiyatım olmadığı için çocuğumu benden alırlar mı yazmazlar dikkat. Yani maddiyatlı kadın çaresiz değil, boşanıp boşanmamak karakterine kalmış. Ama parasız kadın çaresiz, karakterinden bağımsız olarak hiçbir seçeneği yok. Burda çalışan/çalışmayan kadınların karakterlerini tartışmıyoruz, maddiyatın verdiği özgürlükten ve olmaması durumundaki çaresizlikten bahsediyoruz.
İste onlar avantajliaynı cümleler çalışan kadınlar için de geçerli.
onlar için düşünceniz nedir?
Sanırım dün ki konuya istinaden açıldı bu konu, kendi adıma hayır ev hanımı olmanda hiçbir sıkıntı yok, neden yok çünkü eşinle ortak bir karar almışsınız ve bu doğrultuda yaşayıp gidiyorsunuz
Dünkü konuda mesele erkeğin kadından çalışmasını beklemesiydi, kadın ise istemiyordu, bu olunca illa ki bir sürtüşme başlıyor aralarında
Eleştirdiğim bir diğer nokta erkeğin görevi diye lanse edilmesi, kadın ister çalışır ister çalışmaz ama erkek mecbur,erkek karısından böyle bir beklentiye giremez düşüncesiydi
Çiftler birbirlerinden her anlamda talepte bulunabilirler, bakın her anlamda diyorum,ortak karar alındıktan sonra millete bal yemek düşer,hani çift ilişkisi kadının çalışıp erkeğin ev erkeği olmasi da olabilir, öyle karar alındı ise o da makuldür cık cık yapılmaz
Hasılı ortak karar kilit nokta
Gitme cekirgem, sen bisi demedin ki ne guzel tartisiyoruz burdaMesleğin yoksa merdiven de siler paranı kazanırsın yeter ki cesaretli ol, dik dur
Ama işte edebin yoksa onu sonradan elde edemezsin
Birazdan ipim çekilir sanırım, hoşça kalın
Canım seninle doktorculuk oynayalım.Çocukluğuna inelim.Çalışan kadınlar isterlerse basıp kaçarlar. Korkuyorlarsa eziyet çekmeye devam ederler. Ama çalışan kadınlar boşanıcam gidecek yerim yok, maddiyatım olmadığı için çocuğumu benden alırlar mı yazmazlar dikkat. Yani maddiyatlı kadın çaresiz değil, boşanıp boşanmamak karakterine kalmış. Ama parasız kadın çaresiz, karakterinden bağımsız olarak hiçbir seçeneği yok. Burda çalışan/çalışmayan kadınların karakterlerini tartışmıyoruz, maddiyatın verdiği özgürlükten ve olmaması durumundaki çaresizlikten bahsediyoruz.
calismayan kadinlarin yetistirdigi cocullar masallah hepsi birer insanlik ornegi,mesleginin zirvesinde, butun tecavuzculer hirsizlar ugursuzlarda calisan kadinlarin yetistirdikleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?