Arkadaşım, nasıl istiyorsan öyle yaşa tabi. Kimsenin sana bişey dayatmaya hakkı yokki. Sen yaptığının doğru olduğuna inanıyorsan zaten elalemin lafına da takılmaman lazım.
Ama şurada yazdıklarına bakınca, sen kendine destekçi bulmak için açmışsın bu konuyu sanki. Lüzümsuz bir şekilde ortam gerildi. 55 sayfa olmuş konu, kimse bir diğerinin yorumunu okuduğu için, kendi dünyası aydınlanacak, hayat görüşü değişecek değil.
Herkes istediği gibi yaşasın.
O tamamen anatomik farklilik, esitlik derken toplumsal esitlikten bahsederiz genelde, ben de penisim olmadiginin farkindayim, herhalde esim de vajinam nerde diye aramiyordur
bir de bakireler için o km kendini saklayan mal diyordu :)Tamam ben polemik yaptım, cezama razıyım
Ama samantha mıdır nedir onla aynı cezayı hak etmiyorum
Yönetime gerizekalı
Evlenene kadar sevişmeyenlere mal
Ev hanımları evde bekleyen bilmem ne diyen şahısla aynı cezayı almam haksızlık olur
Ben olsam IP ban yapardım bi daha giremesin, yönetimi bile gerizekalıysa ne işi var burda parlak zekasını kendine saklasın bu iğrenç ağızı da.
Bence en iyisini yapmışsınız
Sonuna kadar haklısınız.
Çalışan annelerin çocukları genelde başkalarında büyüdüğü için eğitimi 0 herkesin doğrusu yanlışı farklı
En azından 4 yaşından önce asla çalışmayacaksın
Adem güneşte zaten çocugun 4 yaşına kadar annenin yanında olmasını söylüyor
Kreşe başladığında yahut okula başladıgında çalışabilirsin
ama 4 yaşından önce aslaa
Bu işin içindeyim bakıcıda babannede büyüyen çocuklar
Sıkıntılı.
Sevgilerimle.
TeşekkürlerYinede kırdıysam kusura bakmayın.
E kadın hamal olmasın zaten, öğretmen olabilir mühendis olabilir, dünyanın en iyi aşcıları erkek bu da son cümleye istinaden
Katılamıcam bu yoruma
Tamam ben polemik yaptım, cezama razıyım
Yönetime gerizekalı
Ev hanımları evde bekleyen bilmem ne diyen şahısla aynı cezayı almam haksızlık olur
Ben olsam IP ban yapardım bi daha giremesin, yönetimi bile gerizekalıysa ne işi var burda parlak zekasını kendine saklasın bu iğrenç ağızı da.
Hala ve ısrarla tahammül ediliyor. Biz konu dışı bir mesaj yazsak banlanıyoruz. Bu arkadaş devamlı hakaret ediyor ama hala buralarda. Bir gün ceza vermekle olmuyor işte bu işler.Tamam ben polemik yaptım, cezama razıyım
Yönetime gerizekalı
Elbette bana endekslenemez bu durum. Sen görümcene indirgedin diye ben kendimden örnek verdim. Tabi ki de Çalışan/ çalışma şartları/ özlük hakları bunlar bir mozaik ..Insanlarin tamami kalifiye degil ki?
Ya da kalifiye olsan da meslegin getirdigi sacma yukumlulukler var. Ben elimden gelse gunde 20 saat calismaliydim değil haftada 20 saat.
Part time calisanlar bile 20 saatten fazla calisabiliyor.
Sektor/is farki.
Sen calisan kadina bir orneksin ama bahsettigim kisi de bir ornek.
Sen niye kendine endeksledin ki? 20 saat cok az kaliyor, gosterme resmi saatimiz bile 40 mi 45ken mi neyken.
Çünkü karalayacak birşey bulamıyorsun, buyur karala.Yonetimle muhatap olmuyorum konular icerisinde oturup onlar yazmiyor bana fikirlerini. Sen beni durduk yere istedigin gibi elestiriyorsun her türlü çamuru atarak ben sana tek cümle yazmiyorum seni karalayacak.
Valla samantha sana akıl sır erdirmek zor zenaat bacım
1 gün gittim geri geldim o arada da ikinci üyelikten yazdım ne oldu yani hapse mi düştüm ne bu hirs hak ettigini buldun falan? Ben burda yorumlarini begendigim, yardimci oldugum veya bana yardimci olabilen insanlar icin duruyorum. Yonetim veya zır cahiller icin degil. Bunu bile akıl etmesi zor iste.
bir de bakireler için o km kendini saklayan mal diyordu :)
abla baya relaks :)
Zaten o da göğsünü gere gere 1 güncük ceza aldım ne var ki diyor. İkinci üyeliğini de ekliyor. Oldu görüşürüzHala ve ısrarla tahammül ediliyor. Biz konu dışı bir mesaj yazsak banlanıyoruz. Bu arkadaş devamlı hakaret ediyor ama hala buralarda. Bir gün ceza vermekle olmuyor işte bu işler.Mune abla bir bak lütfen.
Anatomik farklilik var diye muhendis olamiyor muyuz, doktor olamiyor muyuz? Sanki butun erkekler hamal veya insaat iscisi te Allahim yaBenim de kastettiğim şey anatomik olarak aynı olmayan iki beden aynı şeyleri yapamaz çalışan kadın evine koşa koşa gelir bebeğini emzirir yemek yapar çamaşır yıkar ya erkek? İşten gelir yemek yer çamaşırını kirliye koyar bebekle oynar(!) hani müştereklik? kadın daha çok çalıştı kadın bitti kadın pert. Ha tek ortaklık banka hesapları kadın üstüne bi de para kazandı.
ben,çalışırken nişanlandım ve işten ayrıldım.özelde çalışıyordum ve yaşayacağım yerde çalışma imkanım yoktu.kocam da istemedi ben de tamam dedim.biz en fazla ayda yılda bir yemeği dışarda yedik.sinemamız,kafemiz dışarı eğlencemiz yoktu.bir şekilde idare ettik.haaa boş durmadım.kendi giysimi,çocukların giysilerini diktim.dışarı dikiş diktim,dantel ördüm ufak tefekde olsa para kazandım.ama şu yaşımda bile olsa çalışmak isterim.
ayrıca gelinlerimin tahsilli ve çalışmasını isterim.ben 30 sene önce lise mezunuysam,gelinlerim benden üstün olmalı bu devirde.
Sonuçta yüz yüze konuşulmuyor,ne amaçla yazıldığını tam olarak anlatamayabiliyorsun.Teşekkürler
Bunu herkes yapamıyor işte
Olamıyosun demedik eve geldiğinde napıyosun kocalar gibi yatamıyosun hayat müşterek deyimini hiç sevmem yok öyle bi dünya ne oluyosan ol bacım bananeAnatomik farklilik var diye muhendis olamiyor muyuz, doktor olamiyor muyuz? Sanki butun erkekler hamal veya insaat iscisi te Allahim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?