Bende senin gibiyim canım yanlız değilsinmalesef çok zor bir durum yaşamayan pek bilemez.Artık en büyük umudum 2014 kpss sıkı bir çalışma temposuyla
inş. artık bende iş hayatına girmek istiyorum.Tükendim artık evde.
Sizin çalışma gibi bir düşünceniz var mı acaba?
Bende ev hanimiyim simdilik.
Ve cok mutluyum
Calismayi ozlemedim
Cocugunuz var diye evde oturmak zorunda degilsiniz ki
Alin cocugunuzuda gidin istediginiz yere
Cocukda hava almis olur
Sizde biraz morel olarak iyi olursunuz.
bende ev hanımıyım... iş hayatımda olmuştu... evlendim şimdi evdeyim.. ooohhhhhhh ne rahat hayat dedim... canım evim güzel evim...sıcacık sarar kollar beni... odalarım evim... evimin kokusu... :) bilmiyorum hanımlar ben çok mutluyum çok şükür evimde... sabahleyin güzel bi kahvaltı yapıyoruz eşimle güle oynaya... işine gönderiyorum arkasından duualar okuyup üfleyerek :) sonra canım isterse uyuyorum uykum yoksa evimi temizliyorum... eşyalarımı düzenliyorum... internetten yemek tarifleri.. tatlı tarifleri araştırıyorum... mutfak için püf noktalar buluyorum falan filan :) kendime sıcacık bi kahve yapıyorum yaslanıyorum arkama ... sessizliğin sesini dinliyorum ohhh beee :) mutluyum çok şükür... iş hayatımı düşünüyorum bazen... müdüre hesap vermeler... başarılı olamama korkusu iş yerinde sizi ezenler ezmeye çalışanlar işleri sizin üzerinize yıkmaya çalışannlar..laf sokanlar ...sinir bozanlar... sabahın köründe gıcık olunan olaylar... iki kuruş para kazanacağız diye ööööffff de ööööf... allah kadını narin yaratmış.. gelemiyor böyle şeylere maddi manevi yıpranıyor... dönelim bana akşama doğru yemeğimi yaparım eşim gelir.. onun gülen yüzünü görünce yelkenleri suya indirir huzuruma huzur katılır çok şükür... elhamdülillah... yemekten sonra beraber koyun koyuna bi film seyrederiz bazen kitap okuruz... ya bilmiyorum evimi çok seviyorum ben yaa.. başkasının dırdırını kaprisini çekmek istemiyorum... bütün enerjimi elin müdür olacak kibirlileri alacağına varsın benim gül yüzlüm alsın... eşimmm seni bana yar eden yaradana sonsuz şükür..... rabbim mutluluklar versin bu yazıyı okuyanlara.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?