Sizin gibiler yüzünden ev hanımları çalışmayı rahatlık olarak görüyor. Siz çocuğun zor Zaman'ına denk gelmişsiniz yardım eden de olmayınca zorlanmışsınız sanırım
Bak o da bir calisan kadinO bir hanımefendi.
O bir KK üyelerinin korkulu rüyası
O bir saygınlık abidesi
O bir doğruların yanında,haksızlığın karşısında ki kişi
Bu kadar övgüden sonra beni banlamadan önce düşünür inşallah
bdv deki çalışan kadınların konusuna bakınca hiç bu kadar ümitli olmuyorum.İste onlar avantajli
Kocaya tekmeyi sallayip hayatlarina devam edebiliyorlar
Bir erkege kendisine baksin diye ihtiyac duymayabiliyorlar
Duygusal cokuntulerini daha kolay atlatabiliyorlar
İyi ki ailem beni okutmus iyi ki meslegim var diyebiliyorum var mi otesi
Evde bekleyen vajina degilim olmayacagimbu benim icin onemli, sizin icin onemli olmayabilir zira gorus farkidir saygim sonsuz
İşte iş polemik olunca içeriğe bakmaksızın herkes gümlüyoGitme cekirgem, sen bisi demedin ki ne guzel tartisiyoruz burda
Gerci sen gidersen ben de giderim damda birbirimize bakarik
Ben çalışmadığım halde şu an kreşe gidiyor kızım. 3 yaşında yüzme biliyor,sayı sayıyor,ingilizce renkleri, sayıları biliyor en basidinden,satranç oynuyor vs vs. Ben eğitimli bir anne olmama rağmen bunların hepsini evde öğretemezdim. Ama okulda eğlenerek öğreniyor. Gayet mutlu ve severek gidiyor,bende gayet mutluyum,isteyerek gönderiyorum. Zorunluluk değil bu,evde oturup 5 yaşında ilkokula başlamasından kat kat iyidir okul disiplinini bu yaşta alması.hanımlar ister calisin ister calismayin ama cocugunuzu 2-3 yasindan sonra krese gonderin. istediginiz kadar ben evde egitiyorum deyin ben buna inanmiyorum.
Canım seninle doktorculuk oynayalım.Çocukluğuna inelim.
Baban çok başa kakar mıydı?
Annen çalışır mıydı?
Bence en iyisini yapmışsınız
Sonuna kadar haklısınız.
Çalışan annelerin çocukları genelde başkalarında büyüdüğü için eğitimi 0 herkesin doğrusu yanlışı farklı
En azından 4 yaşından önce asla çalışmayacaksın
Adem güneşte zaten çocugun 4 yaşına kadar annenin yanında olmasını söylüyor
Kreşe başladığında yahut okula başladıgında çalışabilirsin
ama 4 yaşından önce aslaa
Bu işin içindeyim bakıcıda babannede büyüyen çocuklar
Sıkıntılı.
Sevgilerimle.
Adam gibi argümanınız varsa yazın , yoksa konuyu alakasız yerlere çekmeyin lütfen.
Yazdığım yazıda 1 mg yanlış yer var mı? 2 gün önceki boşanmak istiyorum, bebeğim küçük, hakim maddiyatım yok diye bebeği babasına verir mi konusunu bulup buraya kopyalayayım bu yorumu gidin o kıza da yapın.
Konuşacaksanız adam gibi konuşun terbiyesizlik yapmayın lütfen, canım nedir???
Gerizekalı yönetim diye begenmedigin ve genellikle senin cinsellik dolu hayat bakısına istinaden sana gelen yorumları begenmeyip b.. diye tabir ettigin ortamda hala durman her türlü atarı gideri hakettigini gösterir ki zaten yönetim de vermişti hakettigini :)Çok güzel demişim. Anlayışsız üyeler yüzünden konum kapanıyor ve banlanıyorum. Hicbir kötü cümle kullanmamama ragmen. Kullaniyim da bari gam yemeyeyim.
Bi de sen başlama ablaCanım seninle doktorculuk oynayalım.Çocukluğuna inelim.
Baban çok başa kakar mıydı?
Annen çalışır mıydı?
Arkadaşım, nasıl istiyorsan öyle yaşa tabi. Kimsenin sana bişey dayatmaya hakkı yokki. Sen yaptığının doğru olduğuna inanıyorsan zaten elalemin lafına da takılmaman lazım.Bu arada göğüs uzmanı bir aile dostumuz çocukları için mesleğine 5 yıl ara verdi ki eşinin batıya gidince maaşı düşmüştü. Şuan tekrar mesleğe döndü. 5 yıl kocasının eline baktı ama umrunda dahi olmadı
annem küçük yaşta evlenmiş,3 çocuk.babam hastalanınca hayat standardı düşünce 40 yaşından sonra annem çalışmaya başladı ama nasıl.tarlalarda çalıştı.daha sonra otele işe girdi,senelerce çalıştı ama doğru dürüst sigortası yatmamış.bilememiş,aklına gelmemiş kontrol etmek.velhasıl kelam emekli de olamadı.şimdi babamın 3 kuruş bağkur aylığı ve bizim yardımlarımızla yaşıyor.
Konu sahibini tebrik ediyorum böyle düşünen anneler Mutlu evlatlar büyütüyor.Bir annenin çalışması demek çocuğuna yüreğinde o kadar derin yaralar açıyorlar örneğin zarar olarak aklıma gelen çocuğun anneye ömür boyu kırgın kalması zararını da hemen söyleyeyim. Bir çok çocuk okuldan eve geldiklerinde boş ve sessiz bir eve adım attıklarını etrafta kağıtlara yazılmış notlarla muhatap olduklarını sıcak yemek ve hazır bir masa ile karşılaşan arkadaşlarının ne kadar şanslı olduğunu Annelerine içten içe bir dargınlık hissederler. Kaç yaşlarına gelirse gelsinler bu acı hep yüreklerinde kalıyor örnek verip uzatmak istemiyorum.Birde mecburiyet yoksa keyfen anneler çocuklar tam anlamıyla büyüyene kadar çalışmayın.
Yok yahu ben erkegi niye yucelteyim?tam tersine duz mantiktalar diyorum yaptiklri bakis acilari yanlis ama oyleler iste bunu degistiremiyoruz diyorumbdv deki çalışan kadınların konusuna bakınca hiç bu kadar ümitli olmuyorum.
evde bekleyen kadın önemli olsaydı, erkekler yetinseydi, erkeklerin gözü sürekli dışarda olmazdı.
burada hemcinslerinizi aşağılayıp, erkeği yüceltiyorsunuz dolaylı olarak.
Gerizekalı yönetim diye begenmedigin ve genellikle senin cinsellik dolu hayat bakısına istinaden sana gelen yorumları begenmeyip b.. diye tabir ettigin ortamda hala durman her türlü atarı gideri hakettigini gösterir ki zaten yönetim de vermişti hakettigini :)
Burada herkes birbirine canım der,art niyetli yazmadım,benden küçük olduğun için yazdım,terbiyesizlik yaptığımı düşünmüyorumAdam gibi argümanınız varsa yazın , yoksa konuyu alakasız yerlere çekmeyin lütfen.
Yazdığım yazıda 1 mg yanlış yer var mı? 2 gün önceki boşanmak istiyorum, bebeğim küçük, hakim maddiyatım yok diye bebeği babasına verir mi konusunu bulup buraya kopyalayayım bu yorumu gidin o kıza da yapın.
Konuşacaksanız adam gibi konuşun terbiyesizlik yapmayın lütfen, canım nedir???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?