[QU3 wOTE="zammbak, post: 44878983, member: 327237"]Ben eşimin ailesiyim eline bakmıyorum zaten. O bana ve çocuklarına bakmak zorunda. Calışmaya zorlayacaksa evlenmesin, kendine güvenmeyen insanla işim olmazki
[QU3 wOTE="zammbak, post: 44878983, member: 327237"]Ben eşimin ailesiyim eline bakmıyorum zaten. O bana ve çocuklarına bakmak zorunda. Calışmaya zorlayacaksa evlenmesin, kendine güvenmeyen insanla işim olmazki
Hala ve ısrarla tahammül ediliyor. Biz konu dışı bir mesaj yazsak banlanıyoruz. Bu arkadaş devamlı hakaret ediyor ama hala buralarda. Bir gün ceza vermekle olmuyor işte bu işler. @Mune abla bir bak lütfen.
bu değirmenin suyu nerden geliyor pekiBende ev hanimiyim karı koca çalışmiyoruz ihtiyacımız yok çoğu çalışan bayandan daha güçlü daha ayaktayim.
Evet destekçi bulmak icin açtım ve çokça destekleyen oldu saolsunlar. Seviyesiz yorumları dikkate dahi almıyorum. Düşüncemi yazdım ve bu benim en doğal hakkım. Katılanada katılmayanada saygım sonsuz. Ben kimseyi engellemiyorum, istedikleri gibi yine yaşasınlar. Ama toplumdaki önyargıyı daha iyi görmemi sağladı. Şuan daha rahatım.bikiyormusubuz? Evde kalmak bir hata değilmiş onun farkına vardım ve çalışmaya bir müddet daha ara verebilirim. Kimde ne değişti bilemem ama benim düşüncelerimde önemli derecede değişim oldu. Evet şuan evimin hanımıyım ve artık söylemeye çekinmeyeceğim...
Evde bir ev hanimi varsa adam eve gelince yatar, hayat musterek ya is bolumu yapilmis ya,siz dediniz bunu ben demedim.Olamıyosun demedik eve geldiğinde napıyosun kocalar gibi yatamıyosun hayat müşterek deyimini hiç sevmem yok öyle bi dünya ne oluyosan ol bacım banane
Ben de merak ettim piyangodan para mı vurdu ?bu değirmenin suyu nerden geliyor peki
Çünkü karalayacak birşey bulamıyorsun, buyur karala.
Kime ne hakareti etmişim? Göstersene bi. Farkli bir düşünceye karşı toleransiniz bu iste: Dışlamak, suçlamak, ayrımcılık yapmak.
Karikoca çalışmıyoruz derken, birlikte/ikimiz calismiyoruz demek istedi galiba, hani karili kocali.. Sadece esi calisiyor sanirimBen de merak ettim piyangodan para mı vurdu ?
Olamıyosun demedik eve geldiğinde napıyosun kocalar gibi yatamıyosun hayat müşterek deyimini hiç sevmem yok öyle bi dünya ne oluyosan ol bacım banane
mandıra filozofu geldi aklıma haha :)bu değirmenin suyu nerden geliyor peki
Kendi adıma seviyesiz bir yorumda bulunmadım ben sadece kızıyorum burda çalışan bayanların çocukları ile az ilgilendiğini hatta dengesiz bir üye annenin haricinde büyüyen çocukların sıkıntılı olduğunu çok emin olarak yazdı bu ne cürett
bu sizin tercihiniz burda belirtmenize gerek yoktu evde kalmak tabikide hata değil demekki sizin kafanızda soru işaretleri varmış netleştirmek için konu açmışsınız kimse 4 aylık bebeğini bırakıp işe gitmez bunu bilin benimde ihtiyacım olmasa bende çalışmazdım belki nerden bileceksiniz ve şu konunuzu kapatında daha fazla gerilmeyelim
Tam da söylediğiniz gibisiniz.Kime ne hakareti etmişim? Göstersene bi. Farkli bir düşünceye karşı toleransiniz bu iste: Dışlamak, suçlamak, ayrımcılık yapmak.
bence ikimizde dedi gibi sanki sandıkKarikoca çalışmıyoruz derken, birlikte/ikimiz calismiyoruz demek istedi galiba, hani karili kocali.. Sadece esi calisiyor sanirim
Ama yine söylüyorum, eşini çocuklarını ortada bırakacak adam (bana göre adamda değil) evlenmesin. Bence topluma bu yönde farkındalık olusturmalı. Kadın kimsenin kölesideğil, iater çalışır ister evinin hanımı olur
Ama yine söylüyorum, eşini çocuklarını ortada bırakacak adam (bana göre adamda değil) evlenmesin. Bence topluma bu yönde farkındalık olusturmalı. Kadın kimsenin kölesideğil, iater çalışır ister evinin hanımı olur
Ben senin profiline bile bakmadım, değil ki konunu okumakAçıp senin konularını mı okuyum şimdi senin gibi? Yönetime mi sikayet edeyim çocuk gibi? Sana bisey dedigim bile yok benim ortaya yazdığım lafı evirip cevirip beni hedef haline getiriyorsun. Cevap vermesem bile yapiyorsun. Igrenc yorumlarimi görmek istemeyenler göz ardi etsin beni. Hayatin gerceklerini erkeklerin zihniyetlerini göz ardı ettiginiz gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?